Last news in Fakti

4 Юни, 2019 16:05 2 534 15

Британци се биха заради Тръмп (ВИДЕО)

  • доналд тръмп-
  • лондон-
  • бой-
  • протест-
  • великобритания

Напрежение около посещението на президента

Батални сцени предизвика визитата на президента на Съединените американски щати Доналд Тръмп в Лондон, написа британският в. The Sun.

Привърженици и противници на американския държавен глава са се спречкали в парк в столицата на Обединеното кралство през втория ден на посещението на стопанина на Белия дом и се е стигнало до размяна на реплики и удари. Засилено е полицейското присъствие по улиците на Лондон.

Опоненти на Тръмп също са заявили, че ще пуснат "бебето Тръмп" - балон, пародиращ американския лидер. Днес в програмата на госта са включени срещи с премиера на Обединеното кралство Тереза Мей и други официални лица.

Британските медии съобщиха, че се е стигнало до сблъсъци и пред местен пъб, в който е имало привърженици на Доналд Тръмп. Полицията е на място, за да предотврати сблъсъци. Вижте кадри от напрежението, съпътстващо посещението на Тръмп:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шизофрения брат...

    18 3 Отговор
    За пореден пьт се убеждавам,че това британците са тотални шизита...

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    12 2 Отговор
    Голям бой.Първо ще ги е......а , после ще ги бия.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бай Благой

    8 1 Отговор
    Егати изтрещелниците...
  • 5 Знам знам🙄

    20 1 Отговор
    Кво искате бе "Велика нация". Те дори когато се.. ът го правят с фитнес и благородство. А освен това са много методично и внимателни касапи и убийци на цели народи. Ма кво искате от държава която дава титли на крадци, пирати, убийци и неверници само защото са й донесли пари и влияние.

    Коментиран от #10

  • 6 РОБ РОЙ

    12 0 Отговор
    Тоталните смешници!
  • 7 Рижавите са по тъпи от побратимите си😂

    8 1 Отговор
    От макдоналдската раса😂😂😂😂
  • 8 Бачо Киро

    12 0 Отговор
    Двама дърпат найлонова торба. Туй ли е боят? Че и се оплаква, че го бутнал... Абе обяснете ми моля ви, как тези клоуни са владеели света.... Явно преди не са били такива скопени боклуци...
  • 9 Кореняк

    3 0 Отговор
    Кой бие? Тръмпистите ли? Човекът е рядко откровен и директен.
  • 10 ...

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Знам знам🙄":

    Цитат :"... държава която дава титли на крадци, пирати, убийци и неверници...". А такива като "сър"а Елтън Джон в коя категория да ги сложим?

    Коментиран от #12

  • 11 427

    2 0 Отговор
    Това ли се нарича бой? - Тук жените ни се бият по- добре!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Антифашист

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    Приятелю не се заричай. Върни се, постой няколко месеца в България пък да те видим тогава. Има неща, които адски дразнят в България, особебо ако си живял поне няколко години в UK, като например отношението на голяма част от служителите към клиентите без значение дали се намираш в администрация или в кварталната бакалия. Направо имаш чувството, че им досаждаш, а недай си Боже да имаш претенции, допълнителни въпроси, или да прекъснеш чата или телефонният разговор на някой служител.
  • 14 Антифашист

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    Социалната несправедливост в България е това, което най-силно се набива на око. Вчера един човек се вайкаше как неуспява да се погрижи за болната си майка, която давала пенсията си за лекрства и си описвала стотинките в тетрадка. В същото време повечето, които работятя по администрации и учреждения, вземат по 1200-1500 лв. Защо не се уеднакви заплащането в тази страна не разбирам. В UK общинските служители работят за по има няма и 300 паунда за седмица, а в същото общаци в строителството стигат до 500-600 на седмица. Защо тук е обратното не разбирам. Защо хора, които работят физически труд вземат наполовината на онези, които работят по учрежденията. В UK е точно обратното. Ще се оправим, ама на кукуво лято с тази политика.
  • 15 Антифашист

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    И каква е тази минимална заплата в Бг, шом от нея тепърва ви удържат 20% данък. В Англия си има социален минимум и не плащаш стотинка данък, ако получаваш под този социален минимум. Иначе казано на минималното заплащане в UK имаш 0% удръжки. А права можеш да си търсиш на кукуво лято в БГ. В Англия поне пускаш една жалба срещу началниците си и на другият ден ти се извиняват, а в Бг, ше те смачкат началниците ти на момента. Та върни се, постой, поживей и после пак говори.
Новини по държави: