Last news in Fakti

28 Март, 2019 13:42 23 499 138

Русия отговори на заплахата на Тръмп

  • венецуела-
  • заплаха-
  • сащ-
  • русия-
  • войници-
  • доналд тръмп

Русия няма да изтегли войниците си от Венецуела

Русия отговори на заплахата на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA, Съвместни учения на Русия и Венецуела

Кремъл отхвърли призива на американския президент Доналд Тръмп Русия да се изтегли от Венецуела и подчерта, че руските действия са законни и съгласувани с легитимното правителство на латиноамериканската страна, предаде „Ройтерс“.

„Всичко е в рамките на нормални отношения със законно правителство“, каза Юрий Ушаков, съветник на руския президент Владимир Путин. Москва, за разлика от Вашингтон, не заплашва никого във Венецуела, посочи руското Министерство на външните работи.

Американският президент Доналд Тръмп призова руските военни да напуснат Венецуела. „Русия трябва да се махне“, посочи държавният глава. Той заяви, че „всички опции са отворени“.

След като опозиционният лидер Хуан Гуайдо се самопровъзгласи за временен президент, получи веднага подкрепата на Вашингтон, а по-късно и на повечето западни страни. Държавният секретар Майк Помпео предупреди Москва, че САЩ няма да гледат безучастно как Русия вкарва военни във Венецуела в подкрепа на режима на Николас Мадуро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДАМА ПИКА

    93 7 Отговор
    Гузен не гонен бяга.
  • 2 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    215 15 Отговор
    Америка няма да гледа безучастно, ама разбира се ще си гризе нервно ноктите и ще кълне на ум, ха ха ха !!!

    Коментиран от #83

  • 3 НАТО ВЕЦ

    211 11 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Държавният секретар Майк Помпео предупреди Москва, че САЩ няма да гледат безучастно как Русия вкарва военни във Венецуела - Ще гледате и то от близо :))))))
  • 4 Тимъти Снайдър

    23 218 Отговор
    "Русия няма бъдеще и иска да лиши и нас от него". Колко вярно!

    Коментиран от #32, #79

  • 5 Хуанито

    210 3 Отговор
    Едва ли са ги вкарали за да се бият с някого, по-скоро да покажат,че ако срещу Венецуела бъде извършена военна интервенция, това ще засегне и техните военни, и тогава вече ще бъдат принудени да се намесят по-сериозно. Казано на друг език - оставете венецуелците да си решават и да се оправят, това е тяхна работа.
  • 6 onq s konq

    44 24 Отговор
    Кучиту куга земе да мре лаи наи мноо ша глеате и ошти кък
  • 7 Бат Мишо

    157 12 Отговор
    За пореден път Русия го подава квадратен славянски на лакомите англосакси КЕФФФФФФФФф Много са сладки кък пият 20 ти век че русия няма бъдеще докът им вади зъбките печелейки световните войни навирайки ги в кафявия двор на родата им

    Коментиран от #11, #16

  • 8 Руските свине

    11 137 Отговор
    пак ще се гърчат на американско барбекю!

    Коментиран от #76, #93

  • 9 Слънчев бряг

    96 9 Отговор
    Искам да видя предателката Меглена Кунева убита в най-адските мъки и разчленена ,даже от снимката на трупа и ще си направя фототапет и всеки ден искам да гледа оцъклените очи на криволицевата предателка !

    Коментиран от #25

  • 10 Borislav Popov

    133 5 Отговор
    Краварите нещо се сецнаха. Щяха още преди месец да свалят Мадуро с армия ! Кво стана ???

    Коментиран от #132

  • 11 Рашка с чашка

    15 127 Отговор

    До коментар #7 от "Бат Мишо":

    ,, печели световни войни" колко световни войни е имало до сега? Русия губи ПСВ, СССР печели ВСВ в коалиция с САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Франция Полша, Холандия, Белгия, Норвегия, Дания, Китай, Индия, Югославия, Гърция, Бразилия, ЮАР, Корея, Малайзия и Нова Зеландия. Германия губи ВСВ в коалиция с Япония, Италия, Унгария, Румъния и България.

    Коментиран от #14, #15, #77, #89, #97

  • 12 Borislav Popov

    96 4 Отговор
    Венецуелската кампания на САЩ сериозно се проточи, затова във Вашингтон подготвят поредния «блицкриг», чието начало спешно анонсира американката марионетка в Каракас, който се самопровъзгласи за президент на републиката Хуан Гуайдо................................На страницата си в Туитър самозванецът написа за началото на т.нар. операция «Свобода», в рамките на която по цялата страна ще започнат «тактически акции».

    Компанията ще стартира още в следващата събота, 6 април...............................................«В този ден ние трябва да сме готови и организирани, а комитетите за помощ и свобода вече да са сформирани», каза Гуайдо, добавяйки, че неговите привърженитци, под които явно се разбират амариканските му господари, са решително готови «да прекратят узурпацията, т.е. да направят държавен преврат».
  • 13 Бай Конур

    8 119 Отговор
    Даже Мадуро не е искал руско присъствие . Вчера каза,че и сами могат да се оправят. Но нищо де, те ще дойдат от Колумбия едни лоши батки с едни големи снайпери и ще ги поцинковат всичките заедно с генерала им Тонкошкуров
  • 14 Само че

    146 8 Отговор

    До коментар #11 от "Рашка с чашка":

    Без съветската армия целият този списък дето си го изредил щеше да виси във на централно място във военно-историческия музей на Вермахта.

    Коментиран от #23, #78

  • 15 Borislav Popov

    125 9 Отговор

    До коментар #11 от "Рашка с чашка":

    Нещо яко си се оплел в кълчищата !!! Русия освобождава Румъния , България , Полша , Сърбия , Хърватия ,Македония , Унгария, Чехия ,Словакия ,Словения - никаква коалиция не са !!! ...............Западняците кога се намесват във войната ???!!! 6 Юни 1944 година ??? Напредват с по 3 км на ден !! ...............................Освен това Китай , Виетнам ,С Корея също са освободени от руснаците !!!!!!!

    Коментиран от #22, #43, #44, #107

  • 16 Киро и Мето

    11 78 Отговор

    До коментар #7 от "Бат Мишо":

    Путин е славянин толкова колкото и Гарабед Кеворкян.

    Коментиран от #20

  • 17 латинка

    109 6 Отговор
    Кога Америка ще престане да се бърка във вътрешните работи на другите държави?! Колко народ избиха заради инересите си! Може хич да не им се харесва, но това си е законно провителство и те са длъжни да се съобразяват с това! Ако в едно семейство избухне скандал, дали е редно някой от другите блокове да дойде и да избие, например децата, защото иска да усмири родителите?!
  • 18 Азиатски номера

    11 98 Отговор
    Веднага САЩ да карват войски в Украйна При болшевиките дипломацията няма значение Те разбират само от сила

    Коментиран от #90

  • 19 Анти седераст

    83 5 Отговор
    Тия американдки цървули пак са се дрогирали до безпаметност.
  • 20 Въпрос

    28 5 Отговор

    До коментар #16 от "Киро и Мето":

    Какъв е Путин по произход?

    Коментиран от #39

  • 21 хахахахахах

    76 4 Отговор
    В отговор на заплахата на Тръмп, руснаците ще изпратят още хора и техника. А във Вашингтон ще продължат да ползват памперси!
  • 22 БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО

    9 74 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Извинявай и остров Тумбукту може да спечели войната когато целия свят се бие против врага му Затова се казва световна защото се води от целия свят А между впрочем Руснаците не признават другите държави от СССР като победители Победата е само за тях както и при Шипка същата работа

    Коментиран от #26, #30, #31, #37, #80, #92

  • 23 ДА ПИТАМ НЕЩО

    10 55 Отговор

    До коментар #14 от "Само че":

    А Руската армия без останалите изброени, щеше да се казва руското крило на вермахта.

    Коментиран от #94

  • 24 Кико

    24 7 Отговор
    Афганистан! С какви знамена, маршове, песни.! Същото се отнася за Виетнам и САЩ. Всички агресори получават това което търсат. Жалко за младите момчета който ще бъдат с "почести" погребани там!
  • 25 Психиатър

    11 45 Отговор

    До коментар #9 от "Слънчев бряг":

    Някои путлерасти имат много странни мечти. Но това е вследствие на русофренията.

    Коментиран от #95

  • 26 БГР

    49 9 Отговор

    До коментар #22 от "БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО":

    Няма такова нещо като "други държави" от СССР, има просто СССР, това е държавата, както на Шипка е имало българско Опълчение и руска имперска армия.
  • 27 СИРИЙСКИ ВАРИЯНТ - САЩ победи ISIS

    29 18 Отговор
    Kкога и къде САЩ не са победили ? Може да се осе.ат ЯКО, ама няма да се изложат ! Кръгом и пак Напред - НО НИКОГА НАЗАД !

    Коментиран от #110

  • 28 Знаещ

    7 49 Отговор
    Всички червени ... да гледат на какво ще заприлича Венецуела до 5 години с руска помощ!За последните 10 месеца 2,4 милиона са напуснали страната.За следващите 5 години ще останат само Ташунко и охраната от Русия.

    Коментиран от #33

  • 29 Този път ЛАБАВО НЯМА !

    26 7 Отговор
    Или сабя на кръст, или Х в г/з ! Назад , назад либе Калино ! СЛАВА РОССИИ !
  • 30 хахахахахах

    53 2 Отговор

    До коментар #22 от "БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО":

    Кой е този "Цял свят"? На страната на Германия са били Румъния, Италия, Япония, Унгария, Австрия, доброволци от Украйна, Финландия, че дори и България! А наглосаксите са се включили тогава, когато вече руснаците са тропали на вратите на Райха. А, да си чувал нещо за Ардените и да знаеш, каква е причината руснаците да започнат по-рано Висленската си операция?

    Коментиран от #109

  • 31 Borislav Popov

    62 3 Отговор

    До коментар #22 от "БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО":

    Кой цял свят се бие против Германия ? Кога е десанта в Нормандия ?На 6 Юни 1944 година ? Франция беше победена държава ! Англия я спаси само водата и това че Хитлер тръгна срещу Русия ! Иначе бяха заминали !
  • 32 КОШЕРАа

    26 3 Отговор

    До коментар #4 от "Тимъти Снайдър":

    Ти какво бъдеще имаш излизайки от анала и отивайки в канала?
  • 33 Майка ти Дева !

    42 2 Отговор

    До коментар #28 от "Знаещ":

    От туй по зле с аме.икански блокаж на финансите им - няма. Д.ужбата със САЩ е здравословна само за САЩ !
  • 34 СссереМ

    7 61 Отговор
    Хуан Гуайдо е лигитимния президент не се е самопровъзгласил!

    Коментиран от #96, #127

  • 35 Хасан

    44 3 Отговор
    С една дума ..свърши се еднополюсния модел Сащ/Запад...Русия настъпва военно ,Китай настъпва икономически и технологически ..многополюсен модел ,с стриктни международни закони ...
  • 36 Ще го духат на бате Владко

    31 4 Отговор
    Бавно, нежно, дълго, сладко ! Я узнал что у меня есть огромная СТРАНА ! РОССИЯ !
  • 37 Borislav Popov

    35 2 Отговор

    До коментар #22 от "БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО":

    На 29 септември 1938 г. в Мюнхен се събират ключови политици от тогавашната Европа. Те са натоварени да избегнат военен конфликт на Стария континент.

    Премиерите на Великобритания и Франция Артът Невил Чембърлейн и Едуар Даладие, райхсканцлерът на Германия Хитлер и дучето на Италия Бенито Мусолини договарят и подписват споразумение, с което предават Судетска област от Чехословакия на Германия. То е известно също като и Мюнхенският сговор................................

    Коментиран от #41

  • 38 Петър Волгин

    31 3 Отговор
    Само американски оръжия от американски корпораци, БВП на САЩ има нужда. Сбогом българска олигархия, здравей американска. На ниско ниво ни е русофобията, направо никаква я няма. ГЕРБ и ЦВ.ЦВ. им беше гадно да преглътнат А.ЙОРД но им помогнаха.. САЩ им даде чаша с която да преглътнат горчивият и отровен хап. артекс напитка. "Свободна Европа" и господарите им, натискат бутонът, ГЕРБ германия за българия, да направят седесар кмет на софиаа, и няколко евродепутати сини. Но най вече удар поо кокалчетата заради медведев и искана помощ от Русия за газовият хъб. И защото още не сме обявили война на Русия, и да не забавяме покупката на американско оръжие от всякакъв калибър. Такъв бутон беше нашумялата паспорт афера, който включи Каракачанов да подкрепи Ф-16. РУСОФОБИЯ, БАТЕ!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Кофти нация

    4 29 Отговор

    До коментар #37 от "Borislav Popov":

    Казах същата история като на Шипка За тях не си ли Руснак не си участвал а украинците въобще ги няма в графата Победители

    Коментиран от #47, #128

  • 42 НАРОДА е невиж

    34 3 Отговор
    ТРИ ПЪТИ Сакс Кобурготите РЯЗАХА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ КРЪСТА - 1878, 1914, 1919 ! Народни съд за тези ГНИДИ ! Кой спря боят при Чаталджа и защо ?

    Коментиран от #52

  • 43 Рашка с чашка

    9 28 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Чел недочел! Западните започват ВСВ по времето когато СССР и Райха си поделят Полша! Април 1943 съюзниците нахлуват в Италия след като са победили немците в Африка. Напредват към Германия през Италия, юни 43г превземат Рим и Италия излиза от войната. Това принуждава Хитлер да изпрати елитни СС части в Италия като ги изтегля от източния фронт. Ако не знаеш нещо, не се притеснявай да ме питаш!

    Коментиран от #51, #53, #55, #57, #61, #102

  • 44 Малка подробност

    10 37 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Руснаците ни окупират, не ни освобождават

    Коментиран от #49

  • 45 времето ще покаже

    26 2 Отговор
    Путин е човек с главна буква . човек е роден за да живее работи и да отгледа децата си според възможности те си. а това че не всички имат възможности трябва сам да си го решиш.
  • 46 Как загубихме ПОБЕДАТА ?

    12 6 Отговор
    В Сан Стефано ? Във Виена? В Париж ? МАМА ви Дева подла !
  • 47 Borislav Popov

    39 3 Отговор

    До коментар #41 от "Кофти нация":

    Защо Украйна не ни освободи от турско робство ? Какво е положението с Украйна по време на ВСВ ? По принцип Украйна е най облагодетелствана от цялата история ! Получава територии , а като добавка след това и Донбас и Крим !!! Макар , че украинците подкрепят бандеровците и са на страната на Германия ? Колко зверства извършват спрямо руснаците ?!! Я вземи прочети малко !!!

    Коментиран от #56, #111

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Borislav Popov

    36 3 Отговор

    До коментар #44 от "Малка подробност":

    Дай пример за окупационни войски в България ?!! Макар че сме били на страната на Германия и е можело да ни сринат до основи !!..Но това го правят англичаните и американците на които даже построихме паметник !!!

    Коментиран от #58, #105, #112

  • 50 И трите пъти Запада блокираше

    17 3 Отговор
    Охридска МАКЕДОНИЯ ! НАРОДА хабер няма !
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Помпео

    7 0 Отговор

    До коментар #42 от "НАРОДА е невиж":

    Забрави 2001 - 2005
  • 53 Borislav Popov

    22 1 Отговор

    До коментар #43 от "Рашка с чашка":

    Я пак го прочети ! Навлизат и освобождават Италия от Мусолини !!! А после идват германците и всички бягат !!......." на 8 септември 1943 г., а германски войски окупират Италия като повеждат бой с италианската армия, докато крал Виктор Емануил III и премиера Пиетро Бадолио бягат от Рим през Прескара на италиански бойни кораби " !!!!!!...........................
  • 54 Борис бил спасил евреите ?

    15 7 Отговор
    Да, направил им е добро , а всичко останало мизе.ия, кръв и тегло ! Що народ изби Борис !

    Коментиран от #113

  • 55 Хисторик

    31 3 Отговор

    До коментар #43 от "Рашка с чашка":

    Чел не допрочел! Полша никой не я дели оросто сталин прави буфер между немските арммии и СССР. Ако СССР е искал да завзема Полша щеше да я вземе след ВСВ! Никалви дивизии не тегли Хиткер от изток и да ги оренасочва на ЮГ те са си там след йато се изтеглят ит Африка. Запада подари 1937г.Чехия - судетска област на Райх- 3 със все военните заводи и милиони оръжия на склад за да атакува комунистите в СССР. Страхливите французи заедно с бъзливите британци избягаха от фронта в Европа и се криха на острова чак докато Жуков стигна границите на Германия!

    Коментиран от #131

  • 56 Хрониките на Евразия

    4 20 Отговор

    До коментар #47 от "Borislav Popov":

    Теб Путин те е освободил от турско робство 😂
    А за бандеровците - виж колко зверства са извършили в Москва и Подмосковието ..
    Чети бе , чети 😂

    Коментиран от #59, #60

  • 57 Borislav Popov

    22 2 Отговор

    До коментар #43 от "Рашка с чашка":

    Между другото - ПСВ Полша взема част от Украйна ! Виж старата карта на Полша ! Владее я сама 20 години ! Сталин не иска Полша - Сталин си иска територията заграбена от Украйна !!!....За сметка на това / въпреки всичко / - Сталин компенсира Полша за сметка на Германия !!! Преди влизането на Полша в ЕС - защо поляците искаха подписване на споразумение с Германия , че няма да и връщат териториите ?!!....Защо не върнаха територията на Германия ???....
  • 58 Рашка с чашка

    3 23 Отговор

    До коментар #49 от "Borislav Popov":

    Били сме на страната на Германия и на СССР до 06.09.1944г. когато СССР ни обявят война. За пакта Рибентроп-Молотов нещо забравяш. А англичаните започват масирани бомбардировки над Германия още през 1940г. Които стават много голям проблем през 1943г когато са сринати повече от половината военни заводи в Германия ( Гудериян) това сериозно обърква снабдяването на войските на фронта.

    Коментиран от #62, #63, #65, #67, #70, #71

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Borislav Popov

    15 3 Отговор

    До коментар #56 от "Хрониките на Евразия":

    Спри веселите гъбки , че направо не ти се разбира какво фъфлиш !!!
  • 61 Бачо Киро

    22 3 Отговор

    До коментар #43 от "Рашка с чашка":

    Аман от пишман историци... Западът не си мърда пръста преди Германия да прегази Франция. Така наречената Phoney War. САЩ продава и на ДВЕТЕ СТРАНИ, има си документирано - ще подкрепяме който се отбранява. Дори германски офицери пред съда потвърждават, че в началото за 2 седмици са щели да сложат Германия на колене, всички дивизии почти са били на източния фронт. Много си кух ако си мислиш, че победена Германия след ПСВ ей така става индустриален колос и има средства да постигне победите си от ВСВ... Няма нищо случайно под слънцето, наивно дете...
  • 62 КОНТРАТА

    28 2 Отговор

    До коментар #58 от "Рашка с чашка":

    Тоя па смешник, британците и бомбардировки над Германия през 1940.!!???трамвай ли те е удрял като малък че сачмите в главата ти са се разместили толкова много?
  • 63 Тъпунгер

    13 3 Отговор

    До коментар #58 от "Рашка с чашка":

    Краснорив си като Бойко ! Мъка е да те чете човек а Бойко да го слушаш. Родопски гайди !
  • 64 onq s konq

    7 25 Отговор
    Ако Русия не се изнесе от Венецуела с оскъдната си "войска",ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще последва Гражданска война,като изходът е ПРЕДОПРЕДЕЛЕН В ПОЛЗА НА ЩАТИТЕ.Америка НЯМА ДА НАВЛИЗА-просто ЩЕ ВЪОРЪЖИ БЕЗЛИМИТНО хората на Гуайдо,ЩЕ ГИ ОСИГУРИ ФИНАНСОВО,а ако се наложи БЕЗ ПРОБЛЕМ ЩЕ ВКАРА И ВЪОРЪЖЕНИ НАЕМНИЦИ ТИП "ВАГНЕР" през "съседна държава-кандидат за НАТО".

    Коментиран от #68, #69, #86, #100

  • 65 КОНТРАТА

    38 6 Отговор

    До коментар #58 от "Рашка с чашка":

    Не руснаците сринаха София и не руснаците убиха 3500 българи през ВСВ! Добре че бяха комунистите да съхранят България цяла след войната в противен случай турците и византийците шяха да я разпарчетосат с благословията на Западните държави.

    Коментиран от #84

  • 66 Ха ха

    24 1 Отговор
    Оранжев Дончо може да казва кой да се махне на Либия, Ирак и пр....на Север Корея обаче ядец, за Китай и Русия да не говорим...
  • 67 Бачо Киро

    22 1 Отговор

    До коментар #58 от "Рашка с чашка":

    На коя страна сме били до 6.9.1944? На страната на Германия И Русия? И на двете? Какво пиеш и не ни черпиш?
  • 68 Пранги

    17 1 Отговор

    До коментар #64 от "onq s konq":

    Много си спънат бре
  • 69 Нотингам

    26 5 Отговор

    До коментар #64 от "onq s konq":

    100 венецуелски сороса, няма шанс срещу армията на Мадуро. Руснаците са там за да контрират нахлуване на САЩ и да възпрат източването на петрола на Венецуела. Путин отново сложи четал на алчната крава!

    Коментиран от #74, #130

  • 70 Borislav Popov

    17 2 Отговор

    До коментар #58 от "Рашка с чашка":

    И как сме били едновременно на страната на две държави които воюват по между си ?!! Хем на страната на Германия , Хем на страната на Русия ???!!!.....България от 1 март 1941 г., е със Страните от Оста до 9 септември 1944 г.!!! .... На 16 октомври 1940 година германският външен министър Рибентроп иска от София в двудневен срок да определи политиката си спрямо Пакта..............................
  • 71 Бачо Киро

    16 2 Отговор

    До коментар #58 от "Рашка с чашка":

    Великобритания бомбардира Германия през 1940??? Верно? Напразно викаш ги обвиняват, че са си клатили мъдите докато Хитлер поглежда на запад? Голяма каша е в главата ти...
  • 72 ПЕНКО

    20 1 Отговор
    ЕВРЕИТЕ КУПИХА ЕЛЦИН И ГОРБАЧОВ/ЧРЕЗ ЖЕНИТЕ И ДЪЩИРИТЕ/ И РЕШИХА ,ЧЕ СВЕТЪТ ВЕЧЕ Е ТЕХЕН / ЩОМ ВЛАДЕЯТ ДОЛАРА/ !!! ЕХ ЦИОН ,ЦИОН ВСЕКИ ТРЕТИ ТВОЙ Е ГЕНИЙ ,НО ЗАЩО ТИ Е ГОСПОДСТВО , А НЕ ПРИЗНАНИЕ ???

    Коментиран от #81

  • 73 Рашка с чашка

    3 15 Отговор
    Първите английски бомбардировки са още от 1939г, Бачо, имаш нет , провери да не се излагаш! А как сме с две враждуващи страни едновременно, като подкрепяме едната във всичко освен в агресията към другата. За това няма нито един български войник на Източния фронт. Граф Чано го твърди, не аз.
  • 74 onq s konq

    9 25 Отговор

    До коментар #69 от "Нотингам":

    Ако ти приравняваш 27 МИЛИОНА ОБЕЗУМЕЛИ ОТ ГЛАД ВЕНЕЦУЕЛЦИ които армията едвам удържа да не разкъсат Управниците с ГОЛИ РЪЦЕ на "100 сороса",то си е красноречиво за умствените ти способности.И е добре да се разбере най-вече от Кремъл,че ВЕНЕЦУЕЛА НЕ Е СИРИЯ и е ФАТАЛНО ДАЛЕЧЕ ОТ МОСКВА.
  • 75 ПЕНКО

    22 4 Отговор
    200 КУБИНСКИ ВОЙНИЦИ В ГРЕНАДА НАПРАВИХА СМЕШНИ АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ ЧАСТИ /АГРЕСОРИ СРЕЩУ ИЗБРАН ПРЕЗИДЕНТ/ !?!? БАЙДЪН БЕШЕ НАПАЛМАДЖИЯ ОТ ВИЕТНАМ И Е НАЦИОНАЛЕН "ГЕРОЙ " НА САЩ !!!
  • 76 Чишач

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "Руските свине":

    Нещу та сърби та мое та почешат тиа дни гендертикъв
  • 77 Оле

    11 2 Отговор

    До коментар #11 от "Рашка с чашка":

    Смешнико, ти си чел история както дявола чете Евангелието!
  • 78 Мда

    16 3 Отговор

    До коментар #14 от "Само че":

    Като чета какво си написал мисля, че главата ти е поцинкована ! Според теб те руснаците просто са решили и са кацнали с два самолета, техника и 100 военни без разрешение на законно избраната власт !? Умник си ти !
  • 79 Крали Марко

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Тимъти Снайдър":

    Фани Доньо за дрътия сайдер !
  • 80 Оле

    8 3 Отговор

    До коментар #22 от "БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО":

    Явно не си само неук, а и забележително тъп .
  • 81 Крали Марко

    8 0 Отговор

    До коментар #72 от "ПЕНКО":

    Пенко, от многото кръвосмешения, блъскане на глави в стената на страха(реваа) и броене на пари кабала са се побъркали. А генетично са АЛЧНИ и стиснати .
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Крали Марко

    24 3 Отговор

    До коментар #65 от "КОНТРАТА":

    3500 МИРНИ ЖИТЕЛИ ! НАД 7000 РАНЕНИ! ИГРАЧКИ БОМБИ ! "ЦИГАРИ" БОМБИ ! "ШОКОЛАДИ"БОМБИ ! "великия" дрът пес чърчил най-големия българомразец последните 100 години!!! И КАК МОЖЕ ДА ЗАБРАВЯТ ТОВА Евролиберастите ??
  • 85 Вектор Анонимус

    11 3 Отговор

    До коментар #82 от "Tiffff":

    Ох да те Фане Кубрат - ще му цункаш и после бой, и цункаш, и после пак бой и ставаш велик джендър!!!
  • 86 Крали Марко

    15 1 Отговор

    До коментар #64 от "onq s konq":

    Е и ?! Смърт, ранени ,трагедии ! Сътвореното от фащ по света трябва да спре бе дебили шорошки !! Ти знаеш ли какво е война ?!!
  • 87 Мммм

    14 1 Отговор
    Ще гледат и още как и все по-безучастно ще гледат,между впрочем,както стана и в Сирия. Както САЩ се научиха безнаказано от никого и без да се съобразяват с международните изисквания да цвъкат тор навсякъде,така и Русия се научи да не отстъпва пред тези торолюбци мислещи се за велики,но са само едни торни бръмбари вредители на Света. И това Русия да не се съобразява със заканите отправени от САЩ, показва,че тя е уверена в своята сила и правота.
  • 88 ТОЧКАТА

    13 1 Отговор
    ,,РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ,,...Колко много ми напомня когато ГЕРБ с усата зад гърба въртеше номера и викаше по БСП---,,КРАДЦИ,ДА СЕ МАХАТ,ВЕДНАГА ДА СЕ МАХАТ,ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА,, ...Е,махнаха се и какво стана!!!!!
  • 89 Мммм

    15 1 Отговор

    До коментар #11 от "Рашка с чашка":

    Чашките са ти прекалено много,за да разсъждаваш трезво. Коалиция по време на ВСВсе образува едва когато и СрАЩ са нападнати от Япония и са изгонени и навряни в кучи задник.Другите държави,които си изброил са били завладени от Германия и тя им е ползвала ресурсите и промишлеността е работила за СС. С партизански движения не е ставало абсолютно нищо. Когато нямаш хал хабер от ВСВ не пиши,защото изглеждаш неловко.
  • 90 Мммм

    15 2 Отговор

    До коментар #18 от "Азиатски номера":

    Ами нали за това Украйна е на този хал,защото са там американските подривници,които направиха майдана 2014г. И ще вкарат войски друг път,защото Украйна вече не е апетитна хапка за СрАЩ и НАТО,защото загуби Крим. А тебе изобщо няма да те отразят какви са ти желанията.
  • 91 русофил

    15 1 Отговор
    абе тоз американски клоун освен за хелоуин не трябва да му позволяват изяви.видяхме как оправиха ирак ,либия, сирия, афганистан, египет, сърбия и т.н сега искат и да провъзгласят техен президент на венецуела и да я превземат и разграбят без война .но законния президент не се предаде и се налага военна намеса обаче руснаците този път май реагираха на време и изненадаха бледоликите.американци избиха всички индианци като вреден дивеч без да се чуе думата дискриминация или човешки права а тръгнали да спасяват света -АРТИСТИ
  • 92 Мммм

    21 1 Отговор

    До коментар #22 от "БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО":

    А,бе вие искате нова история за ВСВ да направите бе. Ей аман от тъпи и ограничени.Когато юни 1941г. Германия напада СССР къде са САЩ,Англия,Франция като коалиция със СССР? Франция е завзета 1940г. от Германия и цялата и индустрия работи за вермахта,англичаните си отдъхват,че им се е разминала капитулацията пред Германия,а САЩ въртят търговия с оръжие за сметка воюващите страни. САЩ виждат големият японски през декември 1941г. в Пърл Харбър и не могат да се окопитят докато Русия не обръща войната 1942г.,дори 1943г. американците не могат да се справят с японците и губят позицй. Англичаните до 1943г. губят позициите си в Африка,та ако не бе СССР да обърне войната срещу Германия,сега нямаше да има Англия,Франция,САЩ,Русия и много от изброените държави,заедно с населението им. Всичко е било за претопяване на сапун за къпане на кучета. За това Русия,като правоприемник на СССР се явява основният победител във ВСВ,и престанете да пишете глупости за помощи и т.н.Това никой не го отрича,но да се дава основен приоритет на това е леко казано смешно,защото тази дадена помощ е една частица от това което е произведено и хвърлено във военни действия от страна на руснаците.
  • 93 US идиотче..си

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "Руските свине":

    И нищо умничко не си драскал от сума ти време. От време на време смени хейтването с поне 1 полу-умно изречение за разнообразие не за друго.!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Мммм

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Психиатър":

    Като колега прегледа при истински специалист психиатър ти е крайно наложителен.
  • 96 Мммм

    10 3 Отговор

    До коментар #34 от "СссереМ":

    Хуан Гуйдо да се чете х.й с го.н, това е то легитимен за СрАЩ.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 олигофрена

    16 2 Отговор
    АМА КРАВАРИТЕ ЗАЩО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ САМО ТЕ ИМАТ МАСА И ОПЦИИ, А? И ЗАЩО ЕДНАТА ОТ ТЯХ ДА НЕ Е БАЙ ТРЪМ И СИЕ ДА НАПУСНАТ АНЕКСИРАНАТА ОТ ТЯХ ЗЕМЯ И Я ВЪРНАТ НА ИНДИАНЦИТЕ ОТ РЕЗЕРВАТИТЕ? КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ПО ВЪПРОСА, ОРЕЛЕ ТРЪМП, ДЕТО ЗАДНИКА ТИ Е ГОЛ - ДЪЛЖИШ НЕ САМО НА ИНДИАНЦИТЕ, НО И НА ЦЕЛИЯ СВЯТ НАД 22 ТРИЛИОНА ДОЛАРА, А? И Е МНОГО СМЕШНО ГОЛОТО ОРЕЛЧЕ ДА ПРАЩА ПОМОЩИ, Т.Е., КАКТО СЕ КАЗВА, С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ДА ПРАВИ! А В СЛУЧАЯ ТОЙ Е ЗА ГНОМА ГУАН ХУАЙДО, КОЙТО ТАКА СЕ Е РАЗСМЪРДЯЛ ПО КРАВАРСКИ, ЧЕ НАБЛИЖАВА РАЗВРЪЗКАТА ТОЙ ГУАН ХУАЙДО ЛИ Е ИЛИ ХУАН ГУЙНО И ДЕТО ЩЕ МУ ПУСНАТ ВОДАТА В ТОАЛЕТНАТА? Такива "демократични" изпусканици, повервайте за 800 дни, ама никой не ги харесва! А И ИНДИАНЦИТЕ КАКВО ЧАКАТ, ЧЕ ВОЖДА "СЕДЯЩИЯ БИК" НЕ СЕДНЕ ПРЕД КАПИТОЛИЯ И ДА СЕ САМОПРОВЪЗГЛАСИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА МЯСТОТО НА НЕЛЕГИТИМНИЯ ДЯДО, ДЕТО Р Ф МУ ПОМОГНАЛА ДА СПЕЧЕЛИ СРЕЩУ ХИЛАРИ, А? КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ, ДЖЕНДЪРСТАНЦИ, ИЗЛЕЗТЕ В СЪБОТА ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ДЕТО МОЖЕ И ДА НЯМАТЕ ТОК...ВАШ ПРЕЗИДЕНТ Е ИНДИАНЕЦА"СЕДЯЩИЯ БИК"!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Мммм

    9 2 Отговор

    До коментар #43 от "Рашка с чашка":

    Написах ти,че си прекалил с чашките и че не знаеш за ВСВ нищо и си измисляш,но ти продължаваш да пишеш глупости и простотии. Дебаркирането на о. Сицилия е на 09.07.1943г. и операцията по превземането на острова е до средата на август същата година. А Рим е освободен през 06.061944г. Пропуските ти по история са много за ВСВ,в отчайващо състояние си.
  • 103 мислещ

    2 1 Отговор
    какво очаквате това е повод за война е как ще отговорите зави си от вас...
  • 104 Сталин

    9 2 Отговор
    Долу САЩ и НАТО!
  • 105 Пумияр, толбухин,

    2 10 Отговор

    До коментар #49 от "Borislav Popov":

    Слава рассия, освободи ни 44,от златния резерв, окупира ни за 45 год, и назначи пумияри, овчари и всякаква друга измет да "управляват" в задунаиска та губерния. Ура, слава рассия. 676
  • 106 Киро на мадуро,

    1 7 Отговор
    Рашки, пак ще има груз 200, колкото повече, толкова повече, 😂😂😂😂😂
  • 107 Роко

    1 12 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Отново не си в час съветски войски не са влизали във Виетнам в Китай са били само в Манджурия. А съюзниците воюват с Германия от 3 септември1939 година по това време Съветския съюз е съюзник на Хитлер 14 дни по - късно червената армия се включва във войната на страната на Германия (чакат до 17 септември докато германците разгромят войска полска защото още им държи влага от големия бой който им хвърлят поляците през 1920). Но на една ушанка й е простено да е необразована.
  • 108 реалист

    1 2 Отговор
    това не са слаби държави като в европейсатагейша.
  • 109 Роко

    2 4 Отговор

    До коментар #30 от "хахахахахах":

    Да англосаксите се включват във войната когато съветските конвой със зърно, петрол, алуминий и какво ли още започват да пристигат в Райха.
  • 110 хах а

    7 0 Отговор

    До коментар #27 от "СИРИЙСКИ ВАРИЯНТ - САЩ победи ISIS":

    ти не си добре я по добре кажи къде попедиха
  • 111 Роко

    0 10 Отговор

    До коментар #47 от "Borislav Popov":

    Донбас винаги е бил украински, а за Крим им взимат плодородни земи, а им дават пустините на Крим. Колкото до бандеровците УПА те колят всички окупатори в Украйна както руснаците така и немците, а самият Степан Бандера прекарва войната като концлагерист освободен е в края на войната.

    Коментиран от #117

  • 112 Роко

    2 8 Отговор

    До коментар #49 от "Borislav Popov":

    Ох необразована ушанка от 8 септември 1944 до 10 февруари 1947 година България е окупирана от червената армия и се управлява пряко от съветските окупационни власти.
  • 113 Роко

    1 7 Отговор

    До коментар #54 от "Борис бил спасил евреите ?":

    И колко е избил? За 20 години в "антифашистка" борба участват общо 5000 човека (според доклад на конгрес на БКП от края на 40-те), част от тях бягат при господарите си в Москва, част са убити от свойте при борбите за власт, друга част (по - голямата доживяват идването на червената армия). Та колко много може да е убил Борис?

    Коментиран от #118, #120

  • 114 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    5 0 Отговор

    До коментар #83 от "Tiffff":

    Што сказал Кирил? А тъй дебил, канечна! !!!!!
  • 115 времето ще покаже

    1 0 Отговор
    който зло мисли то той сам си го проси.
  • 116 ГЛАД И МОР ОТ РУСИЯ

    1 8 Отговор
    Правителство на латиноамериканската страна не е легитимно ! ! Начина по който дойде на власт тоя тупляк не е никак легитимен . Отделно че ги мори от глад и ги държи без гориво по съвета на руския подобен опит срещу народа си !

    Коментиран от #125

  • 117 Borislav Popov

    4 0 Отговор

    До коментар #111 от "Роко":

    Вземи една стара карта на Украйна и я разгледай ! Не ми говори празни приказки !
  • 118 Borislav Popov

    5 1 Отговор

    До коментар #113 от "Роко":

    По време на царуването на цар Борис III са избити над 30 хиляди българи !
  • 119 Рашка в дупашка

    3 1 Отговор
    Много си зле русия печели ВСВ едва след това тези които уписа успяват да изкарат гумен нож на умряло куче
  • 120 F / U

    5 0 Отговор

    До коментар #113 от "Роко":

    Кобурготите са убиици, предатели и ДУШМАНИ за Българея ! Три национални катастрофи са тяхно дело , както и отделянето на Македония ТРИТЕ ПЪТИ 1878, 1914, 1919. Убити са милиони граждани живеещи в България . 5 века Европа не ни забеляза, 1878 ни разделиха на две и дадоха автономия ! В резултат ВОЙНА, 1913/14 Балканска война -Жертви огромни , победи достойни, завидни, достояния значими, героизъм удивителен, боен дух и жертвеготовност неописуема ! И ФЕРДИНАНТ СПИРА НАСТЪПЛЕНИЕТО при ЧАТАЛДЖА ! А иниациативата е в наши ръце ! А Белгийците са на Турска страна. Във Виена при своите роднини Кобургада ни Е/АВА МАМАТА. Дядо му на Симеон , доз пърдялник, и ядва не ни разкасаха съседите и осякоха земята ни ! ХАЙР ДА НЕ ВИДЯТ КОБУРГАДОВЕТЕ !
  • 121 Кой изгори жив в пища та локомотива

    4 0 Отговор
    Гео Милев ? Кой уби и защо Ген. ЗАИМОВ, Кой изкара НАРОДА 1923г на Септемврийска въстание, кой го удави в кръв ? Кой изкара НАРОДА партизани ? Демократичният Монарх австрийски Кобургадов ! Милиарди златни франка репарации в срок за 30 години, загуба излаз на Бяло море ТЕСАЛОНИКИ . Ох море майко юнашка, ако НАРОДА си отвори ушите, очите и включи мозъка - ще хукнат ВОЛОВЕТЕ и днес като луди !
  • 122 Идиоти

    5 0 Отговор
    Точно прословута европа не клати от руско турската воина до сега след ВСВ когато пияницата чърчил и рузвелт искат да не разпарчетосат и унищожат сталин се застъпва колкото и да ви е странно потърсете
    Неговия отговор след като го питали защо
    " Да ама Българите не се биха"
    Кои прецака
    Санстефанския договор измисли албания и черна гора кои не спря пред истамбул и праща помощ кои състави ньойския договор
    Въпреки че български воиник не е излизал да се бие извън нашите територии а те са не нападали
    Има писма до лаинарите да не не нападат че не искаме да се бием със тях
  • 123 Изненадан

    0 0 Отговор
    Ама то ставало въпрос за световните войни - а пък аз си мислех, че говорим за Венецуела.
  • 124 Фердинанд е лаинар

    2 0 Отговор
    Борис направи каквото можа 2пъти отказва да вкара България във ВСВ на третия няма къде да бяга хитлер е на границата а прословута европа никакви гаранции и оръжие не дава от 43 година БЪЛГАРИЯ се опитва да излезе от Воината и сме игнорирани четете бре ГЛУПАЦИ
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 НКВД

    1 0 Отговор

    До коментар #125 от "Никой":

    Ти пък прочел, по скоро го питай как може да си съчинява такива измислени истории?
  • 127 Само да те попитам

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "СссереМ":

    Като ви учеха на български език в академията на ЦРУ , не ви ли научиха ,че лЕгитимен се пише с "Е" - лЕгитимен.

    А иначе си прав , ГуайНо е много лИги-тимен , яко точи лиги за президентски пост и да окраде , квото не е окрадено от САЩ по банковите сметки на държавата , но май не ще да го огрее.

    Коментиран от #133

  • 128 Само дето

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "Кофти нация":

    Само дето тогава , самите днешни тъй наречени " украинци ", хал хабер си нямали, че са " украинци" и се наричали малоруси ... а тази част на Руската Империя и викали Малорусия или окраина ... ако не вярваш на мен , ето ти един съвременник - Сър Артър Конан Дойл , "Баскервилското Куче ", Глава XIII "Залагане на мрежите ", цитирам :
    "Криминалистите ще си спомнят подобните случаи в Гродно, Малорусия, през 1866 г. и, разбира се, убийствата на Андерсън в Северна Каролина, САЩ, но нашият случай има някои съвсем своеобразни особености."
    Както виждаш Сър Артър Конан Дойл, съвременник също е знаел за Малорусия и ни на фига не е чувал за измислената в 1917г. "Украйна" ...така ,че не реви, че не признавали участието на " окраинците", които тогава просто не ги е имало ...то и сега няма такива, ама те си грухтят за "це краина" .

    Коментиран от #129

  • 129 кофти нация

    2 0 Отговор

    До коментар #128 от "Само дето":

    Колкото и руснаците са славяни племена дошли от севера и измисленото определение от тях Славяни Само България не си е сменял а името от както свят светва познай защо

    Коментиран от #134

  • 130 Бидон

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Нотингам":

    Много си прав.
  • 131 по терлици

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Хисторик":

    И едно малко допълнение, което се премълчава цинично. Когато Вермахта влиза в Судетите, Полша след договор с Хитлер, си взема също една макар и малка част от Чехословакия!
  • 132 Димитърд

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Абе руско зомби ти пак се държиш като руснак? Засрами се и стига си целувал насрания и миризлив руски задници..к.
  • 133 ДДимитърдд

    1 1 Отговор

    До коментар #127 от "Само да те попитам":

    Абе тапчо Русия и Куба са от поне 15 години във Венецуела, какви Сащ какви пет лева те гонят. Още когато беше жив Уго Чавес руснаците и кубинците се настаниха там и с усилени темпове източват Венецуела . А сега тъпия шофьор Мадуро раздава на безценица всичко ценно от тази страна посока Русия. Дори българската Инвестбанк беше замесена с преводи от Венецуела през България към Русия. Толкова ли си тъп, че не можеш да проумееш и разбереш този факт. Къде е стъпил руски ботуш трева не никне. Стара българска поговорка.
  • 134 Димитърдд

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "кофти нация":

    Можеш ли да ми кажеш или покажеш един жив славянин в България. Българският народ е със стар тракийски корен. Това руско клише за славянството и панславизъм е част от руската пропаганда, разпространявана от комунистите-социалисти и техните медии в България.
  • 135 Димитърдд

    1 0 Отговор
    Можеш ли да ми кажеш или покажеш един жив славянин в България. Българският народ е със стар тракийски корен. Това руско клише за славянството и панславизъм е част от руската пропаганда, разпространявана от комунистите-социалисти и техните медии в България.
  • 136 веско

    1 0 Отговор
    абе бойко се насира пред турчина нагъл .щото нема армия .няма приятелство между бългалия и турция .писах преди два месеца да си поръчаме 40 су-35 на цената на 12-16 ф 70 поне да имаме авиация и премиера поне да може да се одърви
  • 137 веско

    1 0 Отговор
    държава без армия е като жена без мъж .всеки иска да я оправи .ако продължаваме така сме загубени .
  • 138 веско

    1 0 Отговор
    думата поне не ми е в речника но с премиер който не можа да оцени силата на лекарството на човека от виена за рака и лично на мое писмо не ми отговори от 2002г. еби го в г/а както би казал атанас буров
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания