Last news in Fakti

26 Април, 2019 08:37 1 558 4

Жертвите в Шри Ланка със 100 по-малко

  • шри ланка-
  • жертви-
  • брой

Загиналите са между 250 и 260 души

Жертвите в Шри Ланка със 100 по-малко - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Не 359, а около 250 е броят на убитите по време на осемте атентата, които бяха извършени 21 април в Шри Ланка. Министърът на отбраната на страната Руван Виджеварден обясни, че разминаването идва от факта, че министерство на здравеопазването е предоставило по-стари данни от Съдебна медицина.

„Ислямска държава" пое отговорност за атаките в Шри Ланка и разпространи снимки, за които твърди, че показват нападателите. Премиерът Ранил Викремесингхе каза, че разследващите все още проучват докъде се простират чуждестранните връзки на атентаторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ???

    0 0 Отговор
    За чужденците няма как да скрият данните.Тези стъкмистики не на нас.Отдавна сме минали по този път и даже можем да им пратим специалисти.
  • 2 Почна се

    5 0 Отговор
    Вече почнаха да замазват, видя се и лицемерното отношение в сравнение със скорошните събития в Нова Зеландия. Дори осъжданията звучаха доста омаломощено, но след като става дума за християни, явно си казват какво толкова??!!
  • 3 koko

    0 0 Отговор
    Eeee, тея почнаха да възкръсват ли?
  • 4 Бачо Киро

    1 0 Отговор
    Да бе, дребна работа.. Няма и 300, кво се шашкате... А гат стреляха в джамиите беше вой до небето при много по-малко жертви...