21 Октомври, 2018 17:20 1 128 0

Дъждовете взеха жертва в Испания

  • испания-
  • буря-
  • жертва-
  • дъждове-
  • малага

Обилни валежи в Испания

Дъждовете взеха жертва в Испания - 1
Снимка: Shutterstock

Най-малко един човек е загинал в резултат на проливните дъждове и на причинените от тях наводнения в провинция Малага в Южна Испания. Това съобщава испанската агенция ЕФЕ, цитирана от ТАСС.

Жертвата е сътрудник на местната пожарна служба. Още от петък метеорологичната служба на страната обяви повишено ниво на опасност в 13 провинции заради проливните дъждове. В части на страната духа и бурен вятър и има големи вълни.

Заради тях е преустановена работата на пристанището в Кастельон де ла Плана. Предупреждението за опасно време на Иберийския полуостров и на Балеарските острови е в сила до края на днешния ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: