Last news in Fakti

26 Юли, 2018 21:00 3 018 19

Сърбите знаят, че Косово е загубено

  • сърбия-
  • александър вучич-
  • косово

Александър Вучич ще се бори да върне поне част от територията

Всички сърби знаят, че Косово е загубено. Това заяви сръбският президент Александър Вучич, цитиран от хърватското издание „Глобус“.

През последните месеци се спекулира за възможна размяна на територии между Сърбия и Косово. Косовските власти отричат каквато и да е възможност за нещо подобно.

„Всички сърби знаят, че Косово е загубено. Аз обаче ще направя нужното, за да върна това, което може да се върне. Така загубата няма да е пълна“, заяви Вучич.

В момента двете страни преговорят за признаването на статута на Косово. Споразумение ще отвори вратите към ЕС и НАТО и за двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мария

    25 12 Отговор
    Косово е загубено за тези, които са съгласни да го загубят.
    Поредния нещастник в политиката.

    Коментиран от #5

  • 2 Бесен Язовец

    36 8 Отговор
    Хак им е, за дето на времето, с помоща на Сталин-Димитров-Коминтерна-моминтерна, ни откраднаха Македония и щото са много велики, сега нито Косово, нито Черна Гора, нито Македония !

    Коментиран от #3, #4, #14

  • 3 Мария

    18 27 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Македония не е открадната. Ако макетата се смятаха за българи, сами щяха да се върнат. Ама не се връщат. Що ли??

    Коментиран от #6, #8, #15

  • 4 goni

    12 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    И Словения Хърватия и Босна и херцеговина!:)
  • 5 гост

    9 16 Отговор

    До коментар #1 от "Мария":

    И като влязат в ЕС и законите се уеднаквят , а границите отпаднат , а накрая и валутата стане една , каква разлика точно ще има ?? Крайно време е някои хора да осъзнаят , че в 21 век властва икономиката , а не концлагери със затворени граници като Северна Корея , не че и тя ще изкара още много !!!

    Коментиран от #7, #10

  • 6 Бесен Язовец

    13 13 Отговор

    До коментар #3 от "Мария":

    Защото сърболята им промиха мозъците ! А за Западните покрайнини, какво ще кажеш Маро и те ли не са откраднати ! Ма ко ли съм седнал да ти обяснявам и на теб, явно си или някаква рускиня-каскетка, или някаква отпета русофулка, с мозък като на македонците, аре у лево !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 onq s konq

    9 8 Отговор
    Русия още дълго няма да може да преглътне влизането на Македония в НАТО след ТОЛКОВА НАЛЯТИ ПАРИ ЗА ПРОТЕСТИ ТАМ И В ГЪРЦИЯ.Влизането на Сърбия обаче в НАТО...ще бъде истински РУСКИ МИЛИТАРИСТИЧЕН СТРЕС,което пък ще предизвика гарантирано ЯТО ОТ ХВЪРЧАЩИ ГЕНЕРАЛСКИ ФУРАЖКИ!
  • 10 свободно мислещ

    8 5 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    До -гост.ЕС.се разпада.Защо не взеха мерки с Кипър?
  • 11 waterwet

    7 4 Отговор
    Шумадийските свини никога няма да влязат в нато, а в евросъюза щесе опитат лукаво, но ще бъдат разкрити,не че е тайна. Единствено ще получават пари от коминтернистите, за да бламират шиптърите и Македония с претенции. Вече започнаха да говорят за конкретни територии, но с неизвестно - хем загубено, хем има какво да си върнат. Така започва всяка провокация
  • 12 плевен

    12 0 Отговор
    Сърбите разпродадоха Косово парче по парче на албанците. Затова граждани, внимавайте на кого продавате дядовите си ниви. Зад фирмите изкупвачи стои чужда държава.
  • 13 До тъпака onq s konq

    2 2 Отговор
    Толкова си заблуден че вече ме развеселянаш с тъпотии си и заключенията дето пишеш , един от най големите чукове да ти играя трябва за да ти се намесят двете гънки
  • 14 Писалката на Александър Станболийски

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Нещо не съм в час. Да ме светнеш кога на коя дата , колко квадратни километра Сталин отнема от България и дава на друг- Македония. За Санстефанска България се знае колко кв. километра е била. Знае се колко кв. километра ни оставя Берлинският Концерт, и на колко парчета ни разпокъсва. Знае се в Междусъюзническата Война , колко спечелваме като територии и после колко сме загубили. Знае се в Ньой , след поредната национална катастрофа на България през ПСВ-1918г. колко ни отнемат отново като територии. Знаем каква е последната ни придобивка , и кога Южна Добруджа. Само не знам кога Сталин взима от нас тези територии в Македония и ги дава на сърбите , ако може подробно квадратни километри и дати. Знаем ,че след втората национална катастрофа в ньойският договор Александър Стамболийски освен с другите катастрофални загуби подписва и ОТКАЗ от всякакви настоящи и бъдещи претенции относно територии в Македония , намиращи се до тогава в териториите на Сърбия и Гърция. Моля подробно ?????????
  • 15 запознат

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Мария":

    Прочети за големия терор в Македония след 1944. Убити са 30 000 българи, а на другите е казано - или ставате македонци или и вас убиваме. Забранено е да се говори на български, забранено е да се наричаш българин, за България в училищата са преподавали само най-лошото. И всичко това с подкрепата на твоите братски Сърбия и Русия. Разбра ли?

    Коментиран от #16

  • 16 Писалката на Ал. Стамболийски

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "запознат":

    Прочети си пак много внимателно пост 2.-Откраднаха Македония.Човек краде нещо което е твое,или го притежаваш.Македония не е била наша поне от 1384година.Кога и къде сме я притежавали черно на бяло,и международно признато дори и след освобождението ни от ТР. А с подписа на Ал. Стамболийски се отказваме дори и от претенции.И това е международен договор ,дори и от победена държава.

    Коментиран от #18

  • 17 Писалката на Ал. Стамболийски

    2 2 Отговор
    Гоненията на етноси са характерни ,не само на балканският полуостров Европа Азия Русия и останалият свят.Обикновено победителите след края на война използват момента да претопяват насилствено големи маси хора.В Гърция има ли етнически българи,в Турция? Сърбите също го правят .Ние сме най толерантните и за това имаме от всички етноси доволно.Е не без хич Поморие е бил пален 3 пъти в началото на века,заради отмъщение към гърците.Поморие е била древна елинска колония.
  • 18 запознат

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Писалката на Ал. Стамболийски":

    Заради продажници като Стамболийски и идиоти като Фердинанд не сме я притежавали международно признато. А заради подлоги като Георги Димитров няма и шанс повече да я притежаваме. И вече не я и искаме. Да си се македончат колкото искат фиромци, тяхна си работа.
  • 19 Sass

    0 0 Отговор
    Putin kakvo e kazao. Srbija ima rezolucija 1244na. Ou. Tovae akt 16 za srbiju dae kosovo srpsko. Ocakvase sadia isulnirel.
Новини по държави: