Last news in Fakti

6 Февруари, 2019 21:00 23 720 123

Русия плаши САЩ с апокалиптично ядрено оръжие

  • ракети-
  • русия-
  • сащ-
  • оръжие-
  • плаши-
  • посейдон

Рискът от ядрен конфликт се увеличава

Русия плаши САЩ с апокалиптично ядрено оръжие - 1
Снимка: Shutterstock

Руските военни и финансираните от държавата медии бълваха огън и жупел след новината, че САЩ ще се оттеглят от Договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег - една от последните бариери, които възпрепятстват наподобяваща на тази през Студената война широкомащабна надпревара във въоръжаването в Европа. Вече се говори за унищожително ядрено устройство, което да навести САЩ, пише американското издание Business Insider. Договорът за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег от 1987 г. забрани използването на ракети с ядрени бойни глави с обхват между 500 и 5000 км. Забраната елиминира целия този клас ракети и се превърна в един от най-успешните актове на контрол над въоръженията в историята.

САЩ и НАТО наскоро заключиха, че Русия е прекарала години в разработването на забранено ядрено оръжие, което прави договора къс непотребна хартия. САЩ реагираха, като обявиха, че ще се оттеглят от договора и ще проектират свои собствени ракети, които торпилират договора. Русия от своя страна обяви, че ще направи същото, въпреки че мнозина подозират, че руснаците вече са построили ракетите.

Но отговорът на Русия към САЩ не спира дотук. Преглед на Би Би Си на руските вестници, някои от тях държавни, но всички придържащи се към наратива на Кремъл или цензурирани оттам, разкри някои истински апокалиптични идеи. "Ако американците разположат техните нови ракети близо до границите на Русия, а в отговор на това ние разположим нашите, тогава, разбира се, рискът от ядрен конфликт рязко се увеличава", подчертал експерт по контрол на въоръженията.

"Ако американските ракети бъдат разположени в Полша или в прибалтийските страни, те ще могат да достигнат до Русия за минути. В такъв случай начинът, по който Русия понастоящем схваща използването на ядрени оръжия, като ответен удар, става невъзможен, тъй като няма да има време да се определи кои ракети са били изстреляни срещу Русия, каква е тяхната траектория и какви са техните цели", посочил той, допълвайки: "Ето защо сега има изкушение както за тях, така и за нас да възприемем доктрината за превантивния удар".

Експертът изтъкнал, че смъртта на Договора за ликвидирането на ракетите със среден и малък обсег означава, че САЩ и Русия сега трябва обмислят ядрен удар срещу другата страна при първите признаци на конфликт, защото ракетните атаки няма да са толкова предвидими, колкото далекобойните удари от континенталната част на САЩ и Русия.

Но експертът е пропуснал да спомене, че американските и руските ядрени подводници вече могат да изстрелват ракети от почти всяка точка в морето, което вече обърква цели и траектории и отнема минути да достигнат руските сили. Накрая руските медии се обърнаха към онова, което бързо се превръща в пропагандна патерица в комуникирането на мощта на Москва: апокалиптично ядрено оръжие.

Русия наскоро обяви, че е построила едно от най-опустошителните ядрени оръжия за всички времена под формата на подводно торпедо с ядрена бойна глава от 100 мегатона, което е проектирано да бъде неудържимо от всички противоракетни отбрани и да създаде огромни вълни цунами и ядрена буря, която унищожава живота на огромни територии на планетата в продължение на десетилетия. Откакто руснаците обявиха новото ядрено оръжие, те вече го използваха, за да заплашват Европа. Но сега след денонсирането на Договора за ликвидирането на ракетите военен експерт заявил пред руски вестник, че апокалиптичното ядрено оръжие може да бъде употребено.

"Не може да се изключи, че една от ракетите "Посейдон" със 100-мегатонна ядрена бойна глава ще се спусне над американското крайбрежие, превръщайки се в "оръжието на Страшния съд". Така нападение срещу Русия ще се превърне в самоубийствено премеждие", се подчертава в статията. Руското апокалиптично оръжие "Посейдон" не променя взаимно обезпечената динамика на унищожение между Вашингтон и Москва. Тя осигурява само унищожаването на повече живот в процеса, съобщи News.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъжно русофобчи

    75 37 Отговор
    Ей ся си слагам памперса и веднага ще се оплача на чичко Сорос!

    Коментиран от #19, #91

  • 2 Tervel bitcoin

    64 13 Отговор
    Заслужават си поне една
  • 3 Кълвач

    89 20 Отговор
    Руската заплаха- основен аргумент да итръскват парите на дебилите-съюзници и собствените пендали! Не 2, а 20% ще направят вноската в НАТО!
  • 4 Физика

    78 5 Отговор
    100 мегатона са =на 5000 бомби като тази над Хирошима която е едва 20 килотона!

    Коментиран от #63

  • 5 Това е благодарност, че

    55 122 Отговор
    Америка помогна на СССР през втората световна война с милиони тонове храна, хиляди самолети, оръдия, камиони, гориво и какво ли не.

    Коментиран от #12, #15, #24, #38, #42, #64, #66, #83

  • 6 БКП ТВ

    20 9 Отговор
    УУууаУ колко се стреснах! :D
  • 7 Мария Кюри

    63 5 Отговор
    Ще живеете като във Филма Лудия Макс! Няма интернет няма смартфон няма пица няма кино няма МЕЧТИ!!!

    Коментиран от #9

  • 8 Щайнер

    30 47 Отговор
    И американци и руснаци са една отвратителна паплач , немат си друга работа само се чудят как да взривят всичко , тъпи че прости че тия отвратяги всичките до един
  • 9 БКП ТВ

    28 3 Отговор

    До коментар #7 от "Мария Кюри":

    Ти в БГ ли живееш или си на луната :)

    Коментиран от #11

  • 10 Borislav Popov

    73 20 Отговор
    Краварите се гласяха за развалянето на договора още с разполагането на системите за ПВО /с двойно предназначение / около Русия. Тия системи които уж щяха да ни пазят от Иран /нерде Ямбол , нерде Стамбул/ . Сега вече дойде времето да се отрекат от договора .
  • 11 Мария Кюри

    20 6 Отговор

    До коментар #9 от "БКП ТВ":

    Ти ще бъдеш оглозган първи

    Коментиран от #14

  • 12 Borislav Popov

    53 30 Отговор

    До коментар #5 от "Това е благодарност, че":

    Ако не бяха руснаците - джапанките щяха да бъхтят краварите като маче у дувар !

    Коментиран от #28, #60, #85

  • 13 как се казва

    34 53 Отговор
    страшното оръжие - да не се нарича Самогон? То наистина е ефикасно - справка милиони алкохолици в ядрената сила.

    Коментиран от #93

  • 14 БКП ТВ HD

    8 5 Отговор

    До коментар #11 от "Мария Кюри":

    Ще глозгаш и още как марсианецо :)

    Коментиран от #16

  • 15 Borislav Popov

    45 22 Отговор

    До коментар #5 от "Това е благодарност, че":

    Голяма грешка на руснаците , че пратиха кораби да защитават краварите по време на обявяването на независимостта ! Трябваше да ги оставят да се бият с англетата и франсетата. Нямаше после на има ви "Велико" британия ни обора.

    Коментиран от #56

  • 16 Мария Кюри

    19 5 Отговор

    До коментар #14 от "БКП ТВ HD":

    На теб ти е смях но идея си нямаш кайви неземни твари ще плъзнат адаптирани срещу ☢️ филмите ще ти се сторят приказка залека нощ гигандски Хлебарки и Плъхове ще издирват хората за да се хранят с тях отделно че има гнусни мутанти на мехури! 🤮🤮🤮
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Kcaniba

    35 11 Отговор
    бооой по амерските манерки!!!!
  • 19 Тъжно русофобчи

    39 13 Отговор

    До коментар #1 от "Тъжно русофобчи":

    Ало, чичко Шорош, помогни ми, повелителю! Руското торпедо "Посейдон" може да ни разцепи задния двор, затова аз отново съм тъжен, уплашен и току-що напълних поредния памперс и крачолите догоре!
  • 20 Гаргамел

    12 21 Отговор
    Китай отказа нов договор за газ -ватата палудя 😱
  • 21 До Borislav Popov

    24 13 Отговор
    Borislav Popov, от къде извади тези смехории. По време на войната на независимост, Франция е помагала на щатите. Руски кораби в Атлантическият океан през 1776 ? Смях.

    Коментиран от #23, #33, #36

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Хисторик

    33 14 Отговор

    До коментар #21 от "До Borislav Popov":

    Смехът си ти, руската корона праща кораби със храна в САЩ по време на войната за независимост!

    Коментиран от #26, #27, #37

  • 24 Голем смях

    27 60 Отговор

    До коментар #5 от "Това е благодарност, че":

    Америка пощади СССР след края на ВСВ ,когато Чърчил е искал да приключат с фашизма и неговия брат комунизма веднъж завинаги.Искал е атомна бомбардивовка над Москва като тази над Хирошима.10 години САЩ са можели да заличат империята на злото ,преди орките да конструират атомна бомба.Да не говорим,че ги спасиха от Хитлер с хилядите танкове,оръдия ,самолети ,боеприпаси ,храни ,метали и каквото се сетите,които им пращаха .Неблагодарната монголска паплач иска да хапе ръката ,която ги хранеше и спаси.Нема да стане..

    Коментиран от #47

  • 25 Курчатов

    17 10 Отговор
    Повече водка и всичко ще е наред...
  • 26 Голем смях

    21 31 Отговор

    До коментар #23 от "Хисторик":

    Сигурно ги е пращала с френските кораби,защото руските още не са били измислени.Гледай смърдящия Кузя и се сещай за руските кораби.

    Коментиран от #31

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Да прав си

    17 11 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    Ако японците не бяха се отказали да атакуват Сталин, с какво той щеше да отбранява Москва?
  • 29 КГБ Териер

    11 7 Отговор

    До коментар #27 от "пРосия":

    Алф от кога почна да разбираш и от ядрено оръжие?
  • 30 Франц Кафка

    10 14 Отговор
    Както казваше баба ми - да пръднеш в локва ,не значи , че това е ядрен взрив ..
  • 31 червени боклуци

    13 12 Отговор

    До коментар #26 от "Голем смях":

    Руското тролче сигурно иска да каже за войната между Севера и Юга.Царят е подкрепял Севера,но чак да е пращал помощ..
  • 32 АборигенЪТ

    3 2 Отговор
    Аз ще пострадам ли ?
  • 33 Borislav Popov

    19 10 Отговор

    До коментар #21 от "До Borislav Popov":

    Тогава руската държава е била на върха на своето могъщество и императорът Александър II изпратил към бреговете на Америка две ескадри, обозначавайки руското присъствие и в Тихия, и в Атлантическия океан, при което замисълът бил не руските военни да вземат участие в боевете, а само тяхното присъствие да охлади англичаните, които възнамерявали да влязат във войната против Линкълн...........................................Така или иначе, по време на знаковата война между Севера и Юга, Русия много ясно очертала своята позиция, резултат от която станало запазването на териториалната цялост на САЩ и сравнително бързото прекратяване на бойните действия..........................
  • 34 Шишаркин

    12 9 Отговор
    Руската преса е като наркотик за народа, един ден без нея трудовият ентусиазъм става нула и държавата отива на кино.
  • 35 Стига

    17 3 Отговор
    Много повърхностен преразказ на автора по тема ,която не разбира и не наблюдава.Америка не подписва договор който не изгоден за тях.Всъщност излизането най вече е заради Китай,Индия и други държави .Щатите вече имат завод за производство на тези ракети с 2000души персонал.Китай имат огромен завод в който смятат да строят по4 подводници годишно за да изпреварятСАЩИзобщо Тръмп подпали фитила
  • 36 Borislav Popov

    13 6 Отговор

    До коментар #21 от "До Borislav Popov":

    От началото на войната Русия изразява пълна подкрепа за правителството на Ейбрахам Линкълн, като заявява, че то е единствената легитимна власт на американска почва.

    "Русия иска повече от всичко запазването на Американския съюз като единна и неразделна нация", пише външният министър Александър Горчаков през 1862 г. до Баярд Тейлър, секретар на американското посолство в Санкт Петербург.

    От всички останали европейски страни само Швейцария подкрепя Съюза толкова силно. Що се отнася до двете водещи сили в Европа – Великобритания и Франция – техните лидери обсъждат възможността да се намесят на страната на Конфедерацията, но по-късно се отказват от тази идея и запазват неутралитет.

    Коментиран от #40

  • 37 смях

    9 15 Отговор

    До коментар #23 от "Хисторик":

    Ако на такива неща ви учат в Русия нищо чудно, че сте на това дередже. Няма по-измислена история от Руската, те са измислили нео-македонците, а те от своя страна всичко останало. През 1776 г. щатите които се борят за независимост от английската корона са на източния бряг. На запад от тях е само пустош чак до Тихия океан, където живеят испаноговорящи. Горна Калифорния е подарък за САЩ от Испания години след извоюването на независимост.

    Коментиран от #41

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Тор с чукчето

    5 1 Отговор
    Ще ви дам аз на вас една война.Виждате ли чукчето ми!
  • 40 смях

    12 10 Отговор

    До коментар #36 от "Borislav Popov":

    По-добре спри до тук и ходи си вземи дозата водка, че явно те тресе абстиненцията. Стана за смях с корабите с храна за Щатите и продължаваш да ръсиш глупости. Явно познатите ми от Русия са прави - там остават само пълни дебили, всичко друго потегля към упадъка на запада.
  • 41 Хисторик

    10 3 Отговор

    До коментар #37 от "смях":

    Ти дири не познаваш самото функциониране на съединените Щати, и кои са основните щати, кои са щатите по начало които искат да се оделят, дори не знаеш кой е щата който има собствена валута. ТИ НИЩО НЕ ЗНАЕШ, БЕДЕН СИ ОТ КЪМ ЗНАНИЯ МНОГО! Нещо си чул не дочул както и по история за ВСВ
  • 42 Христо

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "Това е благодарност, че":

    И Русия си плати дължимото в чисто Злато. Дълга е изплатен напълно около 1970 година. Малко след това отпада златното обезпечаване на долара. Любопитно защо е това съвпадение.
  • 43 EL comandante

    14 15 Отговор
    Хубаво! Русия ще започне нова ядрена надпревара но се задъхва вече икономически. Путин преди няколко месеца увеличи годините за пенсия с 12 години а тъпите и необразовани български комуняги не знаят че това беше причината тъпанарите от Крим да искат да се пишат за руснаци а именно че щели да се пенсионират на 54 години само че един по-дебел им го сложна рижавия

    Коментиран от #45, #46

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Alpha_Lone_Wolf

    6 5 Отговор

    До коментар #43 от "EL comandante":

    В никоя капиталистическа държава не се пенционират на 54 г. защо Русия да орави изключение? И в Русия се 4азвива пазарна икономика. Ако руснаците искаха да се пенционират на 54г.да не бяха разтурвали СССР!

    Коментиран от #49

  • 46 Хисторик

    13 9 Отговор

    До коментар #43 от "EL comandante":

    Кой се задъхва бе? Дългът на Русия е само 400 милиярда $ на САЩ е 28 трилиона $. Някой наистина се задъхва!

    Коментиран от #51

  • 47 Ха, ха, ха

    22 11 Отговор

    До коментар #24 от "Голем смях":

    Смешникът пренаписал набързо историята... 😂😂😂 ... а и плюсчета си нацъкал нещастникът! Ако руснаците не бяха спряли нацистката армия, сега в Краваристан (а и навсякъде по света) немският език щеше де е официален - говедарите щяха да шпрехать по немецки, понимаеш?!

    Коментиран от #48, #86

  • 48 НКВД

    17 8 Отговор

    До коментар #47 от "Ха, ха, ха":

    Нали немските подводници се показаха на бреговете на Калифорния и тия напълниха кюлотите с връх!
  • 49 EL comandante

    8 14 Отговор

    До коментар #45 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Именно това казвам че рижия така ги подлъга глупаците от Крим но САЩ въвеждат нова надпревара във въоръжаването и барабар с санкциите Русия се задъхва като кон който тегли влак и на рижавия не му астава друго освен да вдигне възрастта за пенсиониране с 12 години но това неминуемо се отразява на рейтинга му и знаеме руснаците вдигнат ли се пак на революция на рижия ще трябва да му търсят место на някоя друга планета за да се скрие от гнева им ТАКА ЧЕ ТИЯ ОТ КРЕМЪЛ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ НАКЪДЕ ДА СЕ СКРИЯТ ОТ ВСУРУСКИЯ ГНЯВ А НЕ КАК ДА УНЩОЖАТ 10 ПЪТИ ПО МОГЪЩА АРМИЯ ОТ ТЯХНАТА

    Коментиран от #52

  • 50 не син

    13 9 Отговор
    Поредната поръчкова натовска статия ! Отново лошите руснаци заплашват добрите натовчета !
  • 51 EL comandante

    7 9 Отговор

    До коментар #46 от "Хисторик":

    И ПОНЕЖЕ НЕ СЕ ЗЪДЭХВА РУСИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ РИЖАВАТА ГЛАВА ВДИГНА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ С 12 ГОДИНИ ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА ОТ ПОЗИТАНО ВЕДНАГА ДА ТИ СПРАТ ХОНОРАРИТЕ ЗАЩОТО СТАНА ЗА СМЯХ

    Коментиран от #54

  • 52 Alpha_Lone_Wolf

    8 6 Отговор

    До коментар #49 от "EL comandante":

    Рижаевия го обичат руснаците само 2-3 сороса се правят на бунтари! Руснаците не пасът тревица за светло бъбъдеще като българите!

    Коментиран от #55, #77

  • 53 До Груо

    8 0 Отговор

    До коментар #38 от "ГруЮ":

    Не вярно. Едностранно отказват да го изплащат 1970г. Явно още тогава ги е налегнала кризата. А и защо са подписали такъв договор, ако са се мислили за много велики?
  • 54 КГБ Териер

    7 6 Отговор

    До коментар #51 от "EL comandante":

    Колко 3 шекела - 1,20лв.ти плащат, за да разтягаш евтини вицове?

    Коментиран от #59

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 725

    3 5 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Нищо не ти разбрах бе, неграмотник. Не ни мъчи!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Ханко от село Осеня

    14 15 Отговор
    Руснаците са гладни , путин е в депресия , рейтингът му върви стремглаво надолу , един депресиран гладник е човече будещо тревога , но все ще се намери кой да го напляска и върне в в реалността , затова споко , само си говорят ушанките нищо няма да направят.

    Коментиран от #70

  • 59 Франц Кафка

    6 6 Отговор

    До коментар #54 от "КГБ Териер":

    Плащат му в натура на сороснята проста - лапа цигански пишки в тоалетните под НДК !
  • 60 Крупская

    13 12 Отговор

    До коментар #12 от "Borislav Popov":

    А защо не ме отвориш как руснаците са отървали американците ? Къде щяха да са червените боклуци, ако вместо срещу САЩ, японците и армиите от подчинените им територии се бяха насочили по суша на запад ? Сега в цял Сибир щеше да се говори на японски, а от другата страна на Урал на немски. И към някои русначета щяха да се обръщат галено с името Адолфик. А у нас нямаше да има вмирисани, алкохолизирани и генетично увредени руски и явно неграмотни тролове.
  • 61 Франц Кафка

    11 13 Отговор
    Инструкции за соросоидни тролове:
    1. Да се коментира под международни новини и по възможност да се споменават в негативна светлина военните самолети, танкове и ракети на Велика Русия. 2. Да се ползва опера със включен VPN. 3. Да се пускат харесвания (+) през прокси сървърите. 4. Плаща се в натура (цигански пишки в обществените тоалетни) за 50 рапортувани публикации за съответния ден .

    Коментиран от #65

  • 62 мда

    6 8 Отговор
    Решението е да се взриви една атомна бомба насред САЩ ! Накрая някое камикадзе ще свърши полезна работа !
  • 63 ЕКСПЕРТА

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "Физика":

    НАД ХИРОШИМА Е БИЛА 23КЛТ.КОЕТО Е 23ХИЛ.ТОНА .А В ПОСЕИДОНА СА 16 БРОЯ С ЕВИВАЛЕНТ НА ПО 6МЛН.ТОНА.,КОЕТО Е 96МЛН .ТОНА

    Коментиран от #78

  • 64 Гост

    15 6 Отговор

    До коментар #5 от "Това е благодарност, че":

    Първо финансираха Хитлер после Сталин гледаха сеир зад океана а после прибраха златото и от двамата с лихвите че и от нас.Но това не са така наречените хамериканци за съвсем друго племе иде реч.Не се заблуждавайте америте не са лоши хора.Лоши са тези които дърпат конците тайно и подмолно.Разчитат че добре са се окопали и ще издържат като хлебарките и ядрена война.
  • 65 DDT

    7 2 Отговор

    До коментар #61 от "Франц Кафка":

    Пак си в Метаморфоза , вече насекомо ли ?
  • 66 1122

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Това е благодарност, че":

    Спешна нужда от псехиатър.

    Коментиран от #76

  • 67 плашат от страх

    14 11 Отговор
    Не спряха да се хвалят с нови оръжия - то не бе арктически войски, подводници, свръх ракети - почти всяка седмица се говори за нови влезли или влизащи на въоръжение оръжия. После Западните държави били отворили нова надпревара във въоръжаването. Тия все повече приличат на С. Корея - изродени и дълбинно неспособни да живеят цивилизовано - държава война, държава диктатура, държава мизерия. Психолозите обаче казват, че повече се надува, налита и плаши този, който е по-слаб. Такова е поведението им и при рутинни прехвати и съпровождане във въздух и вода - винаги с келешене, с безсмислена провокация. Явно много са го закъсали - само лидерите на две държави постоянно плашат със ядрено оръжие - С.Корея и Русия. Първите го правеха като изгладнеят, та да изпросят някоя помощ. Май и вторите натам отиват....
  • 68 Тръмп

    5 3 Отговор
    Копаенето на скривалища да започне ! Сега !
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Инкогнито

    8 5 Отговор

    До коментар #58 от "Ханко от село Осеня":

    Тези приказки ги разправяте соросоидите вече 20 г. а Путин си се така президент!
  • 71 НКВД

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Tiffff":

    Утре си в траур и гладен, не можа да изпълниш и днес квотата от план графика!
  • 72 hmhmhm

    7 0 Отговор
    Ако тази бомба съществува. Руснаците са тествали 50мегатонна бомба която е била намислена да е 100 но в последствие 50 и когато са я взривили ударната вълна е обиколила 3 пъти земята. Ако това е вярно то е възможно при тази 100мегатона при зрив да се наруши прецесията на земята което автоматично води до смърт на всичко живо, но дори и да оцелее нещо то едва ли ще е представител на гръбначните животни
  • 73 Бесен Язовец

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "Tiffff":

    Това ли беше от тебе? Че пускам водата, и поемаш на пътешествие.
  • 74 Alpha_Lone_Wolf

    2 2 Отговор
    Хайде де, кой чакат? Да си хвърлят по 10 бомби и да се отърва света от тях.
  • 75 Джиджи

    6 0 Отговор
    Рано или късно човечеството ще си омаже планетата...и ще е като паразита, който умира, когато си убие гостоприемника.
  • 76 Ти си пряк пример

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "1122":

    на системата на нашето образование. Абсолютно нищо не знаеш.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Физик

    3 3 Отговор

    До коментар #63 от "ЕКСПЕРТА":

    Пълна каша ти е в главата! 1 килотон се равнява на 1000тона трутил! 1 мегатон е 1000 килотона! 100 мегатона са=100 000 000 трутил

    Коментиран от #80, #99, #102

  • 79 Alpha_Lone_Wolf

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Път на дамите давам айде.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Физик

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "ЕКСПЕРТА":

    Кашо що не си привериш в укито преди да се излагаш като тинейджър на първа среща!

    Коментиран от #88

  • 82 Инкогнито

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "ЕКСПЕРТА":

    Що не прочетеш хубаво какво ти е написал Физика??? Ходи за очила при комшията ако не можеш да четеш!

    Коментиран от #90

  • 83 Голям прос

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Това е благодарност, че":

    Само и само за да им вади друг кестените от огъня. И на Англия помогнаха. Но като видяха техните банки далавера във войната, даже не предупредиха войничетата в Пърл Харбър, да може да ги изтрепят и жителите на САЩ да пожелаят да се включат във войната
  • 84 Пиянде

    6 2 Отговор
    Аз имам 1 милитон ракия, ще я изпия да не стане зян .
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Сесесере

    7 11 Отговор

    До коментар #47 от "Ха, ха, ха":

    А ако руснаците не бяха толкова слаби войници и не бяха на помощни системи през цялата война от САЩ нямаше да я има тая комунистическа напаст та да се налага САЩ да я убива близо 50 години. Язък че са се били нямаше да умират толкова невинни хора от най-големият ненормалник в човешката история - Сталин. Америка можеше и сама да си спечели войната както почти прави де

    Коментиран от #89, #101

  • 87 Питам

    3 3 Отговор

    До коментар #85 от "Смешник":

    Само не разбрах коя е тази Америка , северна ,южна или латинска ? А най-голямата бомба е в главата ти !
  • 88 ЕКСПЕРТА

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "Физик":

    КО ДА ПРОВЕРЯВАМ БЕ КТ ГИ ЗНАЯ,ТИ ГИ ПРОВЕРЯВАИ ПАК ПОГЛЕДНИ ДА ВИДИШ КИЛО МЕГА КОЛКО Е
  • 89 Наблюдател

    5 2 Отговор

    До коментар #86 от "Сесесере":

    Злоупотребата с алкохол и наркотици води до необратимо увреждане на мозъка ТИ !
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ЕКСПЕРТА

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Тъжно русофобчи":

    АБЕ СПОКОИНО БЕ ЯДРЕНА ВОЙНА СКОРО НЯМА ДА ИМА БЛИЗКИТЕ 1000 ГОДИНИ
  • 92 Мосфилм

    8 11 Отговор
    Анимация епизод102 "НЯМА НАДЕЖДА ЗА ВАТНИЦИТЕ". Крадливия ситски цар Вова Д, Хат пие самагон с Дърт Гундяев Веидар в голямата зала с мумията на предшественика си Ленин Сифилистични, на стената зад тях гордо виси макет на,, коритото на смърта Кузя,, опушило цялата галактика. Потънали в сладкия и дебилен унес от алкохола чертаят пъклено не осъществими планове за власт над галактиката, в ъгъла нервно кърши пръсти, красивия и умен, като кон лорд Лавров силно притеснен за сътбата на протажето си Мадуро червеникаквия. В туй време окрадения народец на бившата империя се радва на МАИМУНДЖЕЛЪЦИТЕ В ИНГУШЕТИЯ разигравани от фаворита и наследник Рамазан Кадиров НАЙ-ПРАВОСЛАВНИЯ ВСРЕД ПРАВОВЕРНИТЕ.

    Коментиран от #119

  • 93 Ако баба ти беше мъжка

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "как се казва":

    И само трима наркомана при твоите рамбовци?
  • 94 solaris

    2 1 Отговор
    бомбата над хирошима/малчугана/е 13килотона/наи мощната водородна бомба взривявана от човек и ЦАР БОМБА.еквивалент-50 мгт.първоначално е било заплувано от руските и създатели да е 100мгт.но са се отказали защото дори може да промени земната ос
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Чудя се

    3 1 Отговор
    А има ли не апокалиптично ядрено оръжие???
  • 97 ГАЛЕВ

    9 5 Отговор
    ЗА ПО ХУБАВА НОВИНА НЕ СЪМ И МЕЧТАЛ-АЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМЕ ДЖЕНДЪРИТЕ УБИИЦИ КАК ЩЕ РЕАГИРАТ КАТО ДЪЛГОГОДИШНИЯТ ИМ ПЛАН БЕШЕ УНИЩОЖЕН ОТ РУСИЯ И СЕГА СА В ПОЗА ПАРТЕР.ЧИЧКО СОРОС С КЪРВАВИТЕ МИЛИАРДИ ЩЕ СЕ СПОМИНЕ ОТ МЪКА.ПУТИН Е МИРОЛЮБИВ ЧОВЕК НО ТЕЗИ ИЗРОДИ САЩ СЕ САМОЗАБРАВИХА И ВЕЧЕ ОТКРИТО НАПАДАТ ДЪРЖАВИ СВАЛЯТ ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ОГРАБВАТ И ОШУШКВАТ ДАРЖАВАТА.САМО ТАКА РУСИЯ -ДАНО ДА ВИДИМЕ КАК ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ТЕЗИ ИЗВРАТЕНИ ИЗРОДИ.И НАЙ-ПОСЛЕ НА ЗЕМЯТА ДА НАСТЪПИ МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО МЕЖДУ ХОРАТА.
  • 98 ГАЛЕВ

    9 5 Отговор
    ЦЕЛИЯТ СВЯТ МРАЗИ И НЕНАВИЖДА ИЗРОДИТЕ УБИИЦИ САЩ И СЪЮЗНИЦИТЕ ИМ ГИ НЕНАВИЖДАТ И МРАЗЯТ.
  • 99 МиГ 29

    3 2 Отговор

    До коментар #78 от "Физик":

    Старшината в казармата:
    - Повтарям:
    Един милион се пише с шест нули, а половин милион - с три нули!!!
  • 100 1944

    5 7 Отговор
    русия може да плаши само с некадърна анимация и спин.
  • 101 Пиле със зеле

    9 3 Отговор

    До коментар #86 от "Сесесере":

    Децата на Германия (15-16 годишните юноши 270 000) ,ги направиха криви твоите американци в Нормандия .Пази Боже да бяха стъпили в Европа 1941г. ,когато Хитлер и съюзниците разполагаха с няколко милиона елитни войски , и пълноценни дивизии бронетанкови части. Какъв десант , какви 5 лева ? Щяха да гледат Европа на картичка .И само още след няколко години , когато Хитлер щеше да създаде още подводници , кораби , самолети , а и ядрено оръжие , тогава можеше да почука и на други врати зад океана. Глупостта на Хитлер да напада Русия , им беше най-големият подарък за англо-саксонците , който и те не бяха очаквали да получат.
  • 102 МиГ 29

    2 1 Отговор

    До коментар #78 от "Физик":

    "TNT" - тринитротолуол - тротил.
    "ТрУтил" - Алфред Нобел ще се обърне в гроба!
    Никаква Нобелова награда и градска отпуска!
    Три денонощия гаупвахта и един непоряд по служба!

    Коментиран от #103

  • 103 МиГ 29

    2 0 Отговор

    До коментар #102 от "МиГ 29":

    Пардонь!
    Алфред Нобел е с нитроглицерина и инфузорната пръст!
    Отменям само непоряда!
    Гаупвахтата остава!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Милан

    3 0 Отговор
    Трябва МИР. иначе лошо
  • 106 Ани

    12 4 Отговор
    Русия никой не плаши,а само казва,че има с какво да се защити. Цялата държава заобиколена с базите на НАТО по инициатива на САЩ,а те какво да правят? Да се предадат? Има да чакат... Колко руски бази има в близост до САЩ? Наглостта на американците стигна до там
    ,че всяко кътче на земното кълбо застрашава националната сигурност на САЩ .

    Коментиран от #108

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 майкъл джексън

    4 6 Отговор

    До коментар #106 от "Ани":

    Смешна си Всичко е от резултат на нахлуването и окупирането на Крим и откритите заплахи към цивилизацията за унищожаване

    Коментиран от #109, #110, #111, #121

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 jforfk

    8 2 Отговор

    До коментар #108 от "майкъл джексън":

    Не мога да разбера защо още се употребяват думи като анексия и нахлуване. В Крим е напълно спазен устава на ООН, подписан от всички страни от ЕС, както и от САЩ. Точно благодарение на този устав, през 50-те години Хавай става щат на САЩ. И никой не протестира и не налага санкции. По СЪЩИЯТ начин Крим е присъединен към Русия. А сега санкции, забрани и т.н. Аз най се дразня от двойните аршини. ЗАЩО ЗА ЕДНИТЕ ДА МОЖЕ, А ЗА ДРУГИТЕ ДА НЕ МОЖЕ? Апропо. В Косово не е спазен устава на ООН. Никой не проведе референдум. Да е върнато Косово на Сърбия? В Барселона референдума е обявен за незаконен, по испанското законодателство. Добре така е. Вярно е. НО ПО УСТАВА НА ООН, КОЙТО ИСПАНИЯ Е ПОДПИСАЛА, ТОЙ Е НАПЪЛНО ЗАКОНЕН. Да сте чули някой да е дал независимост на Каталуния?
  • 111 Стоян

    1 0 Отговор

    До коментар #108 от "майкъл джексън":

    Много слаба опорка! Абе, кой Ви спуска опорките бе? Айде измислете нещо ново, което малко от малко да хваща дикиш. Заслужете си мизерния хонорар...
  • 112 Кочината на Злото издъхва в зловоние

    2 4 Отговор
    Руските военни вече изпаднаха в истерични от страх лъжи. След разгрома на Русия поне ще остане едно нещо, като недвижимо културно наследство от нея. Руските военни вицове за някакви си оръжия. Хахахах. Те от влизането на една Македония в НАТО се насраха безпомощно от страх, какво остава за целият свят. Жалко, че ще трябва да ги храним. 115 000 000 гладни, алкохолизирани гърла не е малко. Дано Путин ги докара до -41%. Ще е по-лесно.

    Коментиран от #116, #118

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Дедо Ванго

    1 0 Отговор
    От всичко, което е написало девойчето, единственото, което става ясно е, че в главата му е пълен хаос.Ядрените оръжия са много далеч от главата и. Превела, недопревела поредния западен пасквил и го тропосала като задълбочен анализ.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 ФАЛШИВАТА АМЕРИКА

    0 1 Отговор
    пускайте им 1 посейдон вече , време им е
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Сникерс

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "Мосфилм":

    Не си ти когато си прост
  • 120 Дългия

    1 0 Отговор
    Тия боклуци като не могат друго само за война мислят! Живеят като скотове и от яд и завист към другите се чудят как да направят поредната идиотщина. Вместо да помислят за благоустрояването на хората те мислят за унищожаването им. Отрепки мръсни.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Грух

    0 0 Отговор
    Авторката да ходи да готви манджи и да не се занимава с неща, които не разбира.
  • 123 Лъжа е!

    0 0 Отговор
    Бълват лъжи с цел, всяване на масова омраза срещу Русия. Нали уж са много големи. Като има предварителнаинформация за ясна заплаха една държава (за това са тайните агенти) би следвало "тя" да нанесе първия удар с цел навременно противодействие. Американците се славят (поне по-между си" като най могъщите военни във вселената от тук, та чак до съзвездието стрела. Що не правят нищо ами чакат. Следователно или някой посредсвеник на информацията лъже с цел сензация. Или тия от кантонадата на "Перчема" пак са се надрусали яко!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания