Last news in Fakti

23 Април, 2020 10:19 2 125 4

Тръмп с призив към щата Джорджия

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • джорджия

Щатът се готви да освободи икономиката

Тръмп с призив към щата Джорджия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският държавен глава обяви, че щатите трябва да се съобразяват с препоръките на правителството, съобщи Гардиън.

Президентът подкрепя вдигането на ограниченията в определени щати. Губернаторът на щата Джорджия обяви, че ще отвори малките и средни бизнеси още в петък.

Според Доналд Тръмп обаче това е твърде рано. Той обяви, че иска губернаторът да направи правилното решение, но към момента той не е съгласен с него.

Президентът смята, че е твърде рано да се отварят спа центрове и фризьорските салони. Очаква се губернаторите на другите щати внимателно да наблюдават какво се случва в Джорджия.

Администрацията смята, че щатът все още не отговаря на критериите за подобно широко стартиране на икономиката. В щата отварят фитнес залите и някои ресторанти, като са издадени насоки за спазване на правила за дистанция.

Очаква се още бизнеси да бъдат пуснати през следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Абе факти...

    11 4 Отговор
    ....полудяхте с тия от фащ и тоя жълтия бе.
    К'во ви стана на всички там ???
    По 10 статии на ден само за тия кравари и масови убийци.
    Все едно Бг.не е част от европа,а граничи
    със съединените фашистки щати.

    Коментиран от #4

  • 3 Бай Манчо

    9 3 Отговор
    Oтворете им СПА центровете и фриз. салони , че ще получат паник атаки тия дебелаци и ще почнат да се стрелят . За съжаление там ще става още по зле имайки предвид лакомията и "перфектното" им здравеопазване което ни даваха за пример .
  • 4 Ъъъ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Абе факти...":

    Ъъъ нещо не разбрах за коя Джорджия става дума: за тая накрая на Европа или в сащ. Щото в "европейската" Джорджия има щатска биолаб. 4 клас и там вече са свикнали с короната.