Last news in Fakti

22 Януари, 2020 16:20 2 064 3

ЕС е по-труден от Китай

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • ес

Доналд Тръмп очаква споразумение преди изборите

ЕС е по-труден от Китай - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

ЕС е по-труден за бизнес преговори от Китай. Това заяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от FOX News.

Президентът Доналд Тръмп говори на пресконференция по време на икономическия форум в Давос. Според него е вероятно да има споразумение с ЕС преди президентските избори в САЩ.

„Честен съм и с ЕС се работи по-трудно, от колкото с Китай. Те налагат търговски бариери за американски компании, което допълнително усложнява преговорите. Трудно ще постигнем споразумение. Все пак мисля, че може да има такова преди изборите“, заяви Тръмп.

Според него опит за това може да се почерпи от британския премиер Борис Джонсън. В момента британското правителство уговаря условията за излизане от ЕС.

Тръмп отново повтори, че няма нищо спорно в разговорите му с украинския президент Володимир Зеленски и че е доволен от работата на своята защита в Сената.

Президентът е уверен, че ще бъде оправдан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българина

    5 5 Отговор
    Айде стига се прави! ЕС е окупиран от 150 американски бази. Информация за за два три уж предотвратени атентата и ще омекнат
  • 2 Не ЕС е труден, вий САЩ СТЕ

    1 1 Отговор
    УМОПОМРАНЕНИ.
  • 3 Аууу

    1 3 Отговор
    Ес по труден.ба си и ес джендърите колко трудни били.
    Тйо за туй ли върлиха новию вирус у китайчетата.
    Точно като при хирошима и нагасаки.
    Тепат невинни хора деца и старци ако некой им противоречи или е по добър от тех
Новини по държави: