17 Януари, 2019 15:22 15 276 187

Русия излиза от Съвета на Европа

  • русия-
  • парламент-
  • съвета на европа

Страната няма да изпраща нова делегация в ПАСЕ

Русия излиза от Съвета на Европа - 1
Снимка: Shutterstock

Руската дума няма да сформира делегация за участие в работата Съвета на Европа, съобщи РИА Новости.

Предложението беше подкрепено от всички 413 депутати в пленарната зала. Според депутатите взаимодействието на Русия със Съвета на Европа практически вече е било прекратено.

Като причина те сочат антируската кампания, която се провежда от европейските институции. Според тях ПАСЕ се е оказал в дълбока системна криза.

В тези обстоятелства руското правителство не вижда смисъл от връщане на своя делегация в групата или продължаване на плащане на вноски в нея. Подчертава се, че решението е прието в интерес на гражданите на руската държава.

Ръководителят на партийната група на „Единна Русия“ Сергех Наверов заяви, че вероятно това решение ще накара политолози и експерти да гадаят, дали така Русия се отказва от присъствието си в Европа.

Лидерът на руските националисти Владимир Жириновски обяви, че следващата стъпка ще е излизането на Русия от Съвета на Европа.

През 2014 г. Съветът на Европа лиши руски депутати от редица права, заради тяхната позиция по конфликта с Украйна. Руски представители заявиха, че страната ще се върне към работата на Съвета на Европа, само когато санкциите бъдат отстранени от неговия регламент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руските свине

    91 269 Отговор
    никога не са били европейци и винаги са били против обединена Европа. така, че е най-добре да си стоят в кочината и да не цапат навън!

    Коментиран от #4, #30, #62, #159, #162, #171, #172, #180

  • 2 бббббб

    148 38 Отговор
    Правилно
  • 3 КГБ Териер

    224 54 Отговор
    Само така Рашааа! Русия няма място при лицемерие от ЕС!

    Коментиран от #118, #150

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 среднощен

    175 22 Отговор
    Мястото, което ще освободи Русия, веднага ще бъде заето от Велика Северна Македония..!? Може и от Косово..!? Смях в залата..!!!
  • 6 eййй...xоп!

    37 62 Отговор
    bon voyage русия. следващата да бъде турция.-

    Коментиран от #12, #95

  • 7 Антрополог

    66 158 Отговор
    Русия е азиатска страна. тя не е заселена както ни казват със славяни а с угро-фински-татарско население. И в тази обширна територия никога не е имало демокрация, там винаги човека се е подчинявал сляпо на властта. Големия руски историк Соловьов казва: „За нас, руснаците е престъпление да се съмняваме в правото на властта да прави с нас всичко, което си поиска”. Следователно,руснаците никога не са били свободни. През цялата си история те само са задушавали свободата на другите. На тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност.

    Коментиран от #8, #14, #20

  • 8 Хисторик

    163 45 Отговор

    До коментар #7 от "Антрополог":

    Руснаците са северен народ братски с шведи, норвежци, фини! А ти си български джендър с корени от Анадола!

    Коментиран от #10, #119

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Сексопатолог

    43 102 Отговор

    До коментар #8 от "Хисторик":

    Русофилите постоянно говорят за джендъри, еврогейове, третополови и т.н. Всъщност хомофобията демонстрирана от тях е прикрит латентен хомосексуализъм. Установена е  връзка между хомосексуалност, авторитарно възпитание и хомофобия. Според изследователите индивиди величащи диктатори и авторитарни личност, всъщност са само формално хетеросексуални, а потиснатите им хомосексуални желания ги карат да бъдат яростни хомофоби.

    Коментиран от #67

  • 11 ДА ЖИВЕЕ И

    33 53 Отговор
    процъфтява Руско-Анадолската дружба....Босфора ще бъде наш...УРА,ДРУГАРИ!!!
  • 12 някои се спасяват от хубавото

    48 17 Отговор

    До коментар #6 от "eййй...xоп!":

    Обаче там оставаме ние,Станишев,че даже и любимата му Истанбулска конвенция.
  • 13 НКВД

    111 23 Отговор

    До коментар #9 от "Руските свине":

    А ти я продаваш България за шекели и тутманик в хартия! Русия в Европа има 4 милиона кв. км земя, товеч е повече от всички държави в така наречения финансов съюз, където едните са по равни от другите!

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Руските свине

    41 104 Отговор

    До коментар #13 от "НКВД":

    Колкото по-далеч от Русия, толкова по-близо до цивилизацията!

    Коментиран от #18, #23, #71

  • 16 Хисторик

    46 13 Отговор

    До коментар #14 от "аман от меки китки":

    Ходил е в руска баня обач е получил игнор там и затова не обича руснаци и съоветно Русия!
  • 17 Илия Бешков

    31 79 Отговор
    Русинът обитава огромно земно пространство, което той не успява да насели и да овладее – то доминира над него. Оттук идва първото чувство на подчиненост. Един огромен труп, който търси за своята неограниченост (пространственост) една глава, която да координира действията и движенията му, за да ги доведе до какъвто и да е порядък, подобен на човешкия. И ако тази глава е в Кремъл, той я приема за своя, каквато и да е тя. Какво би правил този огромен труп без глава? Съвсем основателен страх, тъй като не са достатъчни костният и мускулният мозък, за да гарантират безопасното съществуване на това живо туловище. Русинът няма глава и винаги намира такава, задължително чужда, на която той е подчинен и покорен, а не свободен, разумен и целесъобразен с нея. И естествено, най-много се хвали с нея, не познава и не признава друга, боготвори я и задължава всички хора към това. Русинът е дълбоко и абсолютно невярващ – в нищо невярващ, защото е дълбоко опорочен. Неосъзнал и непознал себе си, той непрекъснато лъже, лъже без мярка и без полза, защото не знае какво му е потребно, нито за какво е нужен на другите. Той убива, плаче, моли се и краде едновременно само за да не пропусне едно от тези неща, за да не изглежда недостатъчен, непълен човек. Порочен и не вярващ, той е в пълна малоценност, която именно иска да прикрие с дързост, лъжа, сълзи и накрая самоубийство

    Коментиран от #34, #106

  • 18 НКВД

    66 11 Отговор

    До коментар #15 от "Руските свине":

    Юрумба и Мобапе в Берлин и Брюксел са най цивилизиваните ше знаеш.
  • 19 Генерал де Гол

    33 87 Отговор
    "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние. "

    Коментиран от #22, #181

  • 20 goni

    42 9 Отговор

    До коментар #7 от "Антрополог":

    Добре че не си прав! Ако, беше....! Лошо ни се пише! На Петър I паметник трябва да му издигнат в центъра на Европа! Ако, не е бил той със страшна сила да ги поевропеичи сега не знам на какъв хал щях ме да сме! Те са спрели ордите на Куция Тимур! Е! Вярно изгорил Москва, ама това не му помогнало!:) Не може да се отрече че не само в Русия, а и в България могат да се видят наследниците му! Бат Боби, Христо Стойчков...списъка е много дълъг!:) Обърнете внимание на главите на една не малка част от сънародниците ни!:) По тях ще ги познаете! Без майтап!

    Коментиран от #124

  • 21 Антрополог

    29 60 Отговор

    До коментар #14 от "аман от меки китки":

    100 години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. В момента този негодник е Путин, руснаците обичат да ги лъже, че са народ с историческа мисия, че са велики и как са обкръжени от врагове, които не искат те да им позволят да спасяват света за пореден път.
  • 22 Жуков

    49 17 Отговор

    До коментар #19 от "Генерал де Гол":

    Страхлувеца Дегол който си плю на петите 1940г и остави германците да ашладисват французи и французойки 5 г. Много хубав пример даваш!

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Генерал де Гол

    22 45 Отговор

    До коментар #22 от "Жуков":

    Виновника за смъртта на над 1 000 000 руснаци няма морално право да прави забележки!

    Коментиран от #40

  • 25 Све

    41 6 Отговор

    До коментар #9 от "Руските свине":

    Само слабоумни определят хората според това дали са -фоби или -фили. Те са същите като тези, които критикуват. Нисък морал и интелект….

    Коментиран от #28, #33

  • 26 Borislav Popov

    18 58 Отговор
    Правилно, да се махат руските чифути, да си ходят в Азия.

    Коментиран от #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Руските свине

    26 44 Отговор

    До коментар #25 от "Све":

    Посочи ми поне един русофил, който през последните 100 години да е бил български патриот и да е поставял но първо място българските интереси!

    Коментиран от #70

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 goni

    23 4 Отговор
    Между другото именно на тези жените са много красиви! Има ги и при нас. Стига да разбираш от жени! В леглото е истинска борба!:) А, пък какви деца раждат! Има проблем само докато поотраснат! Трудно се поддават на възпитание! Ама, като пораснат...!

    Коментиран от #125

  • 32 Просия

    24 38 Отговор
    Чао мърши, само си вземете и лешоядите от България !

    Коментиран от #38, #152

  • 33 Руските свине

    16 40 Отговор

    До коментар #25 от "Све":

    И техните подлоги според твоето мнение трябва да бъдат с най-нисък морал и интелект защото все за русофоби бълнуват и наричат така всеки, който не е съгласен с руската агресивна политика. Тях критикувал ли си ги?
  • 34 Ппппп

    21 7 Отговор

    До коментар #17 от "Илия Бешков":

    Брачет ко каза ???Ти нещо май се обърка с изхождането по въпроса.. Не можах да те разбера ти за нашите роми ли казваш???? Двете последни изречение от написано от теб
  • 35 Илия Бешков

    25 36 Отговор
    Кой народ се е хвалил така нахално с едно православие, взето назаем, с една азбука, подарена му от българите, със социалистически атеизъм, взет от немския евреин Маркс, с поети от Абисиния и Шотландия, с художник (да речем Репин), чиято картина, изнесена от Русия, струва само разноските по превоза? Това се отнася до цялата руска живопис и не става дума за някакво майсторство, а за това, че в картината неизбежно се отразява същината на русина: лъжлив, нескромен, развратен, преднамерен. Русинът няма духовно състояние. Той писа по подражание дълго време за Бога и светия Дух, докато убеди и света, и себе си, че му липсва. Години крещя за социализъм и труд, справедливост, правда, мир и благоденствие, за световно водачество, докато убеди света, че всичко това е пълна негова липса. Русинът е въобще нуждаещ се – той няма дар и когато е дълбоко убеден, че дава – той всъщност взема, защото откъде ще вземе бездарният, за да даде?
  • 36 русофилска подлога

    27 42 Отговор
    Време беше ! Руснаците не са добре дошли в Европа.Да си се придържат към Азия и мюсюлманския свят.Русия е едно ислямизирано монголоидно население ,което само вреди на развития свят.Да си направят съвет с Таджикистан,Туркменистан,Азербайджан и Сирия и да не се бутат при големите.

    Коментиран от #59

  • 37 Братушките за нас

    26 31 Отговор
    „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва  бъдат погълнати от русите!”
    ИВАН АКСАКОВ
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 професор

    8 0 Отговор

    До коментар #23 от "El comandante":

    пеТдесе/т/.Почитания.
  • 40 Жуков

    40 16 Отговор

    До коментар #24 от "Генерал де Гол":

    Само който не е бил на война само той не дава жертви! Ясно е кой изнесе ВСВ на гръб и кой се окичи с незаслужени лаври накрая! Имат един десант в Нормандия който беше пълен провалллл!

    Коментиран от #43, #44, #155

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Просия

    11 22 Отговор

    До коментар #38 от "El comandante":

    АХХАХА ко каза ко ? Ей ватиняк, не се напиняй да се не усер*ш !

    Коментиран от #53

  • 43 Генерал де Гол

    15 25 Отговор

    До коментар #40 от "Жуков":

    Никой не е разминирвал като теб минните полета пускайки войниците в атака. направил си огромен принос във военното дело. А егоизма ти да бъдеш пръв сред руските генерали те накара да угробиш още стотици хиляди под Берлин!

    Коментиран от #47

  • 44 Цезар

    22 16 Отговор

    До коментар #40 от "Жуков":

    Криха се две години в Болонския Лес съюзниците и нсйрая пристигнсха на готово в Берлин като триомвирати!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Педагог

    12 20 Отговор

    До коментар #41 от "El comandante":

    Вижда ксе каква опора и висота си получил от русия Ел команданте, само простотия и вулгарности!
  • 47 Жуков

    21 9 Отговор

    До коментар #43 от "Генерал де Гол":

    Как беше конячето на острова? 3 г лайф докато немците опожаряваха село след село във всички френски провинции! Жуков е полеви генерал 24/7 в казана рамо до рамо с редници и офицери5г!

    Коментиран от #50

  • 48 Братушките за нас

    20 25 Отговор
    Татищев

    „… българите, ние трябва да се отнасяме с тях като с врагове… целта на нашите усилия трябва да бъде не „целокупна“ България, а подялбата даже на сегашното княжество между съседите му: румъни, сърби и гърци, с изключение на широката полоса по дължината на Черно море, която Русия може да остави за себе си… с България трябва да се постъпи така, както е постъпено с Полша и да бъде изтрита от лицето на земята за назидание на всички … да се знае какъв позорен и бедствен край очаква всеки славянски народ, ако дръзне да вдигне ръка на великата Русия(1890)…“.

    Коментиран от #49

  • 49 Туршията

    13 29 Отговор

    До коментар #48 от "Братушките за нас":

    Враг номер 1 на България е Русия. Всичките руски подлоги публично линчуване !

    Коментиран от #56, #58

  • 50 Генерал де Гол

    9 22 Отговор

    До коментар #47 от "Жуков":

    А как беше с награбеното от Германия имущество? Колко вагона открадна 20 или 50?

    Коментиран от #61, #183

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Пушкин

    18 21 Отговор
    Пушкин за руския народ :


    "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл”.

    Коментиран от #54, #60

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Киро

    6 17 Отговор

    До коментар #52 от "Пушкин":

    Кой го чете тая руска пияница.

    Коментиран от #57

  • 55 Пияна рашка

    12 22 Отговор
    Досвидания, долни руски българомразци
  • 56 Киро

    11 5 Отговор

    До коментар #49 от "Туршията":

    Пиши си домашната бе момченце.Утре си на даскало.
  • 57 А. П. Чехов

    15 22 Отговор

    До коментар #54 от "Киро":

    А. П. Чехов


    Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Хисторик

    8 18 Отговор

    До коментар #52 от "Пушкин":

    Пушкин не руснак а една арабска мелезарка!

    Коментиран от #147

  • 61 Готин ама не съвсем

    24 9 Отговор

    До коментар #50 от "Генерал де Гол":

    А 165 кораба с откраднато руско имущество, дето заминават след революцията за Хамерика и едни еврейски фамилии дето стават от веднъж богати? Нещо за тях да кажеш?? А за изнесеното от германците, дето още не се знае къде е заровено, примерно Кехлибарената стая?? Та краденото от Русия, къде го замъкнаха "победителите" американци??

    Коментиран от #63, #151

  • 62 Опечален

    24 10 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Че то в еуропската кочина вече само хлебарки ще останат.......НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ Я ЩЕ!!! Ха-ха....ингилизите и те се отделят, франсетата не се броят, те след Де Гол са почти НИКОЙ, а от ония дни даже в Германия се замислили за отдаляне! Ха-ха-ха....ще останат само трите прибалтийски джуджета и две неофашистки образования - укропия и поляшките!!! Егати еуропката, скоро ДАЖЕ МИГРАНТИТЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ НЕЯ.....КАКТО ПОДМИНАВАТ БЪЛГАРИЯ, най-еуропската слугиня!

    Коментиран от #146

  • 63 Хисторик

    18 6 Отговор

    До коментар #61 от "Готин ама не съвсем":

    Крадът злато и скъпоценности по време на Октоврийската Революция ивреите и го пренасят в САЩ!
  • 64 Aut

    3 13 Отговор
    Вън !
  • 65 гого

    26 11 Отговор
    До пишещите "лошо" за Русия: вие за кой народ сте? Я нещо за другите народи! Например - британците, не бяха ли столетия /до 60-те години на ХХ век/ пирати, робовладелци, колониалисти, предизвикали войни с милиони жертви; французи-същите; немци-същите...кръвопролитията по между им през вековете /католици-протестанти/ какво е? Испанци, португалци-същите! Италианци-същите...САЩ-къде са индианците, а и още бият негрите...Ние нали си имаме бай Ганя. Да не забравяме за византийците и османлиите около нас и т.н. Напишете според вас, кой е народа най-най...
  • 66 География

    27 9 Отговор
    Континента Европа е 10 000 000 кв.км!от които Русия притежава 4 000 000 кв. км кой всъщност е Европа сега? "Съвета за сигурност на Европа" без Русия е,, съвета на европейските джуджета"!
  • 67 Те всички педали

    14 5 Отговор

    До коментар #10 от "Сексопатолог":

    Се опитват да ни убедят, че хомосексуализма ни е генетично заложен. Та и ти не ни учуди!

    Коментиран от #74

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Голем смях

    10 23 Отговор
    Хайде,чамодан и към Азия където ви е мястото орки неумити.В Европа няма място за агресори и диктаторски режими.

    Коментиран от #75, #101

  • 70 Хахаха

    14 3 Отговор

    До коментар #28 от "Руските свине":

    Сюлейман Паси, умнико. ХАХАХА МигленаКунева ХАХАХА. СексКурБурГадски. ХАХАХА
  • 71 Дух

    16 5 Отговор

    До коментар #15 от "Руските свине":

    Нямаш си работа с Русия,свиня балканска!
    Чупка от Русия!

    Коментиран от #78, #120

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ГосТ

    13 3 Отговор
    И кво са, Русия "дружки" с подмолните китайци,а ЕС с нахалните до безобразие кравари. Супер, вместо една силна и обединена Европа.
  • 74 Сексопатолог

    5 16 Отговор

    До коментар #67 от "Те всички педали":

    Чети внимателно русофилче, проблеми с възприемането на прочетеното ли имаш? Или се плашиш от същността си. Нормалните хора не са като тиранофилите.
  • 75 НКВД

    18 5 Отговор

    До коментар #69 от "Голем смях":

    Ти да си чувал за руска баня? В Западна европа не се къпят до 1900 година от страх че ще ги хване болест от водата!

    Коментиран от #107, #111

  • 76 Психиатър

    8 23 Отговор
    Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.
  • 77 ara

    14 5 Отговор
    И ние трябва да го напуснем.

    Коментиран от #79, #141

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Психиатър

    6 7 Отговор

    До коментар #77 от "ara":

    Психологически българофобите никога не сте влизали в ЕС.

    Коментиран от #117

  • 80 ....

    26 4 Отговор
    Годишната вноска на Русия в съвета на Европа е 33 Мил. €!!!!! Случайно знаете ли? И при това рантутниците които утре могат да затворят този съвет заради липса на средства, изключва Русия от право на глас!
    Ами няма да плаща естествено, да не са луди!
  • 81 Достоевски

    11 22 Отговор
    Достоевски за руснаците

    "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” .
  • 82 НКВД

    7 19 Отговор
    Следващото място откъдето ще излезе Русия е сигурно планетата Земя.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Тъжно русофобчи

    10 5 Отговор
    Смях в краварника: „Мууууу, ху, ху, ху, муууууу” Но аз защо ли пак съм тъжничък и отново съм напълнил памперса догоре?!

    Коментиран от #86

  • 85 Руските свине

    8 15 Отговор

    До коментар #83 от "Дух":

    Са мърши и отрепки а ти сигурно си обсебен от руския дух на мракобесието, лъжата и тиранията.

    Коментиран от #88

  • 86 Бай хой

    9 21 Отговор

    До коментар #84 от "Тъжно русофобчи":

    Русия е грешка на историята, която скоро ще бъде поправена!

    Коментиран от #130

  • 87 И. П. Павлов

    9 18 Отговор
    И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."
    Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Животновъд

    6 19 Отговор

    До коментар #88 от "Дух":

    Ваксинирам русофили срещу бяс и свинска чума. За пенсионери безплатно!
  • 90 мда

    20 5 Отговор
    Велика нация са руснаците ! И действат като такива !

    Коментиран от #92

  • 91 Руските свине

    7 13 Отговор

    До коментар #88 от "Дух":

    Възползвай се от щедрата оферта на Животновъда, извикай и другарите си!

    Коментиран от #98

  • 92 Руските свине

    4 19 Отговор

    До коментар #90 от "мда":

    Никога не са били велики, а сега още по-малко!
  • 93 Истината

    6 17 Отговор
    Не и е там мястото! Русия присъства само там, където може да си разиграва коня!
  • 94 Доктор Охболи

    20 2 Отговор
    Що така срамежливо не кажете от какви права е лишена Русия в ПАСЕ?
    След като от години тя няма право на глас, защо да плаща 30 милиона евро членски внос? Защо да участва в заседанията?

    Коментиран от #105

  • 95 русофил=туркофил

    9 20 Отговор

    До коментар #6 от "eййй...xоп!":

    2 пъти повече минуси отколкото плюсове. 2 пъти повече антибългари отколкото българи. 2 пъти повече предатели отколкото патриоти ...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Дух

    9 4 Отговор

    До коментар #91 от "Руските свине":

    Да не си жив!Да те хвърлят собствени ти деца!
    Да не видиш бял свят,помия балканска!
  • 99 не син

    17 4 Отговор
    Сега мародерите пробват да откъснат парче от тялото на Русия докато е под обсада ! Станаха нахални като Япония или самоубийствено агресивни като Украйна ! САЩ координира атаките !
  • 100 Крайно време

    16 6 Отговор
    Трябва да се осъществи идеята Европа от Атлантика до Владивосток.За целта ще трябва да се реализира разходка на около 20000 верижни машини из европа. И да се измият веригите им от размазана гейска плът при Кале.

    Коментиран от #140

  • 101 Овен

    11 4 Отговор

    До коментар #69 от "Голем смях":

    В Европа има място за гейчета като теб и черни орки

    Коментиран от #104

  • 102 Кочината русия е на дъното !!!!

    5 20 Отговор
    Че къде да е русия освен във кочината миризлива хо хо хо
  • 103 Къде е курск ?????

    7 21 Отговор
    Защо всичко руско става само за СКРАП ?????

    Коментиран от #109

  • 104 Голем смях

    5 11 Отговор

    До коментар #101 от "Овен":

    Абе то Путин и Медведев са педали ,но я виж как се менкат и управляват Россия.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Дивуй

    12 1 Отговор

    До коментар #17 от "Илия Бешков":

    Това колко пъти ще го пускаш?Или нямаш друго листче?

    Коментиран от #123

  • 107 Голем смях

    10 23 Отговор

    До коментар #75 от "НКВД":

    А в Россия и до ден днешен 90 процента от населението няма канализация и течаща вода.Още разчитат на руската баня и спят с кравата в една стая ,за да се топлят.

    Коментиран от #110

  • 108 Яшар

    20 5 Отговор
    Я, тролчетата на Цвъки много активни, бе! Цвъркат, изцвъцкат се и, доволни от изцвъцканите си курешки, лягат да сънуват как една тиква ги гали по тиквичките...
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Раша

    13 4 Отговор

    До коментар #107 от "Голем смях":

    Типичен балкански живот рисуваш!
    И още напук на Европа-КЕМУР И ДЪРВА до дупка!Цирк! ЗООЛОГИЧЕСКА ГРОДИНА!
  • 111 Голем смях

    7 13 Отговор

    До коментар #75 от "НКВД":

    Ти да си чувал за Лермонтов? Прощай немытая Россия,страна рабов,страна господ....

    Коментиран от #115, #138

  • 112 Доктор Ох Боли

    1 6 Отговор

    До коментар #105 от "москвич-ГОЛЯМА БРАКМА":

    .... ха хахах..... да зема аз да отговоря..... ха хаха..... Щото там нема поражение от вируса на соца....... Има ли долари...у пустинята вода бликва.... пак трее се повтарям ама.... и така...

