Last news in Fakti

10 Септември, 2019 15:54 5 050 4

Тръмп: Отстранете тази жена

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • северна каролина-
  • нанси пелоси-
  • дан бишъп

Републиканецът призова избирателите в Северна Каролина да направят първа стъпка към отстраняване на лидера на демократите в Камарата на представителите

Тръмп: Отстранете тази жена - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова избирателите в щата Северна Каролина "да направят първите стъпки" към отстраняване на председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, така че републиканците да си върнат отново контрола над Камарата през 2020 г., предаде АР.

По думите му "всеки глас, даден за който и да е демократ" през 2020 г. ще бъде "вот за надигане на радикалния социализъм и за унищожаване на американската мечта".

Тръмп говори на митинг на привърженици на Републиканската партия във Файетвил, Северна Каролина.

Президентът пристигна, за да подкрепи лично републиканския кандидат Дан Бишъп в един внимателно наблюдаван от анализаторите специален вот, който предстои днес в щата. Бишъп се състезава с демократа Дан Маккрийди за място в Камарата на представителите.

"Първата ни задача сега е гигантска победа във вторник", заяви президентът. Евентуално поражение на републиканец на днешния специален вот в Северна Каролина ще бъде изтълкувано като лош признак за кампанията на Тръмп за преизбиране през 2020 г.

Тръмп: Отстранете тази жена

Тръмп каза на предизборния митинг, че той предлага "единствената позитивна визия за гражданите на Северна Каролина". Той отдели в речта си особено внимание на имиграционните въпроси. "За да защитите семейството си, трябва да ликвидирате отворените граници", каза той.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    9 2 Отговор
    Нанси Пелоси е чиста Комунистка!!!:):):)
  • 2 Eeee

    8 3 Отговор
    Да живее демократичния комунизъм😁
  • 3 onq s konq

    10 5 Отговор
    Нямаш правомощия да отстраняваш избрани депутати и сенатори. Май пресоли манджата. Защо надухваш хората с омраза и негативизъм в уж най демократизната държава.

    Коментиран от #4

  • 4 село

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Това кой го казва? Ти или Сорос?