Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 18:36 742 0

Албанското правителство е стабилно

  • албания-
  • еди рама-
  • ес

Еди Рама заяви, че в ЕС има противоречия

Албанското правителство е стабилно - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Албанското правителство няма намерение организира предсрочни избори. Това заяви албанският премиер Еди Рама, цитиран от B92.

Според него е важно да се продължи с европейските реформи. Премиерът заяви, че правителството му ще продължи да работи по своите идеи.

„Ние ще продължим със своята работа. Няма да провеждаме предсрочни избори. Не мисля, че това ще реши споровете между Франция и Германия. В ЕС има противоречия, които трябва да се изяснят“, заяви Рама.

По-рано ЕС отказа да даде дата за началото на преговорите с Албания и Северна Македония, заради отхвърляне на искането от Франция.

Според Рама това се дължи на вътрешни противоречия. Той заяви, че страната му е изпълнила исканията към нея.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: