21 Януари, 2019 20:19 4 856 27

Два кораба горят в Керченския пролив

  • керченския пролив-
  • пожар-
  • кораби

Има информация за експлозия на борда на единия кораб

Два кораба под флага на Танзания горят в района на Керченския пролив, съобщи ТАСС.

Според информации на официални лица, е имало експлозия на един от корабите. След това огънят се е прехвърлил на другия кораб.

В момента се провежда спасителна акция. По информация на руския морски флот при инцидента са загинали 9 души.

На борда на единия кораб е имало 17 души. 9 от тях са били турски граждани, а 8 индийски.

По предварителни данни в екипажа няма руснаци. Инцидентът не влияе на корабоплаването в региона.

Десетки кораба са били привлечени в спасителната акция. Все още не се знае какво е станало на борда на корабите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Kcaniba

    59 18 Отговор
    бандерите са доказани терористи от 1941-1952 година!!!
    Част от бандерите - украинците от ОУН , УПА са били охраната в нацистките конслагери и са преки убийци на десетки хиляди мирни жители на Източна Европа!!!

    Коментиран от #5

  • 3 КГБ Териер

    50 8 Отговор
    Дано не е саботаж дирижиран от,, Шоколадовата фабрика "в Киев! Че този път ще яде хурката!
  • 4 СТЕПАН

    14 1 Отговор
    Да не е станала грешка като със самолета комшиите им да са ги объркали в мъглата с руски иначе си е трагедия да избягаш от огън и да изгориш в горяща водата спасението е трудно
  • 5 Хисторик

    30 8 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Десетки хиляди??? Дори стотици милиони!! Били са по долни от SS овците бендерите и затова са ги ползвали за охрана! На германците психиката не им е издържала в Концетрационните лагери! Оснивно са били в Полша като Супибор и пр.

    Коментиран от #14

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ЖОРО ПАВЕТО

    17 43 Отговор
    Пияни руснаци са ги помислили за ''украински разрушители''. Там нищо не може да премине вече освен Доналд Кук, който между другото има футуристично оръжие на борда си, което може да го ''представи'' за друг кораб на стотици мили, дори и руски. Демек руснаците да си гръмнат свой кораб мислейки че е Доналд Кук. И преди да се появи ''всезнаещият'' с ник ''НКВД'' с интелект на ученик в 4 ти клас /дето вчера много настоятелно спореше с мене, твърдейки че Луната била в ''газообразно състояние'' и не можело човек да стъпва на нея/ да го осе.а предварително:):)Какво всъщност е НКВД?? Сиганин, резняк, с чалма, горд собственик на компютър, мишка и клавиатура, купени за 60 лв втора ръка, мислещ се за русофил, но не можещ да навърже и 5 изречения на руски, без грешки и акцент. Ние прозападно настроените, знаем хиляди пъти по-добре руски език от вас ''русофилите'', /всъщност комуняги, мислещи се за ''русофили'', с по 4 изречения на руски език/, но освен това и по 1-2 западни езика. Така че вие комунягите, с този беден речник, може спокойно да се смятате за русофоби, защото ако отидете в Москва /по награда от Нинова за ден два/, най-много да ви бият руснаците с палки и бухалки, мислейки ви за джихадисти от кавказкия регион, мъмрещи на някакъв странен език, нямащ нищо общо с българския, а още по малко с руския език.

    Коментиран от #8, #9, #11, #12, #18, #19, #22

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Питам

    26 6 Отговор

    До коментар #7 от "ЖОРО ПАВЕТО":

    Това всичко разказа ли го на чичко доктор ?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Идиот

    28 6 Отговор

    До коментар #7 от "ЖОРО ПАВЕТО":

    Абе, брато какво вземаш. Дай рецептата за да можем и ние да се почувстваме, като теб щастливи и доволни.
  • 12 Хайл

    24 4 Отговор

    До коментар #7 от "ЖОРО ПАВЕТО":

    Ай ай ай ай...дозиривката си объркал-казано ти е 1 /едно/ хапче на ден а не на 1 час
  • 13 Иванов

    5 26 Отговор
    Ама моля ви, как москалите ще ги взривят? Вижте екипажите им- турци и индийци, все кръвни братя на кремълския монгол Жужи!

    Коментиран от #17

  • 14 Kcaniba

    2 7 Отговор

    До коментар #5 от "Хисторик":

    свинява, за славянската ми мекота...

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Хисторик

    7 7 Отговор

    До коментар #14 от "Kcaniba":

    Интелекта бяга от скотовъдската ти същност на славянин!

    Коментиран от #21

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Сърфист

    10 4 Отговор

    До коментар #7 от "ЖОРО ПАВЕТО":

    Ей, Паве, не карай кола, докато си на LCD-та, щото ще ти вземат книжката.....КАТ са огладнели за санкции с новите наредби. Доналд Кук не може да се представи за руски кораб, защото янките не могат да пеят Калинка моя, и ще го дешифрират на локаторите като българска корвета Секунди Едилън, понеже често се навърта около България....Паве, Жорко, не смесвайте амфетамини и бира, не Звучиш адекватно, а само прозападно....
  • 19 Хрис

    12 5 Отговор

    До коментар #7 от "ЖОРО ПАВЕТО":

    Жоркааа, объркал си хапчетата мойто момче! Забрави ли, че това е същият кораб, над който преди малко-повече от година прелетя един Су-24 и без да знае, че има футористични оръжия, му заби цялата електроника. Напрегни си пипето и си спомни, че след този случай трий'сет души от екипажа на кораба поискаха да се уволнят. Хайде приятел, правлните хапчета и в леглото!
  • 20 охо бохо

    7 4 Отговор
    Планираха подобно нещо, само че с моста ! Трите украински кораба на Порошенко !
  • 21 Kcaniba

    0 3 Отговор

    До коментар #16 от "Хисторик":

    хахахаха
    Сарматин?
    Скитн?
    Варяжин?/
    Защо си толкова жалък в случая, когато трябва да проявишмалко интелект и далновидност!
    ахахах
    Инак, не си от най недоразвити.. пак ще общуваме.
  • 22 Винетка

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "ЖОРО ПАВЕТО":

    Жоро! Знаеш ли песента за майката на Кольо или Колодата майка?
  • 23 Винетка

    1 0 Отговор
    Кольовта майка! Ти Васаби хаплал ли си?
  • 24 Хисторик

    4 3 Отговор
    Много не правилно да се наричат българите славяни! Пра-българите идват тук 681 г. и се мешат със слвяните,но както е известно на грамотните хората с тъмни очи и коса каквито са пра-българите покрива гена на бледоликите славяни! В България масово човеците са с кафяви очи и кестеняви коси! Натурално черните очи и коси са характерни за азиатски народи от ЮГ-Изток! Ние българите сме от Север - Изток! Кой е решил че ще ни наричат славяни? Славяните са скандинавци слезли на ЮГ от Север - Запад около 80-120г.сл.Хр!
  • 25 Кочината на Злото издъхва в зловоние

    5 9 Отговор
    Горките моряци опрели до спасяване от руските пияни некадърници. Колкото си спасиха пилотите в Баренцово море, толкова и тук. Само ще увеличат жертвите и щетите, водени от примера на мърлявото, уродливо джудже при "спасяването" на Сирия. Мръсни, подли, гадни, отвратителни мародери. Най-много да откраднат часовниците и смартфоните на изпадналите в беда моряци.
  • 26 1944

    4 6 Отговор
    руските пирати пак са в атака.
  • 27 Франц Кафка

    1 2 Отговор
    Щом горят танкери , значи са се занимавали с незаконна търговия с нефтени продукти от Крим . Двата са собственост на офшорки, за да не се знае кой е собственика и да не му наложат санкции .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания