Last news in Fakti

28 Януари, 2019 14:05 3 783 11

Татуираните правят повече секс

  • татуировка-
  • секс

Учени търсят връзката между татуировките и сексуалния живот

Татуираните правят повече секс - 1
Снимка: Shutterstock

Макар мнозина все още да се мръщят на татуировките, те без съмнение набират все по-голяма популярност. А каква е връзката между татусите и сексуалния живот? Отговор на този въпрос дава изследване на американски специалисти, цитирано от в. "Дейли рекърд".

Авторите му от университета на Маями са установили, че хората с татуировки е по-вероятно да са имали по-голям брой сексуални партньори през изминалата година.

Изследването е обхванало 2008 души, част от които татуирани, а други нямат татуировки.

Резултатите показват, че освен по-голям брой сексуални партньори, индивидите с татуси е по-вероятно да са пушачи, да са прекарали известно време в затвора, да страдат от нарушения в съня.

Още по-тревожното е, че за тях е установена по-голяма вероятност да бъдат диагностицирани с проблеми с психичното здраве.

Учените отбелязват, че и в предишни изследвания е отчетена зависимост между наличието на татуировки и склонността към рисково поведение на притежателите им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    19 1 Отговор
    Татуирания задник е по-употребяван
  • 2 Капитана

    8 1 Отговор
    Къде са ви татусите. Кажете сега без притеснения.

    Коментиран от #6

  • 3 бай теляк

    6 1 Отговор
    Чи кой ги е карал да се татуират.
  • 4 балама

    10 3 Отговор
    Мъ да бе - татуираните, обратните, черните, ислямистите... всичко им е по- по- най-.
  • 5 Alpha_Lone_Wolf

    7 3 Отговор
    Ей кой разпростванява заразите!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    7 1 Отговор
    То в затворите са предимно татуирани и със сигурност правят повече секс.
  • 8 Опа

    9 0 Отговор
    Търсили връзка, учените!? Тъпаци
  • 9 ГосТ

    3 0 Отговор
    Много ясно. Видя ли женско с татуировка веднага ми става ясно. Понякога мъжете си слагат некви татуси да се правят на войни,като якудза,но за жените е ясно като бял ден. Пеперудки. Тва баба на внуците ми не мой бъде 😂. Японците не ги пускат тия в минералните бани с татуировките 😂 Сериозно.
  • 10 така е

    6 1 Отговор
    татуировките са като визитни картички колкото повече и по големи са татусите толкова е по прост притежателя им
  • 11 Гост

    1 1 Отговор
    И като се почне едно рисуване - то не са кръстове и гробища, то не са жени дето реват (обикновено след раздяла със жена се появява въпросният татус), то не са Богородици, абе заприличат на ходещи параклиси! Виж някоя малка татуировка с някакво смислено послание - да, ама да се изпонашариш целия като затворник и отдалеч като те гледа човек, да не се различват рисунки, а все едно си кален! Хахаха!