    Коментиран от #113

  • 113 Бат Ваню

    4 1 Отговор

    До коментар #112 от "Доктор Ох Боли":

    ... ха хаха.... ти немаш аналог простуу...... ха хахах....аааа
  • 114 Зъботехничар

    21 6 Отговор
    Много "велики" еврогейтаци през вековете са се пробвали да се "справят" с великата Русия, но всеки път са бягали като бити хюмнета. И пак на всеки сто години се пробват. Пак ще ядат какалашката, но така става с безмозъчни индивиди - плод на инцест.
  • 115 Доктор Ох Боли

    3 8 Отговор

    До коментар #111 от "Голем смях":

    ... ха хаха... ти да не си оня пич тука дето е учил в Россия и ни съ и пропил.... ха хах.....

    Коментиран от #143

  • 116 Единодушно

    12 1 Отговор
    413 от 413 "За"? В нашето парламенте 100% мнозинство по някой въпрос, дето да не е "19-а заплата да вземе ли парламента тази година?" случвало ли се е?
  • 117 ara

    14 5 Отговор

    До коментар #79 от "Психиатър":

    Всяка година плащаме милиарди за членство в тези чужди съюзи. Срещу тях не получаваме абсолютно нищо. Буквално изхвърляме тези пари на боклука. Искаш ли това да продължава?

    Коментиран от #145

  • 118 Тодор

    5 19 Отговор

    До коментар #3 от "КГБ Териер":

    Това се нарича "международна изолация". Колкото и да не им се иска да признаят, така е. Излизат "сами", ама след като ПАСЕ им резна цял куп привилегии. Да си стоят в Азия - където им е мястото.
  • 119 Пешо

    5 17 Отговор

    До коментар #8 от "Хисторик":

    Виж мутрата на Пухлер и ми приказвай за северни народи. Освен варягите, а те са циганите на викингите, останалото е монголи и всякаква паплач от изток. Славяните останаха в Беларус и Украйна. Да си се свират в азиатската кочина и да си мрат спокойно и тихо. Скоро на Урал ще граничат с Китай, както са тръгнали.
  • 120 Олег Кошевой

    9 23 Отговор

    До коментар #71 от "Дух":

    Цялата Руска кочина чупка в Азия. Само замърсява Европа , като идеология, като империалистически морал и като военщина. Да си стоят наврени по дупките , да си дрънкат оръжие колкото искат. важното е да не си подават алкохолизираните зурли на светло.

    Коментиран от #121

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 TedyPetrova

    16 5 Отговор
    Само така! Една достойна държава с разумно население, а не като нашите и еврогейските дупедавци!
    ЕС, НАТО, ООН, това са все терористични организации създадени от ционистите за да унищожат Европа и целия християнски свят. Единствените надежди на Европа в момента е единствено Русия, Полша, Унгария, Словакия, Чехия и Сърбия. Частично и прибалтийските републики (Латвия, Литва и Естония)
  • 123 Доктор Охболи

    2 2 Отговор

    До коментар #106 от "Дивуй":

    Това са ботове, които пръцкат едни и същи неща.
  • 124 Бай ви кор

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "goni":

    Ама Ич те няма по история. "Куция" Тимур е 3 века преди Пешо.... да знаИш.
  • 125 Какво следва

    5 5 Отговор

    До коментар #31 от "goni":

    Като пораснат стават бандити или проститутки. Но винаги невежи, нахални и с чувство за превъзходство
  • 126 Хахах

    6 19 Отговор
    Да се върнат, когато имат нещо различно в кремъл. Докато имат самопреизбиращ се "президент".... Който се е клел в сърп и чук
    а сега е демократ. Нямат място в Европа
  • 127 ЦВЪКО

    12 4 Отговор
    Аляв народ яжте кравешки фашкии да ви е сладко.
  • 128 охо бохо

    19 10 Отговор
    Събрали се едни мижитурки и лицемерно поучават велика Русия ! И я "наказват", отнемат и полагащи се права на всеки участник, но прибират паричките и ! Когато в една стая стоят група насрани чистия е препоръчително да излезе !
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Админ

    8 0 Отговор

    До коментар #86 от "Бай хой":

    Не е грешка, обаче, че родителите ти са те кръстили Бай хой! Много правилно!
  • 131 Професор Мичурин

    4 15 Отговор
    Ами правилно . каква им е работата в Европа . Те са азиатска държава.
  • 132 калинка

    17 4 Отговор
    Много ми е приятно да прочета, как Германия плавно взима ляв завой - не й се исщало Русия да излезе! Сърби, боли - драга ми е! Хем искат руски гад, хем да налагат санкции. Хем да орязват права, хем да прибират паричките! Е, няма вече! Баламите се свършиха! Браво! Достойно! Каквото повикало, това се обадило!
  • 133 Професор Мичурин

    6 14 Отговор
    Това е трагедия . БЪлгарските русолизци слагат минуси на мнението на най-изявените личности в Русия и България : На Левски ,на Илия Бешков ,На Пушкин, на Павлов на всеки морален и интелигентен човек който е прозрял истината за тези питекочовеци.

    Коментиран от #139, #142

  • 134 БирникЪ

    15 5 Отговор
    Ами чий да го крепят там руснаците? На тяхно място и аз ще си бия камшика от това сборище на джендъри.
    А цялото притеснение на Съвета на Европа е, че останаха с 33 милиона евро по-малък бюджет - защото руснаците не са луди да им плащат при това положение.
  • 135 И аз да кажа

    6 7 Отговор
    А пък Португалия, само 7- милиона население и пренебрежимо малка според русолюбите територия е люлката на Големите географски открития, владяла е три континента, дала е език и религия на Бразилия и не се е чуло да претендира за величие и влияние, да се отнася с пренебрежение към другите, да иска със столетия да са й благодарни, да ламти за чужди територии и да агресора съседите си. И за разлика от нашите неблагодарни и, казват, че най-голямото им географско откритие е присъединяването към Е.С. Който разполага с някаква интелигентност, да сравни
  • 136 реялист

    13 4 Отговор
    РУСИЯ е била страна с възможности и ще бъде дори да е търпяла неудачи и много неприятни моменти тя ги е преодолявала и наново възкръсвала пазете се от нея и нея дразнете.
  • 137 лошо много

    8 6 Отговор
    лошо решение както за Европа, така и за Русия. Единственият печеливш е оли.гофрена Тръмп и неговата пасмина.
  • 138 Румяна Костова

    11 6 Отговор

    До коментар #111 от "Голем смях":

    Вие сте слушали как Порошенко рецитира този куплет на Лермонтов .Трябва обаче да чуете и отговора на Путин ,който първо похвали Порошенко, че има познания по руска лите ратува, после му обясни къде и кога Лермонтов е написал това стихотворение,на фронта,воювайки точно за тази, ,немита " Русия.

    Коментиран от #144

  • 139 Румяна Костова

    8 5 Отговор

    До коментар #133 от "Професор Мичурин":

    Опа,по погрешка Ви сложих плюс. Какво мешате Левски във вашите болни и изкривени
    фантазии?!

    Коментиран от #154

  • 140 Какво следва

    3 10 Отговор

    До коментар #100 от "Крайно време":

    Кой ги има тия двайсет милиона верижни машини Русия ли ? На всеки 7 руснака- танк! И кой има такива мечти? Нали знаеш Библията какво казва за оня дето вади нож?
  • 141 Да се гръмнеш

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "ara":

    Както казах горе
  • 142 Румяна Костова

    13 6 Отговор

    До коментар #133 от "Професор Мичурин":

    Изкарахте и Пушкин русофоб.Ама само да не се изтървете пред някой руснак с тези бисери.Смея Ви се ,защото не сте отваряли книжка от руските класици.
  • 143 Голем смях

    5 13 Отговор

    До коментар #115 от "Доктор Ох Боли":

    В Русия съм ходил ,но не съм толкова закъсал ,че да уча там.Не съм ходил в Африка,но мизерията на Русия и бедността и изостаналостта на 200 км. от Москва е неописуема.Там всичко е замряло преди 100 години по времето на ВОСР.Тогава разбрах защо това е народ на алкохолици и развратни жени.Нямат нищо общо с българите ,а ги бяха нарочили за наши братя.Да се радваме ,че се отървахме от тези получовеци.
  • 144 Голем смях

    6 13 Отговор

    До коментар #138 от "Румяна Костова":

    Руми,когато съм чел Лермонтов,Порошенко хал хабер си е нямал и да става президент,Крим беше украински,а Путин лъскаше обувките на Елцин.
  • 145 Къде е курск ????

    4 13 Отговор

    До коментар #117 от "ara":

    Кочината си е кочина пияниците живрят още във катакомби без ток и вода а таолетната им е вънка хо хо хо хо
  • 146 И аз да кажа

    6 7 Отговор

    До коментар #62 от "Опечален":

    Много невежество
    Франция е втора по земеделска продукция след САЩ и първо учредител на Е.С. А ние сме след нетните бенефициенти ,- някои години получените от Европа суми към нашата вноска са 6:1 ! Четете, бе хора не пръскайте дивотии
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 реялист

    9 3 Отговор
    тя пък една европа напоследък и тя не знае е къде е и до кога е .

    Коментиран от #153, #166

  • 149 ПРАВИЛНО !

    4 3 Отговор
    Пошли они на Х !
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Отчайващо невежество

    4 12 Отговор

    До коментар #61 от "Готин ама не съвсем":

    1.От Русия имуществото си изнасят собствениците, доколкото болшевиките не са им го взели
    2.Кехлибарената стая е немски подарък на Руската корона и не е толкова укоримо, че са си я взели, след като руснаците са разстреляли царя и семейството му.
    3.Кехлибарената стая е унищожена от съветските бомбардировки при инвазията им на запад.
    4.Германците правят и им подаряват втора кехлибарена стая, реплика на първата по снимки от нея.
    5.Американци не са влизали с армия в Русия и естествено нищо не са изнасяли оттам.
    Цялата индустриализация на СССР е по американски проекти и машини, за което Сталин плаща с пари, изтръгнати от украинското и руско село чрез Голодомор (виж колко милиона измират) и така създават индустрия и работническа класа за нея.

    Коментиран от #164

  • 152 отчаян от живота в бьлгария

    14 4 Отговор

    До коментар #32 от "Просия":

    а тебе и неколцина други ,трьмп трябва да ви прибере , то ви личи по минусите в форума , те такива като вас разсипахте дьржавата 30 години ,сьградена от доста години за поколения напред ,а вие и ебахте маиката , що не одиш да направиш една свирка на боко и иван костов и сие ,джендьр мрьсен ,тьпанар , махаите се от наща дьржава .прогонихте децата ни , а тия които останаха тука ги обричате на гибел , значи ако имах власт ,за 24 часа щях да ви сложа всите соросоиди в ред , жалко че нямам тая вьжможност, заради вас обьрнахте наща мила родина на горе с краката , всеки вьрши щуротии без наказано , но има господ за това ,някои ден ще си платите много скьпо с поколения напред, заради тая катастрофа в бьлгария ;долни мизерници
  • 153 Доктор Ох Боли

    1 1 Отговор

    До коментар #148 от "реялист":

    .... Рачков вика...... "А такааааааааааааааааа".........ха хаха... имигрантити я знаят... и са уриентират.... Как стаа тоа номер ни знам..... ха хаха.... просто са чуда.......
  • 154 Глупостта лимит няма

    5 10 Отговор

    До коментар #139 от "Румяна Костова":

    Гледам, че пишеш, пък не си чела Левски:"Който ни освободи, той ще ни пороби! Трябва сами да си свършим нашата българска работа!" И още: "Бай Либене, гледайте да не улайнените работата и да доведете в България вмирисания руски ботуш, че ще ви скъсам чепките!" Ама верно, то това в рабфак-а не сте го учили.
  • 155 Роко

    4 7 Отговор

    До коментар #40 от "Жуков":

    В продължение на четири години великата червена армия едвам победи половината от немската армия. Какъв чутовен подвиг. Да припомним към 22 юни съотношението на силите е 24 хиляди танка (от тях 2200 най - модерните в света единствените в света с противоснарядна броня която нито едно германско танково оръдие не можело да пробие, а да 700 от тях въобще са били непробиваеми за нито едно немско оръдие освен за корабните) за червената армия срещу 3200 танка за вермахта (2800 от които стари негодни за нищо тенекии).

    Коментиран от #160

  • 156 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ

    11 4 Отговор
    О Неразумни Хамериканоиди,кой се нарекъл Мичурин,кой Професор,Пушкин ,Лермонтов,Чехов,Бай Хой,Хисторик и т.н.....:Личи си от познанията Ви на кого сте се кланяли преди,как прибирахте партийни парички и се кланяхте на партийни лидери,както Вие така и Вашите родители...Изведнъж много бързо приехте да се кланяте на друг Господар,но Ви е простено,Вие сте и си оставате национални предатели,независимо какво име носите и какви думи използвате...Да се навеждате и и поддавате задните си части на Кравефермата ФАЩ и ЕВРЕЙСКАТА СВОЛОЧЬ си е в реда на нещата за Вас,това Ви е заложено генетично,такива Подлеци сте родени и като такива ще си идете от този Свят,просто сте намерили място да си изхвърлите ненужните Полюции,за които Ви броиха няколко Сребърника Дупедавци и Мекерета......
  • 157 Тъпи руски комплексари

    4 13 Отговор
    Тъпанарите още повече се изолират от света, накрая ще станат като инфекциозно болни в изолатор и никой няма да им обръща внимание, освен русофилите-национални предатели!

    Коментиран от #174

  • 158 бьлгарин с национална гордост

    5 5 Отговор
    а бе тролове вие неразбрахте ли че има 2 велики сили в светь това е русия и сащ ,но и двте дьржави са контра ,защото са конкуренти , естествено че русия няма място в Европа ,все едно уругваи или канада да налагат снкции на трьмп , някои да доиде по мальк от теб на години дечко началник и да те командва и да ти развива теории ,все едно се е родил много години преди тебе , това е сьщото , русия и америка са по големи дьржави по териториялна мощ , по ядрено вьорьжени и си имат своя собствена политика ,недеите да пляскате глупости по форума ,тия такива ония онакива ,а ние кьде в случея оправили сме си наще бакии ,и сме вьрзали и цьфнали, седнали да оплюваме вьрховните , а аз да ви попитам нали англия е велика дьржава, що иска да се маха от европеиския сьюз ;.
  • 159 SJJ

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Виж колко негативи си събрал. Явно си кр..ен.
  • 160 Жуков

    11 4 Отговор

    До коментар #155 от "Роко":

    Не говори глупости Червената Армия само победи Фашистите от Германия ако чакхме на капиталастите Европа и целя свят сега щяха да са станали на пушек!
  • 161 кремълски получовеци

    3 9 Отговор
    По-интересното е ,тея кремълски получовеци ,кой ги е допуснал до такива места.Кремълските орки трябва да бъдат в съвети само с африкански държави и до там.

    Коментиран от #175, #184

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 охо бохо

    5 2 Отговор

    До коментар #151 от "Отчайващо невежество":

    Неописуем идиот си ! Недостижим ! В какъв болен мозък могат да се родят изсраните от теб кретенизми !?

    Коментиран от #165, #167

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Какво следва

    4 0 Отговор

    До коментар #148 от "реялист":

    Реялист от реалист ли идва или от роялист? То ти не си наясно със себе си май, за Европа пророкуваш. Като гледам минусите за някои безспорни факти, май тук пишат хора, които са прочели по- малко отколкото са написали
  • 167 Глупостта лимит няма

    2 8 Отговор

    До коментар #164 от "охо бохо":

    Документалистика, човече, Уикипедия, History channal . Провери например: арх. Алберт Кан (Albert Khan) поканен в СССР 1928г. Той и бюрото му изграждат 521 фабрики. А негативни епитети лесно се ръсят когато нямаш знания и аргументи.
    За безнадеждно отровените от проруска пропаганда не знам, но вярвам да има хора които предпочитат да познават фактите. Руснаците с това дразнят, че не признават колко дължат на другите нации. В последните сто години три пъти получават хуманитарни помощи от САЩ (1924, 1942, 1990-91) за да не стигат до глад и канибализъм, но не са спрели да мразят и хулят Америка и при това се смятат за страшно духовни православни християни. Безспорно са голяма и богата страна с многобройно население, но при такова уродливо тълкуване на историята, никога няма да се оправят.
  • 168 Венцислав

    7 4 Отговор
    А бе русофоби има ли по лицемерна политика от англосаксонската създала ислямска държава и която докара българия до просешка тояга Вие се раководите от животинска умраза към народ който ни е освободил и не съм виждал Руснак който да се бие във гърдите за това А България ще е богата на куково лято и още нещо ще работим безплатно на Европейците ама и тогава русофоба ще си остане Глупак
  • 169 Варненец

    3 7 Отговор
    Щом искат да напускат, прав им път. Но да кажат коя нормална държава ги иска. Хората гледат и сравняват. През1945г освободиха някой народи и понеже хората сравняват, само 11г по късно Унгария въстава. Смляната от германците Унгария не ги иска. Представяте ли си. След още 12г,през1968г,Чехословакия отхвърли "освободителите" и беше покосена. След още 12г, през 1980г се разбунтува Полша и лагера се разклати. Държави яли немския фитил не искат "освободителите" си. След десетина години падна и стената, СССР отиде в небитието. Но направиха огромни поразии с износа на революция. Части от Южна Америка, Азия, половин Африка бяха поразени от болшевишката чума. Либия, Алжир, ОАР, Ирак, Сирия и къде ли не бяха начело с проруски диктатори и режими. Нормалните държави търсят защита от САЩ и западния свят. Русия била опасана с бази. Да си стоят на мястото. Дойде и арабската пролет. Диктаторите изпушиха, но техните хрантутници се скриха зад национализма в религиозна форма и основаха ИДИЛ. Според руските трол_ейчици обаче САЩ ги е създал и въоръжил с калашници. В края на краищата седем милиарда свят няма да се остави в ръцете на сто милиона руснаци. Каквито и оръжия да си фантазират че имат и мечтаят да завладеят света. Един опита, но фюрера го удари смъртоносно и не му разреши.
  • 170 АЛФ

    7 2 Отговор
    Нали щяхме да станем Швейцария на Балканите за 20 г. ,а сега сме след Албания- станахме изчезваща нация- ако се бяхме ръководили от вица, че интереса клати феса , сега щяхме да сме БЪЛГАРИЯ само с главни букви, а не дупедавци от най - долно ниво, къде е общонародна интерес при сделки с чужди държави, всички гледат да се нагушат и преяждат до пръсване от далавери и комисионни...превърнахме се в кочина номер 1 и продължаваме да потъваме , всички се превърнахме в боклуци и само се джавкате като бесни кучета и всеки си затваря очите за истината и виновните за унищожението на държавата и народа ни Левски би ви посочил ,че сте предатели и родоотстъпници...
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 ариец

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Нямаш търпение да коментираш,оше статията не е издадена,а твоя коментар готов,да не би ти да си я писал,джудже,никой не иска Русия в Европа,защото ако я приемат то ще е при условие да я контролират,нещо което може да се случи с Косово,Македония, България но не и с Русия,Европа е място за манипулируеми мозъчета,мислещи само за стомаха си!
  • 173 ариец

    7 4 Отговор

    До коментар #171 от "Чоко":

    ами то продажниците нямат търпение да плюят и обиждат Русия,защото така е модерно,всички в хор,джендърчета припяват и си чакат хонорарчетата мижави.... способни да паднат най-ниско,освободен бил,но защо ли-да се впише в редиците на модерните хулещи,които го правят без дори да съзнават какво вършат мухи жалки
  • 174 простотакис

    4 1 Отговор

    До коментар #157 от "Тъпи руски комплексари":

    я ходи се лекувай
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 И аз да кажа

    5 10 Отговор

    До коментар #175 от "ариец":

    Ти пък като се наричаш ариец, вземи провери Германия колко научни открития, поезия, музика на световно ниво е създала по същото време при население около 1/4 от руското, колко Нобелови лауреати има и направи сметка кое е по-перспективно- да си съюзник на Германия или окупиран от СССР. Победихте във ВСВ с помощта на САЩ и Англия и Франция и направихте половин Европа концлагер и след като стройчето ви издъхна, вместо да ни се извините, че ни направихте жертви на неуспешен експеримент и почернихте живота на две поколения българи, имате безочието пак да се бъркате, пречите, тролите, шпионирате, претендирате за благодарности и освободителство. И като победихте Германия, защо от 70 години насам рускините се изтрепват да се женят в Германия, а руснаците- да доказват немски корени и се изселват пак там. Или ще кажете, че германци напират да емигрират в Русия?

    Коментиран от #179, #185, #186

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Еее

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Руските свине":

    Американски ГЕЙ
  • 181 Хел

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Генерал де Гол":

    Преди да коментираш други погледни себе си
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Александър Втори

    0 1 Отговор

    До коментар #50 от "Генерал де Гол":

    Ви какво бе келеш .Според плана Ост 30млн руси са били предвидени за физическо унищожение а останалите за бавна асимилация и робски труд.Явно нещо те дразни че под ръководството на Генерал Жуков Съветската армия спря Вермахта и ви натири до Берлин ,барабар с всички армии от Европа,почти от всички страни на Европа ,армии взимат участие на страната на Вермахта срещу Авантюрата Ви на Изток.Докато във Франция обслужвахте немските офицери с Проститутки и си пиехте виното с тях и "далаверката",русите воюваха.Влязохте във войната само и само да спрете настъплението на Съветската армия до Берлин.После качихте Хитлер на самолета и го откарахте в Аржентина.САЩ и Британия финансират и качват Хитлер на власт.Британците го насочват на Изток.Така приключиха със суверените Държави в Европа веднъж завинаги.От 17 век Англосаксонците се опитват да приключат с Европа .След края на ВСВ успяват напълно.Е,удрят на камък със Сталин и отказа му през 1947 да подпише Бретън-Удското споразумение.Тоест да се подкачи към ФРС-ма.27 млн жертви дава Съветската армия .Вие нападнахте първи на 22 юни 1941 година.Съотношенията на загуби Вермахт -Съветски Съюз са в съотношение приблизително равно на единица.Тоест по равно.Ти какво очакваш .Да ти леят мед и масло на главата в Берлин ли след това.Прави ги социалистически държави,в европа ,сфера на влияние,националност ,суверенитет ,всичко е запазено.А те са тръгнали със планове да не запазя руската такава .Така,че недей да ревеш .Полша? Има Пол

    Коментиран от #187

  • 184 Александър Втори

    0 0 Отговор

    До коментар #161 от "кремълски получовеци":

    Трябва да бъдат,Да.Докато Съветите бяха здраво стъпили в Африка нямаше геноцид в Руанда,Спин и Ебола.Тъпанар
  • 185 Александър Втори

    0 0 Отговор

    До коментар #176 от "И аз да кажа":

    Ти живееш в измислен Свят .Непонятни Ти са елементарни исторически факти.Гледай си Нешинъл Географик:) и спо да занимаваш хората с глупостите си.Прост народ ,слаба държава!!!Манипулиреат го както си искат и когато си сикат,понеже го мързи да прочете нещо.Гледа Нешинъл и Дискавъри и плямпа измислици .Не историята ти да пренапишат .Мозъкът щи сменят.
  • 186 Голем смях

    0 0 Отговор

    До коментар #176 от "И аз да кажа":

    Не се хаби да обесняваш на простаци с промити мозъци реалния свят.Те живеят в някаква измислена реалност,фалшива история,фалшиви герои .В Русия още преди червените орки да вземат властта са си сътворявали исторически небивалици с цел да се правят на велики и да покоряват съседните славянски народи.При това самите те да не са славяни ,а всякакви азиатски мелези.За 300 монголско робство почти не се говори.При тях има само победи и триумфи.Другото е тема Табу.И половината пишещи тук са мелези от смесени бракове на съветски колхознички с български дървосекачи и строители.Те се с дървени кратуни .
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания