Last news in Fakti

22 Юли, 2018 17:03 1 859 9

Американците не одобряват поведението на Тръмп

  • тръмп-
  • путин-
  • хелзинки-
  • среща
Американците не одобряват поведението на Тръмп - 1
Снимка: АР/БТА

Голяма част от американците не одобряват начина, по който президентът на САЩ Доналд Тръмп се е държал по време на срещата с руския си колега Владимир Путин в Хелзинки, сочи съвместно проучване на вестник The Washington Post и телевизионния канал ABC. Половината от анкетираните не симпатизират на поведението на Тръмп, а 33% го смятат да добро.

Аналогична картина се наблюдава сред американците и по отношение на реакцията на президента Тръмп по време на пресконференцията, когато става дума за предполагаемата намеса на Русия на президентските избори през 2016 г. Само 29% изразяват подкрепата си за съмненията на президента, а 56% посочват, че не са съгласни с подобно поведение.

Друг интересен въпрос към американците е бил това колко далеч е отишъл Тръмп по отношение поддръжката на руския президент. 40% смятат, че републиканецът е отишъл твърде далеч, а 35% смятат, че Тръмп е направил всичко правилно. 15% смятат, че Тръмп е можел да покаже още по-голяма поддръжка.

В същото време в своя профил в социалната мрежа Twitter Доналд Тръмп обвини медиите, че са „принизили” срещата му с Путин. Според американския президент, той е провел една „великолепна” среща с руския си колега и смята, че либералните американски медии се опитват да поднесат всичко в негативна светлина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ади ба

    11 3 Отговор
    Писа Уошингтън поуст.Демек баба Хилъри.Вай вай горките американци.Веднага да се демократизира с американско лято.Народа на САЩ има пълната подкрепа на цивилизования и демократичен свят.Настояваме управниците да си отидат и да дойдат избрани от нас демократични управници които да управляват страната в наш интерес.Да въведем демокрацията и свободата в САЩ чрез всички демократични способи.
  • 3 Са последно харесват ли го или не!

    10 2 Отговор
    Оня ден го одобряваха 60% писахте ,сега пък НЕ!!!гледам и не вярвам на ушите си!!!само статииии да си подпълвате новините!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 пак

    10 1 Отговор
    Фейк нюз....
  • 6 onq s konq

    1 6 Отговор
    Командо,ако продължаваш да се държиш като мургав,ЩЕ ТЕ БАННА!Последно предупреждение.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 no name no face no number

    0 2 Отговор
    Тръмп по отношение поддръжката на руския президент. 40% смятат, че републиканецът е отишъл твърде далеч, а 35% смятат, че Тръмп е направил всичко правилно. 15% смятат, че Тръмп е можел да покаже още по-голяма поддръжка Та и къде е недоволството ??? 35+15% = 50% подкрепа срещу 40 недоволни. Айде математика от първи клас айайай