23 Септември, 2018 18:16 3 307 23

Помощта ще дойде, когато се смени властта

  • могерини-
  • сирия-
  • промяна-
  • ес-
  • помощ
Помощта ще дойде, когато се смени властта - 1
Снимка: АР/БТА

Европейският съюз ще окаже подкрепа при възстановяването на Сирия само при наличието на сигурни индикации, че в страната ще има политическа промяна, базирано на резолюция 2254 на Общото събрание на ООН. Това заяви ръководителят на европейската дипломация Федерика Могерини.

На 26 септември ще има заседание на Съвета за сигурност на ООН, на което акцент ще бъде ситуацията в Сирия.

По-рано беше изказано и предположение, че на срещата може да присъства и министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров, предаде ТАСС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    58 4 Отговор
    Eдно си джендъра знае, едно си джендъра бае! Абе, како! Властта в Сирия е законно избрана от сирийците, а с този успех във войната с вас Асад се бетонира за десетилетия наред като лидер на сирийците! Вие, неолиберали обаче къде ще сте другата година след изборите за европарламент? А и на Сорос кесията не е бездънна!

    Коментиран от #22

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 someone

    42 3 Отговор
    хаха тоест когато властта е в някое ваше протеже , колко сте жалки.
  • 4 Dorian

    28 5 Отговор
    Ердоган прави дълбоки политически промени в негативна насока. Обаче той е водещ партньор в НАТО и ЕС. Защо не говорите в прав текст? Замаскираните доводи отдавна се изтъркаха и хората не се ловят. Прости политически интереси.
  • 5 За или Против

    4 8 Отговор
    То е като да се каже: Щом така нареченият Европейски съюз се разпадне, Сирия ще се възстанови. Много по-невероятно си е: Щом комунизма в Русия победи, Сирия ще се възстанови. Реалността е: Има САЩ, има Русия. а Сирия може и да се възстанови, когато в нашата страна има жизненото равнище на Швейцария!
  • 6 мангасарян стоянов

    20 1 Отговор
    Ако изборите са честни и демократични и Асад е преизбран?
  • 7 Асад

    17 1 Отговор
    Нека помощта да дойде, когато Могефини стане монахиня в ордена на Францисканците.
  • 8 либерални соросоиди

    26 1 Отговор
    Не може да налагате на която и да е страна да избира политиците си по ваша преценка. Това ли е са демократичните ценности на Европа?
  • 9 Румяна Костова

    27 2 Отговор
    Те показаха в Либия как я възстановяват.Този модел не работи.Кадафи също не им харесваше. Либия вече не е държава ,а се ръководи от различни групировки,да не кажем банди.Искат същия сценарий и за Сирия.Не вярвам руснаците да им позволят да го постигнат.
  • 10 патриотъ

    27 1 Отговор
    Няма нужда да помагате!Вие вече възстановихге Ирак,Либия,Афганистан,Украина,цяла Африка и Южна Америка и навсякъде по света,където и да си помислиш!Така че,не говори глупости!!!
  • 11 Последния Май

    22 1 Отговор
    Каква помощ ще им предложат??? Да си продадат находищата, да подпишат някой и друга джендърска конвенция, да си променят учебниците, историята и традициите си и да нямат държава като нас
  • 12 Порно

    15 1 Отговор
    Ясно , все същото- ще ви оправим , ако събуете гащи и се наведете
  • 13 onq s konq

    3 18 Отговор
    Дошло е време ДА ПОГЛЕДНЕМ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ.А тя е,че АСАД НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА УПРАВЛЯВА ПЕТРОЛНИТЕ КЛАДЕНЦИ НА СИРИЯ!И възниква дилемата:РУСИЯ ЛИ ДА ГИ ХАПНЕ,ИЛИ ЗАПАДА?Ако е Русия,България не пИчели.Ако е Запада,автоматично се задейства логиката:"БОГАТ ЗАПАД-ЯКИ СУБСИДИИ ЗА БГ"!Коментари?...ИЗЛИШНИ СА.

    Коментиран от #15

  • 14 Край

    10 1 Отговор
    Па нали на тоя принцип Меркел управлява чрез наместника си Борисов в България. А друг е взел властта - а се е оказал най-корумпиран и фондовете спират. На същия принцип Борсов управлява всяка община в България. Финансират се само герб -кметовете. Другите са некадърни и крадат.
  • 15 Бачо Киро

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Гладна кокошка просо сънува.... За лапането на петрола от САЩ+коалиция е ясно, но то не води до яки субсидии за България. Не се замозалъгвай ... Въобще не им дреме за нас, нито за Сирия...
    Редно е който хвърляше бомбите, той да строи, но видяхме как я свършиха в предните - Афганистан, Ирак, Либия, а за предните им игри в Африка да не говорим ... Факт е, запада не от вчера интригантства в Африка и Изтока и никога не им е дремело за хората там.

    Коментиран от #17

  • 16 Д-р. Шомов.

    0 0 Отговор
    Почти всички които пишат по горе са потенциални мои клиенти.
  • 17 onq s konq

    0 13 Отговор

    До коментар #15 от "Бачо Киро":

    Може да си СПЕЦИАЛИСТ ПО СЪНИЩАТА но толкова ли е трудно да осъзнаеш,че ЕЖЕГОДНИТЕ 6 МИЛИАРДА ЛЕВА влизащи в България под формата на СУБСИДИИ идват НЕ ОТ БЕДНА РУСИЯ,А ОТ БОГАТА ЕВРОПА?Пък къде "интриганствал" Запада и каква политика водел тук и там,МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА.важното е ДА ВЛИЗАТ ПАРИ У НАС.И колкото ПОВЕЧЕ,толкова ПО-ДОБРЕ....Защото БМВ-тата са си масраф и то сериозен,ако ме разбираш:)
  • 18 разбира се

    6 0 Отговор
    мало ви остана на европейските кошници... скоро всички отивате на боклука и се оправят работите ;)

    Коментиран от #20

  • 19 да да

    6 0 Отговор
    Искала смяна на власта, че от къв зор? Никой не ви иска помоща патко.
  • 20 До коня на оня

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "разбира се":

    Кажи му на оня, че е потомствен паталогичен роб, който винаги чака от други, вместо сам да направи нещо и ако другите не му дават, то те са виновни, а не той! Кажи му на оня, че в психиатрията това често срещано явление се казва "комплекс за малоценност" , а народа нарича такива хора "комплексари"... Кажи му на оня, че такива хора са най-удобните за управление, защото обикновено те викат най-много.. или ... я не му казвай нищо, че така и така няма да те разбере, само ще те нахока с плиткоумието си... Ех, кончо Йончо, и твойта не е лесна да си коня на оня...

    Коментиран от #21

  • 21 До коня на оня

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "До коня на оня":

    Коментара ми беше до #17
  • 22 Гостът

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Най интересното е че никой не им е искал помоща.Асад иска просто да няма европейци и американци в Сирия.От 2011 не може да ги изгони.За каква помощ говори.Американците са окупирали най доходоносните находища и ги пазят като техни и спонсорират тероризма.
  • 23 еми

    2 0 Отговор
    Тая наркоманка действително ли говори това което мисли.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания