Last news in Fakti

16 Ноември, 2019 15:25 3 354 9

Кървава вендета в Истанбул

  • турция-
  • истанбул-
  • стрелба

Трима души бяха убити и един бе ранен, след като въоръжен мъж откри стрелба в квартал Пендик

Кървава вендета в Истанбул - 1
Снимка: Shutterstock

Трима души от едно семейство бяха убити и един бе ранен, след като въоръжен мъж откри стрелба в истанбулския квартал Пендик, съобщи турската телевизия НТВ.

Мъжът първоначално е нахлул в магазин на приземен етаж на жилищен блок в квартала и е открил огън с винтовка по хората в магазина. При стрелбата е бил ранен един човек. След това нападателят се е качил на първия етаж в блока, като е нахлул в един апартамент и открил стрелба по хората в жилището, при което са били убити трима души от едно семейство.

Съседи и роднини, които са чули стрелбата, са се събрали пред блока и са опитали да линчуват нападателя. Той е бил задържан от силите за сигурност.

Раненият в магазина човек е приет в болница.

Според някои информации, че нападателят е имал конфликт с убитите хора.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Робус

    19 1 Отговор
    Разликата с турчина. Българинът нямаше да е чул и видял нищо. Комшиите на застреляните са го хванали и иакали да го линчуват
  • 3 Капалъ Чаршиев

    5 2 Отговор
    Вероятно става въпрос за изнервен американски турист
  • 4 Хайде де

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    А не се ли е заразил от твойте американски приятели? Май там най често се практикува такава стрелба! Не че ги подкрепям, не съм и привърженик на руснаците, но опреличаването на този инцидент с русия е неуместно, или изразяваш отношение към тях или не си много информиран.

    Коментиран от #6, #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Любовта

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хайде де":

    Не му обръщай внимание, мрази руснаците защото са го заплодили с Матрьошка и не знае колко бройки има в себе си
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кико

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хайде де":

    Аз знам в Русия, един удари друг, той му даде и другата буза, пак се обърна и така нататък, докато най-накрая той се наведе свали му гащите и........ (Срам ме е да го опиша). Големи Тапанари сте, това се случва навсякъде по света!
  • 9 един българин

    3 0 Отговор
    НАРОД СА ТУРЦИТЕ - СТАВАТ КАТО ЕДИН И РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА - НИЕ СМЕ ИЗМЕТ , МАЗОХИСТИ - ОТ СТРАХ , ЗАВИСТ И МЪРЗЕЛ - СМЕ СЕ САМОЗАТРИЛИ !!! АМАН !
Новини по държави: