Last news in Fakti

17 Юни, 2019 09:50 2 456 13

Бал се превърна в кошмар във Филаделфия

  • филаделфия-
  • стрелба-
  • бал-
  • сащ-
  • убит-
  • насилие

Ескалация на насилието в големия американски град

Бал се превърна в кошмар във Филаделфия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Най-малко осем души бяха простреляни по време на парти по случай завършването в американския град Филаделфия, предаде Си Би Ес, позовавайки се на полицията.

Един от пострадалите е починал. Инцидентът е станал малко след 22:00 часа местно време. Четирима от ранените са на възраст между 15 и 17 години. Полицията води разследване. За момента не са ясни мотивите за стрелбата.

Това не е единствената стрелба във Филаделфия за изминалия уикенд. Inquirer предаде, че само за изминалия уикенд в големия американски град е имало 16 стрелби, при които са били убити общо четирима души, а много други са били ранени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Half Dozen

    13 2 Отговор
    Абе що не пишете за ерекцията ама ни занмавате с краварите...
  • 2 грух

    4 1 Отговор
    Ха, наздраве !
  • 3 Азз

    6 3 Отговор
    Не носят на пиене тия!
    Както и ние не носим но шофьор лък!
  • 4 ддддддд

    8 1 Отговор
    Даммммм дори и тиновете в САЩ са погребани вече в тази кална кочина-никакво бьдеще..И все по зле става-вече се гьрмят като пилци там.
  • 5 Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР

    2 7 Отговор
    До всички приятели които коментират тук без заплащане. Много от нас, като станем сутрин, си казваме ''я чакай да смачкам 5-6 руски шпиони русофили'' във факти и да се заредя с енергия за целия ден. Така си мислиме, но това не са никакви русофили, а още по-малко руски шпиони. Те са хора в неравностойно положение - куци, сакати, без крака, без ръце, слепи, инвалиди, неподвижни, тежко болни, повечето нелечимо и тук срещу жълти стотинки от НПО /а това е и единствения начин да имат някакви доходи/ възхваляват ''социализма'' на Русия, Венецуела и Китай. Това което не знаят тези нещастни хора е, че в Русия капитализма е върл и безпощаден. Там за да повикаш линейка и да дойде, трябва да се спазариш по телефона, какви пари ще им дадеш, иначе няма да дойде. Тези хора си мислят, че връщането на социализма е лечението на техните заболявания. Просто не влизайте тук и не коментирайте, защото влизайки в спор с тези болни хора, приемате негативизма им и кармата на болестите им, а и така ще ги оставите и без тези жълтите стотинки, които им дават.Не приемайте върху себе си нещастието, негативната енергия и божието наказание на тези хора, оставете ги без събеседници за спор.Оставете ги да си мечтаят, че някъде на планетата Земя има социалистическа система за която те бленуват, безплатно здравеопазване и безплатни помощници за гледането им, и придвижването им, мечтата е единственото което им остава, в малко оставащите им дни.Иначе сайта е приятен с интересни зарибяващи статии
  • 6 Borislav Popov

    1 10 Отговор
    Пез изминалите почивни дни във Воронежка област, в близката за нас българите, Русия, на шосето се сблъскаха Форд Фокус и Фолксваген Транспотер, всичките 8 човека, пътници и от двата автомобила загинаха ! Нооо това не е важна новина за нас, по важно за нас е да знаем, че някаде във вашта срана Хамерика, която е на незнам си на колко хиляди километра от България, някакъв олигофрен отново бил стрелял и убил 1 човек и незнам си колоко още ранил.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Абе Пеп..чо

    13 1 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    Едно е нещастен случай като катастрофа-друго е целенаправлено убийство и то от деца-схващаш ли разликата троле соросоиден? То и у нас имаше няколко катастрофи-ама ти се хвана за руската...еми тьпичко тролене дженди-тьпичко

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Borislav Popov

    1 10 Отговор

    До коментар #7 от "Абе Пеп..чо":

    А бе охлюв, шофьорът на Фокуса е бил пиян и навлиза в насрещното при неправилно изпреварване и при челен удар загиват 8 човека, това, какво е нещастие ли, това според мен си е направо масово убийство !?! А случая в Америка не е ли нещастие за ранените и за загиналия, какво са виновни хората, че някакъв нещастник се надрусал и решил да постреля ! Не ме карай сега тук да ти причислявам, колоко подобни случая със стрелби и жертви е имало в Русия и бъди уверен, не за всички от тях, тук във Факти бг са ни информирали ! А за лошата Америка нищо не пропускат и врабче да застреля някой, пак ще ни разкажат.

    Коментиран от #10, #11, #12

  • 10 бенсеремус

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav Popov":

    И това само в един краварник за един ден ! А представяте ли си каква е лудницата във всичките им градове общо ?!!
  • 11 нетърпеливко

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav Popov":

    Ми изчакай си темата за ПТП-та по руските пътища, нетърпеливо краварско тролче!
  • 12 Бай хой

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav Popov":

    Дженди дърто пенсия прочети по внимателно статията. В един град от кравефермата в един уикенд 16(шестнадесет) броя регистрирани стрелби с 4(четирима) загинали на място.

    Коментиран от #13

  • 13 Бай хой

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бай хой":

    Всъщност обръщението трябваше да е "деженди дърто пенди", кафа от "интелигентни" помощници.