Last news in Fakti

10 Януари, 2019 10:32 5 372 34

Рускиня превзема турски град

  • рускиня-
  • кмет-
  • турция

Първа чужденка е кандидат за кмет в Турция

Рускиня може да стане кмет на турски град в провинцията Анталия, съобщи ТАСС.

Кандидатката е Анастасия Петрова – Четинкая. Тя ще участва изборите за кмет на град Алания. Изборите ще се проведат на 31-ви март.

Четинкая е издигната като независим кандидат. Тя е на 35 години. Това ще е първият в историята чуждестранен кандидат за кмет в Турция.

Слоганът на нейната кампания ще е „Промяната в теб“. През март турците ще гласуват за кметове, съвети, ръководители на общини, селски старейшини и членове на съвети.

За партиите е важно, освен много членове в местните съвети да излъчат и кметове. Все още не е ясно какви са възможностите на Четинкая да получи кметския пост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 999

    18 7 Отговор
    Турция е пълна с руски богаташи, който си купуват имоти, и не само руски. За България какво да кажем, както каза руският депутат " България ще я купим цялата". Че, кмет рускиня няма да стане, освен, ако Ердоган не пожелае, а Ердоган ще си издигне от своята партия хора, така, че за рускинята един рязан..
  • 2 Иванов

    22 5 Отговор
    Поредния пълен план на Ердоган. Ако рускиня стане кмет на Анталия, сега както има в Турция 6 милиона руски туристи, тогава ще станат 66 дет се казва, а госпожата кмет ще е пислушко на Ердоган, само че Турция ще се напълни на фуул с руски мангизлии

    Коментиран от #5, #8, #12

  • 3 Бостанджиев

    8 3 Отговор
    Як Бъз има. Става за турски кмет.
  • 4 Раковски

    11 13 Отговор
    Очакваме скоро и в България. Започват варварите инвазията. Като е рай в русия, защо бягат в чужбина?

    Коментиран от #6, #20, #29

  • 5 az be

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов":

    Публикувано във факти.бг: Тя ще участва изборите за кмет на град Алания

    Коментиран от #9

  • 6 Възмутен

    14 3 Отговор

    До коментар #4 от "Раковски":

    О.....значи 2-та милиона българи, които живеят на друго място не е "инвазия", така ли? А колкото до избора им...........ЧОВЕКЪТ НЕ СИ ПОРЪЧВА НИТО МАЙКА СИ И БАЩА СИ, НИТО РОДИНАТА СИ! И за съжаление (поне според мене) не винаги може да свикне с мястото, където е роден. Що не живееш в пустинята например? Защото за много хора е непосилно. Същото е и в държава, където 8 месеца в годината средната температура е далече под нулата! Да не говорим за 50-60 градусови студове! Е, и ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГИ ВИНИМ, ЧЕ ПОНЕ МАЛКО ТЪРСЯТ ТОПЛО!!! Що за малоумници се извъдиха в наше време????
  • 7 касапина

    7 11 Отговор
    турция вече е Руска колония

    Коментиран от #21

  • 8 бре бре бре

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов":

    Човек, който не може да направи разлика между Алания и Анталия е тръгнал да философства.. типично за бг (бай ганьо)...
  • 9 Иванов

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "az be":

    Алания e град в Турция, средиземноморски курорт в провинция Анталия. Много ясно, че турците няма да дадат чужденци да управляват курорт като Анталия, но Албания според мен може. Фатката е да се разчуе, че рускиня е станала кмет на град Алания и курорта Анталия ще се набъчка на 100 % със руснаци. Давам пример как Ердоган - Путин си гостуват Турция - Русия, и след това в турските курорти почват да посрещат повече и повече руски туристи. Първо бяха около 4 милиона, качиха се на около 5 милиона, след сваленият руският самолет от Турция, руснаците се отдръпнаха, но през 2018 год. Турция посрещна 6 милиона руски туристи, през 2019 ще са повече...
  • 10 ****

    5 8 Отговор
    Рускинята стане ли кмет,на следващият ден всички турци ще учат руски.
  • 11 впечатлен

    6 6 Отговор
    Може да може, а може и да не може. Турция е пълна с руснаци и рускини, от които произлизат турци с типично руски физиономии Тъй като в Турция алкохолът е почти забранен, а ако все пак го има, той е на баснословни цени, наследственият алкохолизъм сред турските руснаци може значително да намалее, което никак няма да им навреди. Дали обаче е възможно руснаците да превземат Турция е друг въпрос.

    Коментиран от #15, #17

  • 12 ибрям

    9 6 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов":

    Руските мангизлии не ходят в турция, там ходят прошляци да напълнят търбусите с евтина храна, и да хванат някой кюрд да ги натъпче.

    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Посредята

    1 5 Отговор
    Лъжат тя ще бъде кмет на хотела ми в Манавгат
  • 15 ибрям

    1 12 Отговор

    До коментар #11 от "впечатлен":

    На тях им трябва европейската част. Кюрдистан е държавата в която ще натикат останалите така наречени турци.

    Коментиран от #19

  • 16 Месут

    14 3 Отговор

    До коментар #12 от "ибрям":

    Горкото момче, нещо се обърка. Турция изпревари Гърция по туризъм, и не само но това е друга тема. Турция има тузизъм на световно ниво, който не е ходил той не знае. От 6 милиона руски туристи мислиш ли, че всички са бедни?! Прошляците идват в България, защото сме евтина дестинация с цел алкохолен туризъм.

    Коментиран от #18, #23

  • 17 Рус Тюрк

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "впечатлен":

    Как няма да са руси със сини очи,от 1995 до 2015 има един милион 500хиляди женидби на рускини с тюркски граждани,ако ги умножи по 3 деца най малко ,това са 15милиона русоляви деца със сини или зелени очи,но в Русия е точно обратното все по мургави русначета.
  • 18 математически проблем

    11 9 Отговор

    До коментар #16 от "Месут":

    80 милиона турци - 30 милиона туристи. 10 милиона гърци - 30 милиона + повече заможни туристи. кой има най-голяма полза? турчинът или гръкът който има повече доходи за по-малко население? не бързай да отговориш, първо се върни от пашата на козите, а след това спокойно можеш да отговориш
  • 19 Географ

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "ибрям":

    Абе аланколу, Алания къде се намир,южна Тюркийе,а това ще рече в азиатската част, за каква европейска част говориш.
  • 20 Алоууу...

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Раковски":

    Ей, умен, ти империя знаеш ли какво е? Тя кмет ще става в друга страна, няма да мие старчески задници, както твоите роднини на запад.
  • 21 Наташка

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "касапина":

    Да така е руска колония,пълно е с наташки,най малко 10милиона са наташките в Тюркийе,половината като компаньонки.
  • 22 прока

    7 3 Отговор
    Ние кметове с турска и ромска етност отдавна имаме ,чакаме вече и прокурори и съдий с турска и ромска етност ,щом в Турция има прокурори,съдий,генерали с кюрдска етност па дори президента им беше с кюрдска етност ние защо да немаме и генерали и президент с турска или ромска етност нали сме по демократична страна от Турция и дори сме в ЕС.

    Коментиран от #25, #32

  • 23 Cтудена пот

    5 6 Отговор

    До коментар #16 от "Месут":

    За какъв туризъм говорите? Вие мислите само за война. Както и при гърците в Егейско море. Че ще воювате, да вземете от тях море и острови.. Кой турист чакате да дойде така? Бихте ли отишли ​​вие като туристи в друга страна, на плаж, на който се води война?! Вие не вървите добре. Умът в главите ви е "взел въздух".
  • 24 Трапезундска империя

    3 5 Отговор
    Нещата не вървят добре в Турция... Рускиня за кмет в Анталия, "гръцки невярващ" от Понтийски Трапезунд, според Ердоган, за кмет на Константинопол..
  • 25 Иванов

    4 6 Отговор

    До коментар #22 от "прока":

    Ми ще има бая да почакате. Вие бг мангалите сте повечето престъпници и ставате само за сапунъ. Аре бегай!
  • 26 Borislav Popov

    3 5 Отговор
    Ха, ха, рускиня омъжена за турска братушка, щяла кмет да става, голям прас !
  • 27 666

    6 1 Отговор
    Айде хаирлия да е на комшийте....пък скоро и руснак за президент ще имат (както е тръгнало)...
  • 28 Панчо М

    3 1 Отговор
    Тази дама ще победи, на бас ???.???,,,,!,,!!!.,.,
    ГАРАНТИРАМ ЧЕ ЩЕ ПОБЕДИ, ТАМ НЯМА ШМЕНТИ КАПЕЛИ КАТО В BG.
    Там са от значение действителните бюлетини, няма шменти капели като при нас.
    Евала на рускинята, браво и успех .
  • 29 Нора Иванова Гюнер

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Раковски":

    Не бягат , а отиват на почивка- ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА В ТОВА, при това в собствените си закупени жилища зад граница, там където им е харесало нещо , я море , плаж , слънце , местна кухня, приятели ,обстановка . Отдъхват , и отново се връщат в родината си , да си заработват "денгите" Често там остават техните родители- пенсионери , да живеят и наглеждат жилището , или няколко жилища. Има и такива с по няколко закупени апартамента , които отдават под наем на приятели , и си докарват допълнителен доход , но това са от низкият клас. Ти колко хора -българи познаваш със собствени имоти зад граница , на брега на морето, които се ползват основно за почивка.
  • 30 Tam

    0 0 Отговор
    Or....pu
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 свободно мислещ

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "прока":

    До Прока.браво приятелю.даже да те искат миризливите нацисти до 10 г.ще стане ще стане ще стане.Президент-Ром.Мин.предс.-Турчин
  • 33 1944

    0 1 Отговор
    джендъри, сър, руски джендъри.
  • 34 Метгонтан

    0 0 Отговор
    Със слоган "Промяната в теб" няма да стане , но ако го смени на "Давам на всеки отзад" , може и Ермагедон да падне
Новини по държави: