Last news in Fakti

25 Януари, 2019 09:54 1 381 7

Майкъл Коен е готов да говори за Тръмп

  • сащ-
  • майкъл коен-
  • доналд тръмп

Той се е съгласил да даде показания пред сената на САщ

Майкъл Коен е готов да говори за Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Бившият адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп – Майкъл Коен е готов да даде показания пред американския сенат, съобщи Fox News.

Адвокатът на Тръмп трябва да даде яснота по разследването за руската намеса в изборите в САЩ преди 3 години. Адвокатът на Коен Лени Лавис потвърди, че е получил призовка за даване на показания.

Той заяви, че неговият клиент ще се яви на разпита. Искането е направено от специалната комисия за разузнаването към сената.

През миналата година Коен получи присъда от 3 години затвор. Той беше обвинен в злоупотреба със средства от предизборната кампания и други провинения.

Смята се, че адвокатът е плащал на жените, които са имали извънбрачни връзки с Тръмп, за да пазят техните взаимоотношения в тайна.

Коен твърди, че Тръмп лично е наредил плащанията, като е бил наясно, че тези действия са били незаконни. Президентът твърди обратното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    9 2 Отговор
    "Моментът" настъпи..!? Към "предаване" на властта на вицепрезидента ли вървя в САЩ..!?

    Коментиран от #2

  • 2 среднощен

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "среднощен":

    Към "предаване" на властта на вицепрезидента ли вървят в САЩ..!?
  • 3 Роги

    9 0 Отговор
    Явно са се спазарили и ще вземе 30 сребърника затова.Еврейска работа.
  • 4 Сатаната

    9 0 Отговор
    Ще гледаме безплатно цирк.

    Коментиран от #5

  • 5 ....

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Сатаната":

    Те американци са си клоуни по природа
  • 6 Никой

    5 0 Отговор
    Мда, сега ще рекат че Русия се е намесила в изборите им, и ще измислят някви санкции срещу Русия. Те знаят че санкциите са неефективни, понеже губят войната в Сирия, просто симулират доминация пред света, ето аз мога да се ебавам с вас, мога да си измисля причина и да се лигавя с вас.
  • 7 стоян

    2 0 Отговор
    Тия джендари ще направят всичко което могат за да свалят Тръмп от поста му