Last news in Fakti

5 Ноември, 2019 10:34 2 433 12

Тръмп иска да сключи договор с Русия и Китай

  • сащ-
  • русия-
  • китай-
  • доналд тръмп-
  • оръжия

Ще си стиснат ли ръцете големите сили?

Тръмп иска да сключи договор с Русия и Китай - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Съединените американски щати желаят да сключат договор с Русия и Китай за контрол върху въоръженията. Това разкри президентът Доналд Тръмп, цитиран от ТАСС.

Пред репортери американският държавен глава разкри, че Вашингтон иска да подпише нов договор, в който освен Русия и Китай, могат да бъдат включени и други държави.

Тръмп не разкри дали иска удължаване на Договора за ограничаване на стратегическите оръжия. „Работим сега по контрола върху въоръженията. Работим с Китай и Русия“, каза президентът, според когото другите страни биха желали нов договор, особено ако става дума за ядрените оръжия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    27 3 Отговор
    Какви санкции, когато държавният дълг на САЩ достигна нов рекорд, надхвърляйки 23 трилиона долара, съобщи Министерството на финансите. :)
  • 2 1234

    24 2 Отговор
    Първо сам излиза после пак искам. Видя че ако насили печатницата долара ще стане на вестник, за това иска да ги спре като уж влезе в пакт. Юдеите не са хора.....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бай хой

    11 4 Отговор
    Май трампито изобщо не знае какво иска. Днес едно утре друго. А в други ден нищо не иска. Колко лесно щеше да му е ако знаеше какво иска. Като на Мелания.

    Коментиран от #5

  • 5 Иван Грозни

    9 14 Отговор

    До коментар #4 от "Бай хой":

    Ами , за разлика от тебе, хой сплескан , много добре знае какво иска...с излизането от договора искаше да се направи нов договор, като в него влезе и Китай, като очертаваща се втора, а вече може би и първа, военна сила...елементарно ,Уотсън...ама де толко акъл под каскета...пък нали и трябва да има теми, че да можеш да заработиш някоя и друга пробита копейка...

    Коментиран от #6, #11

  • 6 Бай хой

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Грозни":

    Който много иска нали знаеш на края какво получава. Като теб място под дъгата на парада. И от туй тойту тясну дуфи как няма да са сплеска.

    Коментиран от #7

  • 7 Иван Грозни

    0 6 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Я па ти...това сега ли го измисли( много ме съмнява с тоя въздух под каскета) или пак го караш на копи-паста..а, хой сплескан

    Коментиран от #8

  • 8 Бай хой

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Иван Грозни":

    Само бръсничова паста ти е в главата.

    Коментиран от #12

  • 9 Бачо Киро

    5 0 Отговор
    Не мисля, че който и да е ще сключи договор от голямо значение с Тръмп поради простата причина, че и той като Тиквуний си променя по 3 пъти на ден мнението... Напуска договори както му скимне и едва ли който и да било му има каквото и да е доверие, че този договор има някаква тежест. Напълно вероятно е каквито и договори да има в бъдеще, да изчакат да видят кой ще е следващият президент на САЩ.
  • 10 стоян георгиев

    4 3 Отговор
    поредната партенка.колкото работи със северна корея толкова и с китаи.налагаш на китаи икономически рестрикции и ги молиш да намалят ракетите си???!!!!
  • 11 Бачо Киро

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Грозни":

    Прекалено си елементарен, щом си мислиш, че някой може да напуска договори по измислени причини понеже така му е кеф и после ще му бъде гласувано доверие за нови договори... Няма как да стане, тези минават при васалите само.
  • 12 Иван Грозни

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "Бай хой":

    Е ...пак е нещо, щото в твойта даже мухи не бръмчат, хой сплескан, само вятър минава между ушите ти, щото няма какво да го спре.