Last news in Fakti

5 Март, 2019 07:33 2 364 14

Конгресът: Тръмп, какво си говорихте с Путин?

  • доналд тръмп-
  • владимир путин

Три комисии на Камарата на представителите искат Белият дом да им предостави информация за неофициалните разговори между президентите

Конгресът: Тръмп, какво си говорихте с Путин? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Три комисии на Камарата на представителите на Конгреса на САЩ искат Белият дом и Държавният департамент да им предоставят информация за неофициалните разговори между президентите Доналд Тръмп и Владимир Путин, включително за разговора с преводача, който е присъствал на срещата им на четири очи в Хелзинки миналото лято, предаде АР.

Комисиите по разузнаването, по външните работи и по надзора и реформите искат информация за съдържанието на разговорите между Тръмп и Путин на четири очи - лично и по телефона, и дали тези разговори са оказали влияние върху външната политика на САЩ. Комисиите освен това искат да знаят дали Тръмп се е опитал да скрие водени такива разговори.

Комисиите искат да изслушат лингвисти и преводачи, които по какъвто и да е начин са чули тези разговори. Тръмп и Путин се срещнаха неофициално в Хелзинки през юли за повече от два часа в присъствието само на преводачи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    15 2 Отговор
    Тия ги друса яко параноята.
  • 2 goni

    11 1 Отговор
    Сигурен съм че са могли и без преводачи, ама тогава.....!:) На Бай Дончо ептем щяха да му стъжнят живота!:) Интересното е че на Вова руснаците му вярват! Не смятат че ще изтъргува страната барабар с народа! Особености на националната психика!:)
  • 3 ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК

    13 2 Отговор
    НА УШЕ ТРЪМП МУ Е КАЗАЛ ЧЕ НЕ МУ СТАВА,И ИСКА ДА ГЛЕДА КАК ВОВА ОПРАВЯ ТРЪМПОВИЦА.!😂😂😂

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дидо икебаната":

    Хубав ник имаш , подхожда т и много,сигурно щот го вземаш клекнал.
  • 6 Анти седераст

    6 0 Отговор
    Каква цензура на режима на Ротшилдите в САЩ.
  • 7 El comandante

    1 7 Отговор
    СЛАВА НА САЩ

    Коментиран от #9

  • 8 Анти седераст

    5 0 Отговор
    Синагогата трепери от ужас.
  • 9 Джендър от ДСБ за прогрес

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "El comandante":

    Слава на третия американски пол.
  • 10 Тръмп

    1 0 Отговор
    Нищо не си говорихме. Аз просто целунах ръка на бащицата. Кво да права? Германците не ми дават пари, а той ще даде.
  • 11 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    интересна работа са руските тролове мразят сащ ,но стават много загрижени за него ако тръмп е нагазурен !!!!!нямало вече там демокрация ,щели да станат третополови като се махне и т.н. детаили от хибридната воина.явно кандидатстват за зелени карти.

    Коментиран от #13

  • 12 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор
    ЧАК СЕГА ПРЕКРАТЯВАТЕ ПОДСЛУШВАНЕТО!!!!...И НЕ ЗНАЕТЕ???!!! Бахвъ и у балъците....или по-точно ментраджиите и лъжците....ИСТИНАТА е само една---НЯМАТЕ НИЩОООО,срещу Тръмп....и Русия...Просто защото са по-морални от ВАС....
  • 13 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    Абе простак...НИЕ ОБИЧАМЕ АМЕРИКА...но истинската ВЕЛИКА Америка!!!,а също така и ЦЕЛИЯТ СВЯТ,ДАЖЕ И Русия...ДАЖЕ И България...ЗАЩОТО..ТАКА/ПРОСТО ОБИЧАМЕ...Докато ВИЕ ..така/просто МРАЗИТЕ....а омразата е престъпност-нищо не може да се съгради на тази база....30 години го доказаха.
  • 14 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ХОРА НА ЗЕМЯТА , ДА СИ СПОМНИМ БИТКАТА НА МОЯ ПРА...И... ПРА ДЯДО СПАРТАК И НЕГОВИТЕ "БРАТЯ И СЕСТРИ "- С ЛЕГИОНИТЕ НА "КОННИЦИТЕ" И СЕНАТА---С Е Н А Т А ... И НЕГОВИТЕ " ВОЕННОНАЧАЛНИЦИ " -ОТ ПРЕДИ " ХРИСТОСКТО" НА ЕВРЕО-ЦИОН !!!???!!!