Last news in Fakti

8 Юни, 2020 19:26 2 567 12

Предложиха важна реформа в САЩ

  • сащ-
  • реформа-
  • нанси пелоси

Търсят се промени за полицията

Предложиха важна реформа в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Представители на демократите в САЩ предложиха реформа в полицията, съобщи FOX News.

Това обяви говорителят на долната камара Нанси Пелоси. Тя призова така да се осигури сигурност.

Според нея полицейската агресия е част от несправедливостта в страната. Реформата ще повиши нивата на отговорност за неправилни действия от страна на полицейски служители.

Предвижда се закон за компенсации при злоупотреби по време на служба. Ще бъдат ограничени правата при обиски и свободата на действие на полицаите.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 замислен

    24 1 Отговор
    Тия да не взимат пример от нас?
  • 2 фен

    19 2 Отговор
    Вземете им оръжието и каква полиция ще е това?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Директорчето

    32 3 Отговор
    Поддават се на шантажа от страна на тия, които извършват най-много престъпления. Вижте им протестите само! Бандитски погроми. По-скоро трябва да подобрят подбора за полицаи, защото инцидентите са поради неспазени процедури, а не заради самите такива.
  • 5 плевен

    17 2 Отговор
    Роско, Нанси не е говорител, а Председател на долната камара. Грещката ти не е голяма, защото нито едното, нито другото е по силите й. Дамата гони осемдесетте, и с другите двама старчоци /Тр. и Байдън/ са си спретнали Ку-Ку сериал.
  • 6 Факт!

    19 4 Отговор
    Белите стареят за справка Байдън Пелоси Тръмп Сандърс а негрите младеят скоро ще се самоуправляват както и искат и няма да се различават от африканските си събратя.

    Коментиран от #8

  • 7 898

    26 3 Отговор
    Къде отиде доброто старо време?Знаеше се ,че щатските полицаи бяха едни от най-яките! Джендърите разпиляха и тази държава. Очаква се продължение.Как се управлява такава пасмина без твърди закони? Чака ни по-лошо!
  • 8 1818

    23 1 Отговор

    До коментар #6 от "Факт!":

    За справка относно качеството на управление от тези,които прогестират, вижте информация за града Детройт. Някога процъвтяващ индустриален център, сега е населен с 85% " онеправдани " и е заприличал на едно огромно,мръсно гето.
  • 9 Иво

    14 1 Отговор
    Животни от застрашен вид разбирам да защитаваш, ама не разбирам защо да връзваш ръцете на полицията ако цветът на кожата е различен?
  • 10 ббб

    8 1 Отговор
    Пелоси е алкохоличка и с много силно изразен "TDS".
    Левите провалиха тази държава, но един ден народа рано или късно ще възстане и тогава всички тия либерали (по скоро техните деца и внуци) ще ядат тоягата ама ного здраво наред с джендъри, SWJ, уок-ове, мокове...Американския народ е минавал през гражданска война и ще мине пак, не е проблем за повечето републикански избиратели. Демократите да му мислят.
  • 11 💀💀💀

    3 1 Отговор
    Левите движения ще нанесът тежък удар по сигурността на хората в цял свят след което колелото на историята ще се завърти и поправи тази грешка с много кръв и хаос
  • 12 Ооо

    0 1 Отговор
    Геронтофилите ще мидават на подлата схема като в Европа ...ще заложат на лицемерните усмивки и на чиновническото лицемерие и скрита измама .