Last news in Fakti

18 Май, 2020 22:29 2 497 17

Китай да не влияе на американските журналисти

  • сащ-
  • журналисти-
  • хонконг

Майк Помпео защити американски медии

Китай да не влияе на американските журналисти - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният секретар на САЩ Майк Помпео призова китайското правителство да не влияе на работата на американските журналисти в Хонконг, съобщи Блумбърг.

Посочва се, че журналистите са от свободни медии. Работата им е да информират китайските граждани и хората в глобален план.

На този етап не се дават примери за опит за влияние върху тяхната работа. Десетки журналисти бяха отпратени и от двете страни.

Американската администрация намали работните визи на китайски журналисти до 90 дни. В Хонконг предстоят избори за градски законодателен съвети и китайското правителство се опитва да увеличи своята роля там.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Активист на БКП

    11 6 Отговор
    111 място...

    Коментиран от #2, #4

  • 2 ПроСото

    8 16 Отговор

    До коментар #1 от "Активист на БКП":

    По времето на БКП на кое място бяхме ? За един преАтел питам ?
  • 3 Мисир

    17 1 Отговор
    Моля редакцията,когато не може да преведе даден материал от английски да го постне в оригинал.Текста е пълен с глупотевици и несвързани изречения.

    Коментиран от #12

  • 4 CoV4o

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Активист на БКП":

    Това кога е било? :)
  • 5 DA TI SERA

    8 2 Отговор
    V USTATA. .ZIAL SVIAT RAZRUSHIXTE. .IRAN. .IRAK. .AFGHANISTAN. .CCCR. .UGOSLAVIA. .PALESTINA. .SAZDADOXTE. .HIV. .EBOLA. .HEPATIT. .ZARAZI. .VIRUSI. .VSI4KO V LABORATORITE NA U..SA
  • 6 илюминат

    10 2 Отговор
    чистокръвно рептилче
  • 7 Стоян Костадинов

    19 2 Отговор
    Не знаех, че Хонг Конг е във Флорида? И че е американски протекторат. Много нагли тези китайци. Искат САЩ да станат народна република, а Републиканската партия, задморски филиал на ККП! Но Помпео не спи!
  • 8 Рошко

    18 3 Отговор
    Когато краварските медий спрат да плащат и подкупват не медий а цели правителства чрез соросите си, то бива бива наглост ама чак пък толкова

    Коментиран от #10

  • 9 В.В.

    8 3 Отговор
    Помпей е насилен като малък от китайския прислужник...От там иде страхопочитанието. .от драконите...
  • 10 Професор

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "Рошко":

    Виж какво, ти изобщо не си наясно какво става в САЩ. Америка СКЪСА със соросоидния глобалистки неомарксизъм след като избра Доналд Тръмп за президент. Да приказваш, че САЩ са в момента политически соросоиди е абсолютна измислица и не е верно. Сорос и Тръмп са огромни и непримирими врагове. Така че, насочи си вниманието към Германия и Франция, където глобалисткият соросоиден неомарксизъм е управляващата идеология.

    Коментиран от #11, #13

  • 11 Рошко

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Професор":

    Корпорациите в америка кви са и на кого, и кой и как се назначават там сенатори и тем подобни, досущ като тука
  • 12 Румяна Костова

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мисир":

    ,, На този етап не се наблюдават опити за влияние върху тяхната работа. Десетки журналисти бяха отпратени и от двете страни."Ако не се наблюдава влияние върху американските журналисти защо в това гръмко заглавие със страховете на Помпео? Как китайските журналисти са били отправени в Китай? И в края на статията - откога американската администрациия има право да намалява работните визи на китайците я Китай?
  • 13 Румяна Костова

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Професор":

    САЩ не е скъсал със соросоидния модел. Тръмп наистина води жестока война със Сорос и останалите глобалисти. Приер за това е и изтичане в Интернет на информация за адренохром и за отвличането на деца и пица Гейт. От този наркотик са се ползвали не само в Холивуд, но и водещи политици, противници на Тръмп от демократическата партия. И все пак трябва да знаете, че не Тръмп управлява Америка. Има си хора в сянка за тази работа.Опасявам се, че може да го сполети съдбата на Кенеди. Тръмп може и да спряга неадекватни изказвания в Twitter, но спечели симпатиите ми в борбата си със сатанистите и убийците на деца в техните ритуали. Всяка година в Америка изчезват около 300 хиляди деца. Това се случва в целия свят. Няма изследвания на журналистите защото познайте кой им плаща.
  • 14 big

    5 1 Отговор
    Руснаците им пречат на изборите, китайците на журналистиката, страшна работа! И това в световния жандарм и терорист! Явно кривата ракета и вълната им пречи постоянно!
  • 15 Георги Илиев Митев

    0 1 Отговор
    Е в о л ю и р а л а комунистическа идея в Американско дело ! Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията ,медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.