Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 09:26 1 509 8

Блумбърг: САЩ се нуждаят от повече имигранти, а не от по-малко

  • майкъл блумбърг-
  • сащ-
  • имигранти-
  • доналд тръмп

Милиардерът иска да стане президент

Блумбърг: САЩ се нуждаят от повече имигранти, а не от по-малко - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кандидатът за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в САЩ Майкъл Блумбърг каза, че САЩ се нуждаят от "страшно много повече имигранти, а не от по-малко", предаде AP.

Във втория ден от предизборната си кампания бившият кмет на Ню Йорк изрази противоположни възгледи на тези на президента Доналд Тръмп. "Нуждаем се от имигранти, които да заемат всички различни видове работни места, от които страната се нуждае, да подобрят културата, кухнята, религията ни и със сигурност да подобрят нашата икономика", каза милиардерът пред репортери в мексикански ресторант във Финикс, щата Аризона.

Блумбърг отново се извини, че като кмет на Ню Йорк е подкрепял практиката на полицията да спира и претърсва подозрителни лица. "Колко пъти сте чували хора на изборна длъжност да казват "Направих грешка", попита Блумбърг. "Съжалявам, че така стана, не мога да пренапиша историята. Нека продължим напред", каза той.

Проявата бе организирана в район във Финикс, населен предимно с латиноси - демографската група, която помогна за изборната победа на няколко демократи, след като десетилетия наред Аризона бе доминирана от републиканци.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zeus

    21 0 Отговор
    Еврейски планове за затриване на белите християни, добре виждаме какво става в Германия примерно.
  • 2 Дамммммм

    19 0 Отговор
    И тоя е либерален куковец
  • 3 Brat

    15 0 Отговор
    Вместо да се надявате на емигранти, дайте работа на американците.
  • 4 MTA

    11 0 Отговор
    Вие първо визите махнете, после казвайте че искате чужденци да работят у вас.
  • 5 Blackthorn

    8 0 Отговор
    Този ако стане президент окончателно ще им бе мата!
  • 6 kjl

    7 0 Отговор
    Големия проблем на америка, а и не само на америка е фалшивата икономика. Направете икономиката прозрачна. Спрете с фалшивите субсидии, спрете банките да дават пари на заем които нямат, спрете да изопачавате инфлацията, борсовите индекси, реалната заетост. Ако всичко стане прозрачно, ако парите са стъпили върху активи съществуващи и оценени реално, нещата ще се подобрят. Дори и за фалшивите милиардери ще станат по-поносими и носещи истинско удовлетворение.
  • 7 Дрън,дрън...

    5 0 Отговор
    Трябват им хора за черната работа!Най много за доказали се да убиват за ,,велика америка"..
  • 8 Генчо

    4 0 Отговор
    Е как ще ти подобрят религията? Може да разнообразят изповядваните религии , но как ще подобрят католицизма ? Трябва ви БЕЗПЛАТНА работна ръка , защото местните, както в Западна Европа няма да пипнат работа в селското стопанство, водопроводчици или шофьори на камиони, но за сметка на това ще се увеличи безработицата и социалните разходи.