Last news in Fakti

16 Юли, 2018 14:00 2 095 8

Кои са приятелите на Доналд Тръмп?

  • доналд тръмп-
  • федерика могерини-
  • сащ

Федерика Могерини призова САЩ да потвърдят своите приятелства

Кои са приятелите на Доналд Тръмп? - 1
Снимка: БТА/AP

„Бих попитала президента на САЩ Доналд Тръмп кои са неговите приятели.“ Това заяви върховният представител на Европейския съюз по външните въпроси и политиката на сигурност Федерика Могерини, цитирана от France 24.

В неделя Тръмп определи ЕС като враг в сферата на търговията. Това стана, след като през последните месеци САЩ наложиха допълнителни мита върху вноса на ЕС.

„Промяната на правителства и администрации не значи промяна в приятелството между народите. Ние ясно знаем кои са нашите приятели разбира се. Надяваме се, че администрацията в САЩ също ще припомни кои са нейните приятели“, заяви Могерини.

Тя подчерта, че ЕС със сигурност възприема САЩ като свой партньор. Според нея приятелството между Америка и ЕС трябва да бъде запазено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До Федерика

    8 2 Отговор
    Приятели на краварите са само исраел... и някои острови в тихия океан, но за това самите островитяни едва ли знаят..

    Коментиран от #2, #4

  • 2 А, не

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "До Федерика":

    "Приятели" са всички съглани букви, които са приели правилата на играта на федералния резерв, която се нарича "мойте хартийки ви трябват"!
  • 3 ха ха ха

    3 1 Отговор
    Всички от клинтъновия клан - жан клод пияницата, шмъркъл, боко, макарончо, ти, тереза змей и разни дребни риби, поставени на главни постове в ес сте негови неприятели и той ще ви сгази като валяк, защото вие сте му врагове - точка!
  • 4 не е верно

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "До Федерика":

    исраел не е приятел на САЩ, те само ги използват за пари...
  • 5 един

    4 0 Отговор
    Оста на злото Клинтън, Обама, Сорос е в залеза си, не е зле да го приемете по навреме, иначе заминавате с тях в канала!
  • 6 Верно, но

    0 0 Отговор
    Тя печатницата е в ръцете на ония с шапчиците на темето закрепени с фибички, бе нашия! А за пари ги използва дончо, като подписва щяло и нещяло в интерес на печатарите, за които всички останали са гои..

    Коментиран от #7

  • 7 четене повечко

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Верно, но":

    С нищо не си наясно, затова и си ги плещиш както ти е кеф ;) само миналата година, Израел е изнудил САЩ за 38 млрд. $ и е така от години, но напоследък бибитко се смля да притичва при Путин, това говори ли ти нещо? Тръмп в началото им изпълняваше прищевките, но напоследък не е много сговорчив... ;)

    Коментиран от #8

  • 8 goni

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "четене повечко":

    Ама, премести посолството в ЕРУСАЛИМ!:)