Last news in Fakti

26 Февруари, 2019 08:59 2 070 3

Ким Чен-ун вече е във Виетнам

  • виетнам-
  • ким чен-ун-
  • северна корея

Майк Помпео също пристигна в страната

Ким Чен-ун вече е във Виетнам - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун пристигна във Виетнам, съобщи Guardian.

Той се прехвърли от влак в кола за последната част от пътуването си към Ханой. Там той ще се срещне с президента на САЩ Доналд Тръмп.

Двамата ще имат кратък разговор лице в лице. След това ще имат обща вечеря, на която всеки от тях ще е съпровождан от двама гости и преводачи.

Срещата ще се проведе осем месеца след историческите първи разговори в Сингапур. Очаква се сега да бъдат доизяснени условията за ядреното разоръжаване на Корейския полуостров.

Във Виетнам вече е пристигнал и държавният секретар на САЩ Майк Помпео. Той беше основен преговарящ при договарянето на срещата. Към страната вече се отправи и Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лизачи на руски задни части

    6 4 Отговор
    Няма търпение да дойде шефа му Тръмп,дано си е сложил вазелин на устните,че ще падне яко целуване на задни американски части
  • 2 ТрАмп

    2 0 Отговор
    Кимчуууу, ай лове тебя гьотере!
  • 3 Дедо Вангел

    4 3 Отговор
    Гледа е по силен от атома. Прасето и то клекна на Дай Дончо