Last news in Fakti

20 Септември, 2019 22:09 3 961 13

Китайски полицаи в Сърбия

  • сърбия-
  • полицаи-
  • китай

Общи патрули в Белград

Китайски полицаи в Сърбия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Първият съвместен патрул между китайски и сръбски полицаи бе представен в Белград, съобщи B92.

Министърът на вътрешните работи на Сърбия Небойша Стефанович обяви, че полицейските служители ще провеждат общи патрули. Това ще става на няколко места в града.

Те се считат за туристически атракции или за важни места за китайските туристи. Идеята е да се улесни комуникацията с тях.

Идеята е да се придобие опит от работата с китайската полиция. Очаква се броят на китайските туристи в Сърбия да се повиши с 40%.

Подобни патрули ще има още в Нови Сад и Семедерово. Очаква се така да се улесни туризма в Сърбия. Очаква се засилено сътрудничество между Китай и Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 У нас

    66 4 Отговор
    ни завод за "Фолксваген", нито туристи, сякаш чума има.

    Коментиран от #3, #4, #10

  • 2 666®

    61 3 Отговор
    Сърбите и турците ни изпапаха направо. Абе къде е Ангелкова? Къде се покри тая руспия в края на сезона?
  • 3 Ivan

    40 8 Отговор

    До коментар #1 от "У нас":

    Сегашното управление гледа само да краде, без реално да върши нещо за страната. Нито туристи, нито инвеститори ще дойдат докато сме в лапите на червени-ченгета-мутри.
    Дълги години ще страдаме още.

    Коментиран от #5

  • 4 Хаджи хаджи Българин

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "У нас":

    Имат хората!
  • 5 Барчо

    42 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ivan":

    Нашата държава не се държи като държава, а като лош стопанин и собственик на територията, която дава под аренда без значение на кого и за какво. Важното е да се вземат едни пари законно, а по-големите незаконно в така наречения "крив джоб".
  • 6 Зайко Байко многознайко

    9 4 Отговор
    Тези на снимката , като ги гледам са типични китайски полицаи!😡😟 от вглеждане, чак на мен ми се изпънаха очите !

    Коментиран от #8

  • 7 Тя истината

    17 1 Отговор
    Естествено, че Китай ще инвестира в насърчаване на туризъм в държава като Сърбия... а не в държава подлога...

    Коментиран от #12

  • 8 Тя истината

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Зайко Байко многознайко":

    Долния десен ъгъл... хахха
  • 9 Роко

    2 1 Отговор
    Китаеца този в средата ли е?
  • 10 ЧУМАТА

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "У нас":

    Е ГЕРБ
  • 11 Гост

    3 0 Отговор
    Китайците купиха рудник,, Бор"в Сърбия, който е богат на златни и медни залежи.Говори се, неофициално разбира се, че китайците планират да доведат в тези рудници китайски затворници за работници, които ще им излязат значително по-евтино отколкито да плащат на сръбски работници. Та и затова била нужна и китайската полиция в Сърбия. Четейки статията, човек ще си помисли, че китайците масово са почнали да си купуват туристически пакети до западната ни съседка. Скоро там няма да можеш да, се разминеш от китайци. 😁
  • 12 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Тя истината":

    Ако купиш рудник например за 7 милиарда Евро, а пък неговата истинска стойност е 200 милиарда, можеш и да подхвърлиш някакви инвестиции, ей така за пиар, от кеф за супер сделката, която си успял да сключиш.
  • 13 Презвитер Козма

    4 3 Отговор
    Пак шаблонни коментари отгоре от едни и същи дежурни тролове. Кое му е хубавото полицаи от чужда държава да ти патрулират в страната? Ами че тя Европа се пука по шевовете от китайски туристи и в Западна европа те са в пъти повече отколкото в Сърбия, но аз не съм чул или видял да има китайски полицаи там. Китай ударно инвестира в някои по-бедни страни от Азия, като Пакистан, в Африка строи пътища, заводи, изкупува мини и т н. Просто сърбите избраха да играят с тоталитарните режими, като Русия и Китай и се обричат на бедност и зависимост. Китайците ще инвестират там, но ще ги експлоатират и прибират лъвския пай. Отделно че съюзът с Китай ще донесе негативи за Сърбия в опита и за членство в ЕС. Явно сръбските политици след като загубиха половината територия на Сърбия, сега ще отдадат друата половина под наем на един жесток и компрометиран режим като китайския.
Новини по държави: