Last news in Fakti

9 Юли, 2018 14:00 3 411 6

Иран изтегля 300 млн. евро от Германия

  • иран-
  • средства-
  • германия

Страната иска да подсигури икономиката си

Властите в Иран са пуснали молба, с която искат да изтеглят 300 млн. евро от Германия, съобщи „Билд“.

От Иран са обяснили, че искат парите заради опасения, че може да останат без пари. От там искат изтеглят сумата от Europaeisch-Iranische Handelsbank AG.

Информацията е от правителствени източници. От ноември в сила ще влязат нови санкции, които САЩ въвеждат срещу Иран. Страната вече призова за спиране на вноса на петрол от страната и изтегляне на чуждестранните фирми от нея.

Според властите в Иран парите са нужни, за да се гарантират средствата на лицата, чиито кредитни карти са блокирани. Германските власти в момента разглеждат молбата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    29 2 Отговор
    Ами това са си ирански пари. Няма какво да "мислят" германците.
  • 2 Салам Алеко

    16 1 Отговор
    Няма какво да мслят немците! Да върнат парите веднага!
  • 3 Психопат

    1 3 Отговор
    Ей сега,защото Вие сте казали!:)))))
  • 4 Реалистта

    0 1 Отговор
    Ами нещо нормално !
    Те сега и турците щели да си изтеглят немския национал Йозил от отбора .
  • 5 Чалмата

    4 1 Отговор
    Едно време, Шарл де Гол, беше единственият, който на практика си изтегли златно-валутните резерви на Франция от клещите на федералният резерв.. Сега, чалмата от Техеран прави същото, само че по -внимателно, парче по парче.. "прелестите " на финансовата система, са много по -жестоки, в сравнение с времето на де Гол.. източната мъдрост, това го вижда много добре и пипа много внимателно. .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: