Last news in Fakti

7 Септември, 2019 17:56 3 365 14

Борис Джонсън е готов да наруши закона

  • великобритания-
  • борис джонсън-
  • ес

Британският премиер е готов да не приеме решението на парламента

Борис Джонсън е готов да наруши закона - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Британският премиер Борис Джонсън е готов да наруши закона и да не приеме желанието на парламента, съобщи The Daily Telgraph.

Британският парламент прие закон, който изисква ново отлагане на излизането на страната от ЕС. Той също така и отхвърля възможноста за излизане без споразумение.

„Те просто приеха закон, който ще настоява ЕС да удължи срока за излизане. Нямам намерение да правя това“, заяви Джонсън.

Ако Джонсън откаже да изпълни решението на парламента, срещу него може да бъде заведено дело и той дори да бъде осъден. Очаква се днес той да проведе нов кръг от преговори за решаване на въпроса.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 262

    28 4 Отговор
    Цирка продължава!

    Коментиран от #3

  • 2 Тръмп

    9 4 Отговор
    Щом нарушава Закона,ще бъде Осъден!!!:):):)
  • 3 Тръмп

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "262":

    Комедия към Трагикомедия,а накрая само Трагедия!!!:):):)
  • 4 Госあ

    15 5 Отговор
    Явно много мангизи е прибрал от тръмп и е готов на всичко.
  • 5 среднощен

    4 7 Отговор
    Ако Премиерът нарушава закона - какво да иска от гражданите..? Явно "външният" натиск е по-силен от Парламентарната монархия на Острова..? Крайно време е Кралицата да припомни на поданиците си - какво означава UK и кои са колониите ѝ.., може и на бившите такива..!!
  • 6 Еее

    0 1 Отговор
    Джонито няма спиране.
  • 7 1234

    17 2 Отговор
    Давай Боре мачкааай.Ти си най-великия кат теб равен няма.Изкарай ингилизите и от планетата Земя и идете в слънцето да ни осветявате и убеждавате с всеки изгрев колко сте велики а ние да тъгуваме подир вас.
  • 8 РЗС

    8 2 Отговор
    борко до такава степен ще ядоса парламента, че накрая ще го ошамарят и ще го изгонят с ритници, такъв клоун не е бил премиер в никоя държава, та дори и тръмп господаря на борко не е толкова откачен, борко чупи тъпометъра с всяко свое изказване и действие. В крайна сметка, всички вече нямаме търпение да почне парламента по телевизията, та да се посмеем от сърце на комедията дето правят

    Коментиран от #12

  • 9 стига английски номера

    6 1 Отговор
    оттеглете се от ЕС с достойнство, по цигански.
  • 10 За този рус гей

    1 1 Отговор
    трябва да се създаде замагаре, а не закон
  • 11 Чочо

    0 1 Отговор
    До кога този свят ще бъде управляван от психично болни?
  • 12 плевен

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "РЗС":

    С какво Борко чупи тъпомера? С това, че иска да се раздели с такива като теб ли? Комедията я правят тези, които слугуват на чернилките от Пакистан. И плачат тези, за които ще намалеят европарите. А те ще намалеят.

    Коментиран от #13

  • 13 РЗС

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "плевен":

    Аз малкото ми плевенско к4лтаче съм британски гражданин и борко и да иска няма да може да се раздели с мен. Точно пакитата имат интерес да разделят Ук на малки държави и да ги изолират от ЕС общността, Лондон си е малък пакистан в момента, с цели квартали с нито един бял, по центъра рядко се чувя английски език. Не само европарите ще намалеят, но храните в магазините, които са голям процент от ес страни, ще се въведат мита, ще се изнасят компании, ще съкращават работни места. Въобще тези, които мислят че свободната търговия с ЕС е нещо лошо, трябва да вземат някои курс по икономика. Ние(чужденците) сме им най-малкия проблем, ние сме едва 2 процента(българи, румънци и поляци) от цялото население на острова. Проблем са им мюсюлманите, от които не работят 85%. Не е лошо да се запознаеш преди да се изказваш а?
  • 14 до РЗС

    1 0 Отговор
    Поданик си ,не си гражданин,ако изобщо си !? Виж тук ние все още сме "граждани"! И те така!
Новини по държави: