Last news in Fakti
  Тема: Украйна

11 Декември, 2018 09:30 3 930 64

САЩ нямат право на нови санкции, обяви Кремъл

  • крим-
  • русия-
  • санкции-
  • сащ-
  • кораби-
  • владимир чижов

Украинските кораби нарушиха правилата, посочиха от Москва

САЩ нямат право на нови санкции, обяви Кремъл - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Съединените щати не могат да използват случаят със задържаните в Русия три украински военни кораба, които нарушиха правилата, установени в Керченския пролив, за да увеличат санкциите срещу Москва. Това обяви постоянният представител на Русия в Европейския съюз Владимир Чижов, цитиран от ТАСС.

„Не е тайна, че дори и сега, в сегашната ситуация, американците оказват натиск върху Европейския съюз да използва добре известния инцидент като оправдание за увеличаване на санкциите. Това не се случи“, съобщи дипломатът.

Още новини от Украйна

Украйна и Западните страни са използват този инцидент като друга причина да обвинят Русия в предполагаемо нарушение на международните правила и разпоредби и поискаха от Руската федерация да освободи задържаните украинци и да върнат корабите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руските свине

    31 64 Отговор
    нали не се интересуваха от санкциите, както беше обявил лавров преди една седмица. Сега защо квичат като заклани? Още повече, че санкциите единствено укрепват руската икономика. хубавото е, че цивилизования свят за пореден път разбра, че на руската кочина изобщо не може да се има доверия и агресията и трябва да бъде спряна.

    Коментиран от #4, #33, #38

  • 2 Справедлив

    63 21 Отговор
    При САЩ никога не е била важна истината...Огромната им лъжа в ООН за хим.оръжие на Ирск донесе над три милиона жертви на иракчаните. Каква истина и справедливост да чакаме от тях???
  • 3 Усмивката

    18 30 Отговор
    То че правила има , има но нощо не споменава около приемането им .Кога се е случили приемането им и къде.Щото ми се струва че са спуснати от Кремъл от има нема година без добрението им и съгласуване със другия суверен Украйна.Нали Азовско море е общо или бъркам другари

    Коментиран от #15

  • 4 Да си знаеш

    38 18 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Защото явно не си чул за-чест,достойнство,самочувствие и т.н....Все непознати неща за джендърите соросоиди..

    Коментиран от #5, #7, #10, #12, #57

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тръмп

    20 37 Отговор
    Русия постоянно гази Божиите Закони и за това ще бъде наказвана,докато не влезе в правия път!!!:):):)Простичко е!!!:):):)Русия се управлява от дебили,но след всяко зло следва добро!!!:):):)
  • 7 Усмивката

    13 31 Отговор

    До коментар #4 от "Да си знаеш":

    Оди в монголия близо до Сев. КОРЕЯ. да се нахраниш със чест,достойнство ,самочувствие.Кво търсиш в Европа

    Коментиран от #37

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 А стига бе

    24 13 Отговор

    До коментар #5 от "Диди":

    Диди-със супер експертното мнение пак се обаждаш ...Ти ли знаеш какво е достойнство и чест??? Ти в Германия ли научи що е това-от бежанците-които мандърсат и колят по улиците твоите съседи-а дойчовците си траят като мишоци...от тяз ли научи какво е достойнство??? Че чак и обиждаш-айде няма нужда от заучените ти клишета. Не случайно тук в форума те въртят за кашмер...

    Коментиран от #14

  • 10 Усмивката

    18 28 Отговор

    До коментар #4 от "Да си знаеш":

    Чухме и разбрсхме прехвалените русначи колко им е достойнството.70 години пазеха в тайна споразумението им с Хитлер за разграбване на Европа.И ако не бе помоща на Америка ,сега щяха да бъдат роби.Това чест ли е ....

    Коментиран от #16

  • 11 jorj

    14 19 Отговор
    За бесене на джуджето разходите са с 50%по-ниски!!! Това ще е кяра на руснаците!!!! Загубите са мизерия и 500 години морално, интелектуално, и научно техническо изоставане!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Kcaniba

    22 13 Отговор
    Империята на злото и лъжата е фащ!!
    Бандерия е създадена през 2014 г. от цру , посредством държавен преврат в Украина и е русофобски инструмент в ръцете на жисомасоните!!!

    Коментиран от #17, #29

  • 14 Усмивката

    15 21 Отговор

    До коментар #9 от "А стига бе":

    И от къде им дойде това самочувствие.Тези които са виновни за Втората световна война ,тези ли.Германците поне показаха че се срамуват от своето минало и Хитлер.Какво се случва в Русия .Сляп ли си

    Коментиран от #19

  • 15 Румяна Костова

    27 14 Отговор

    До коментар #3 от "Усмивката":

    Не бъркат е, господине,Азовско море е общо за руснаци и украинци.Но за да стигнат до него,последните трябва първо да минат през граничните морски служби на Русия.И ако сте минавали държавни граници ,трябва да знаете,че на тези места не се философствува.

    Коментиран от #20, #41

  • 16 Да си знаеш

    23 12 Отговор

    До коментар #10 от "Усмивката":

    А супер демократите от САЩ още си траят ХЕМ за споразумението с Хитлер-хем за това че до последно са го спонсорирали--Хенри Форд е бил един от най-големите му спонсори...Мога да те затрупам с такива факти-та да ти увре главата

    Коментиран от #18, #40

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Усмивката

    9 17 Отговор

    До коментар #16 от "Да си знаеш":

    Търсиш това само което те интересива и чете накриво.
  • 19 Румяна Костова

    19 13 Отговор

    До коментар #14 от "Усмивката":

    Усмихнати господине,точно в това е проблемът на германците,по- точно на тези от бившата Западна Германия.Толкова ги е смазала американската пропаганда,внушавайки им вина заради ВВС, че е унищожила немския дух.Мюсулманите си правят каквото си искат с тях,вече благодарение на Пакта на ООН за миграцията ,арабите ще бъдат почти неприкосновени ,каквито и престъпления да вършат.,,Да се арестуват само в краен случай"- пише в него.

    Коментиран от #21, #25

  • 20 Усмивката

    14 15 Отговор

    До коментар #15 от "Румяна Костова":

    А кои са границите след и преди анексията на Крим от Русия.Незаконната анексия откога влезе като право за уреждане между държави.Аиде да не си припомнямя 1940 година докъде доведе правото на една държава или две да си присвоява територии с военна сила

    Коментиран от #26

  • 21 Усмивката

    11 18 Отговор

    До коментар #19 от "Румяна Костова":

    Защо да им внушава.Те са виновни.Но това се нарича чест и достойнство.Да се разграничиш .А всиичко руско досега на което са ни учили е било измамно.Извини ме Румяна но и аз и българите имаме достойнство
  • 22 Барчо

    11 13 Отговор
    Със скъсването на договора за сътрудничество Потрошенко просто не знае какви ги върши. Този договор се състои от малко над 3 000 спогодби между двете държави, които вече няма да работят. Един от тези е, че гражданите с украински паспорти могат да влизат и излизат в и от Русия по всяко време, независимо от броя за единица време, както и да работят на територията без визи или някакви си там спънки. Демек имат всички права като коренните руснаци, но без право да гласуват. Сега това нещо отпада. Другите договорености, които действаха 25 години също отпадат. Визирам съвместното ползване на прохода, който е изключително руски териториални води. Потро - на галено, прави всичко възможно да организира война между двете държави и на всяка цена да намеси там и НАТО. Няма да му се получи обаче за намеса на другите, защото залога е кончината на Земята и това явно той не го съзнава. Все още обаче има и нормални хора във военната гилдия както при американците, така и при руснаците, които няма да позволят война. Потро трябва да разбере, че война не означава да облечеш камуфлажните дрешки, да гръмнеш два пъти с автомат по мишена и после да си продаваш сладкишите.
  • 23 Усмивката

    9 10 Отговор
    Не сме чели и не познаваме тези договорки в детсйли.Но по думите ти...„.Другите договорености, които действаха 25 години също отпадат. Визирам съвместното ползване на прохода, който е изключително руски териториални води. ”....излиза че споразумението е скъсано след инцидента с укри корабите .което говори че укрите са ползваки за сега неизвестно право над пролива
  • 24 Кочината на Злото издъхва в зловоние

    12 18 Отговор
    Сбръчканата от санкции бабичка изпада в тежка политическа шизофрения. Русия никога не е била в по-срамна, по-унизителна и по-мизерна ситуация, будеща масово отвращение по света. Имат наглостта да говорят за право и нарушаване на договори точно те - гнусни, мазни и грозни крадци, рекетьори и мародери. Слава на Горда, Смела и Независима Украйна!
  • 25 Барчо

    7 11 Отговор

    До коментар #19 от "Румяна Костова":

    ГеФеРето беше под абсолютна блокада от Кравария, а сега и цяла Германия. Мекерето направи една единствена грешка през време на управлението си и то беше с бежанците. Не знам кой я прекара така лошо, но все пак е една. Ако беше друг управник, едва ли Германия щеше да реализира Северен поток 2. Само че същата тази Меркел е родена и образована не в ГФР , а в ГДР. Вярно е, че ГФР правеха БМВ, а ГДР правеха Трабант. Да не забравяме обаче кой кой район владее и този район с какви ресурси разполага и естествено с лицензии.

    Коментиран от #27

  • 26 Жеката

    15 10 Отговор

    До коментар #20 от "Усмивката":

    Откакто без резолюция на ООН беше обсипана и разделена една държава в Европа-и беше създаден рая за терористи и трафиканти наречен Косово. С инциативата на "циливизованият свят" и най-вече на САЩ. А забележи-Крим се отделя чрез референдум-бяха автономна област--и се присъединява с референдум към РФ. Без бомби и избити мирни жители както при Косово. Та не задавай "умни "въпроси.

    Коментиран от #28, #31

  • 27 Диди

    8 5 Отговор

    До коментар #25 от "Барчо":

    Meркел е родена в Хамбург. Хамбург в ГДР ли се намираше ?
  • 28 Само питам

    4 9 Отговор

    До коментар #26 от "Жеката":

    Коя държава бе джендър? Югославия ако не знаеш се разпадна а Косово и Метохия от много години бяха автономна област. Първо научи историята и тогава квичи по форумите?
  • 29 Усмивката

    7 8 Отговор

    До коментар #13 от "Kcaniba":

    Неосведомен .Спри да пишеш небивалици..„Бендери, е град в Молдова, в непризнатата Приднестровска република”...и съществува от 1000 и косур години.

    Коментиран от #32

  • 30 Усмивката

    2 8 Отговор
    А че сред модераторите на тоз сайт има джендъри ,и безродници все повече се убеждавам
  • 31 Усмивката

    5 5 Отговор

    До коментар #26 от "Жеката":

    А преди да бъде разделена Югославия и възникне Косово ,какви събития предхождаха тези „нецивилизовани отношения” на запада.Имаш ли представа Милошевич до какво би стигнал.Знаеш ли че това чакаше и нас.Тогава не бяхме член на Нато.А руската „помощ ” чакаше на границата.Разсъждавай разумно.Погледни какво се случва в Украйна.
  • 32 Kcaniba

    7 7 Отговор

    До коментар #29 от "Усмивката":

    Бендери е основан от ашкеназите, сл. като Полша е поделена между трите велики сили. Т.е. по времето на Екатерина Великая!!
    Бандерия е днешната Украина, кръстена тефен герой, есесовецът, австриецът - степан бандера!!
    Много е куха сороснята!!!

    Коментиран от #34

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Усмивката

    5 6 Отговор

    До коментар #32 от "Kcaniba":

    .А какво ЦРУ те гони, в 17 век юо време на Екатерина 2....поне така пишеш.Ашкенази не са живеели само в град Бендер.И не са основатели само на този град .Нарочен е от коминтерна за враг на Рисия и ти преповтаряш нещо заучено от школоваката.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Mi general Augusto Pinochet

    5 5 Отговор
    Що цвилите бе пияндурници? Нали санкциите не ви засягаха? Или голодомора май вече се усеща? Навремето го прилагахте към българите, украинци, кавказци и др. "свободни народи" , сега е време и вие да пиете от горчивото лекарство!
  • 37 Майкати

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Усмивката":

    Нея търся!

    Коментиран от #39, #45

  • 38 Ехан

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Ас съм бесарабски българин живея в Бг. 20 години.Моиите приятели в Бесарабия винаги ми казват че България е проститутка спрямо Русия.Продаде себесе продаде всички интереси на българи в Бесарабия.Днес Русия им помага морално и материално.А Бг. Си ди гледа от страни как то бедна роднина.

    Коментиран от #44, #61

  • 39 Усмивката

    4 3 Отговор

    До коментар #37 от "Майкати":

    Няма я.Помисли ,щото един ден ще я видиш и ти.Глупости лесно се изричат
  • 40 Ватници

    7 4 Отговор

    До коментар #16 от "Да си знаеш":

    Характерно за русофила е ниския интелект, и склонността към лъжи. По време на ВСВ, САЩ бълват към СССР оръжие, храна танкове и самолети над 14000 транспортни единици.
  • 41 бай Мите

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Румяна Костова":

    Аааа не така.Виж на границата с Мексико нарушителите ги посрещат с хляб и сол
  • 42 РОСФАКТ

    5 5 Отговор
    Вчера Грузия, днес Украйна утре и в България, по морето има 30 000 правят си едно РЕФЕРЕНДУМЧЕ и готово,
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Руските свине

    5 2 Отговор

    До коментар #38 от "Ехан":

    Да си беше стоял там руска подлого и тебе да те подпомагат руските свине. морално и най-вече материално. какво търсиш тук при проститутката?
  • 45 ТОЧКАТА

    1 3 Отговор

    До коментар #37 от "Майкати":

    И аз..поне тя дано да става...

    Коментиран от #49

  • 46 Руските свине

    5 2 Отговор

    До коментар #33 от "Тони":

    Ти пък от руските свине какмво хубаво си видял бе путлерист? МАЙ МНОГО СИ СЕ НАДЪХАЛ ОТ РУСКИТЕ ПИСАНИЯ ЗА ДРУЖБА И БРАТСТВО.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Смотаняци 33

    2 4 Отговор
    Санкции санкции ма те си пият водка и не им дреме ние пикаем пестициди.

    Коментиран от #64

  • 49 Усмивката

    3 1 Отговор

    До коментар #45 от "ТОЧКАТА":

    Щом такова е желанието ти ,отиди при нея
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Животновъд

    5 2 Отговор

    До коментар #50 от "Убиец на сороституки":

    Ваксинирам русофили срещу бяс и луда крава. За пенсии безплатно!
  • 52 Българин

    5 2 Отговор

    До коментар #50 от "Убиец на сороституки":

    Путлераст, ами ако ти си пръв? Обикновено така става, който нож вади, от нож умира. Който гроб копае другиму, сам пада в него!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ТОЧКАТА

    0 3 Отговор

    До коментар #50 от "Убиец на сороституки":

    Бая работа ще ни се отвори

    Коментиран от #55

  • 55 Историк

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "ТОЧКАТА":

    Сутрешна разходка до Левент табия успокоява всякаки русофили!

    Коментиран от #63

  • 56 Само питам

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Убиец на сороституки":

    А русфилските мурви? И тях ли?
  • 57 Диди

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Да си знаеш":

    Русия винаги е лъгала и продължава да лъже.Чест и достойнство са чужди изрази за тях.

    Авторе и този път ли ще изтриеш постът ми?

    Коментиран от #58

  • 58 TOЧKATA

    0 2 Отговор

    До коментар #57 от "Диди":

    Няма ......ти си си достатъчно затрита ....
  • 59 Усмивката

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Убиец на сороституки":

    „Ще благодариш на Бога че ще убиеш.”...ти със всичкия ли си бе човече
  • 60 ТИ ЛИ ОПРЕДЕЛЯШ

    2 0 Отговор
    кой какво има право бе, чижов? Верно канибализъм требва да тръгне из "матушката" ви, като при Чикатило, белким малко се вразумите!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 колега

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Историк":

    неграмотните дoбичeTA не знаят какво е "Левент табия", не са им го казали на развода на "Незабравка"...
  • 64 Българин

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "Смотаняци 33":

    Да изметем руската сган от Молдова и Украйна. Този път американският конгрес взе решение. Идва възмездието и руснаците няма къде да се скрият. Слава на Велика и свободна Украина.
    Слава на Порошенко. Ние сме с вас.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания