Last news in Fakti

11 Юни, 2020 13:02 1 877 4

Белият дом готви реформи

  • сащ-
  • реформи-
  • доналд тръмп

Очаква се полицията да бъде променена

Белият дом готви реформи - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Белият дом работи върху нови реформи в полицията, съобщи FOX News.

Очаква се предложенията за промени да бъдат представени от администрацията скоро. Държавният глава Доналд Тръмп още в сряда е получил първи предложения.

Администрацията вече обяви подкрепа за някои реформи. Говорителят на президентството Кейли МакЕнани обяви, че сътрудниците на президента вече работят по тях.

Промени може да бъдат представени още днес. Президентът е на посещение в Далас.

На този етап не е ясно какво одобрява Тръмп. Повечето американци подкрепят идеята.

Представители на опозицията вече дадоха своите предложения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп 2020

    5 0 Отговор
    Важното е нещата да се осмислят хубаво а не решението да се базира на емоции. Примерно пълното махане на полицията е глупост но някои реформи може да помогнат.

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Behemoth

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "Тръмп 2020":

    Ба тоя гл.упак какво умно може да измисли?
  • 4 rаи

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тръмп 2020":

    Тръмп е против махането на полицията и няма как да се случи. А за реформите ще го обсъди и направи с почти всички републиканци в сената и още сигурно десетки други от конгреса, специалисти и полицейски шефове. Още отсега знам главно какво ще променят. Срока за обучение, психо тестовете, камери на всеки полицай и кола, начина на финансиране на участъците и такива неща. Това с автонимните райони, квартали и т.н. без полиция просто няма шанс! Нали се вижда какво стана в Сиатъл...хахаха... даже нямаше и два дена и вече се молят за подкрепа и разни там други помощи:))) Смях! И това е само за район от 5 пресечки;)