Last news in Fakti

20 Юни, 2020 16:16 2 150 22

Прогноза: Путин няма да участва в срещата на върха на Г-7

  • русия-
  • владимир путин-
  • г-7

Американците и част от европейците сами подтикват Русия към все по-тесен съюз с Китай

Прогноза: Путин няма да участва в срещата на върха на Г-7  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин няма да се отзове на поканата на Доналд Тръмп да участва в среща на върха на групата на най-развитите в света икономики Г-7. За това е категоричен политическият анализатор на радио "Комерсант" Максим Юсин.

За "Хоризонт" той коментира опита на американския президент с разширяването на участниците в отложения за септември форум да постави основите на антикитайска коалиция:

"Все пак, разбира се, трябва да се има предвид, че в момента Китай ни е по-близък по много причини, но най-важната от тях е, че самите Съединени щати отблъснаха Русия. Не я възприемат не само като потенциален съюзник, но и като партньор и дори като някаква неутрална държава, с която може да се води диалог при взаимно уважение. Американците и част от европейците сами подтикват Русия към все по-тесен съюз с Китай."


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    10 23 Отговор
    Разбира се, че няма да се отзове! Само Дончо го кани, останалите шест го гонят!

    Коментиран от #3, #4, #6, #11

  • 2 Владимир Сливин

    4 22 Отговор
    Во истина няма да участвам, в Рашка сме с чашка и плътно крепим китайците!
  • 3 Тц,!

    38 5 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    За това му ходят на коленце в Москва !
  • 4 А стига бе

    34 5 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    "Гонят Путин..." ти май си от Мелмак Емчо--няма за сега политик който да може да си позволи да"гони Путин"--малки са им шишарките....
  • 5 Пука му

    20 5 Отговор
    На Путин за Ващ Г7. Тоя е в друго измерение!
  • 6 Да бе

    29 5 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Емиле Емиле,слез на земята.Руснака може всичко да прости-но никога неуважение,подлост,предателство и лицемерие.Та с гоненето май си попрекалил-но за съвременните нпо писачи това е норма
  • 7 Китаеца

    30 2 Отговор
    Какви гиганти и икономически мастодонти има в тоя г-7 не е истина! Това канада, това италия... Китай който е номер едно обаче го няма, няма и да го има, защото Китай не се нуждае от измислени формати и съюзи, китайците просто тихичко и засега кротичко работят и се издигат.

    Коментиран от #8

  • 8 Италианеца

    2 19 Отговор

    До коментар #7 от "Китаеца":

    Италия като икономика е преди Русия.

    Коментиран от #12, #13, #17

  • 9 ****

    19 2 Отговор
    По правилно е да се каже,на най задлъжнелите в света,а не на най раьвитите.
  • 10 Иван

    14 1 Отговор
    Първо,ако участва Русия,няма да е Г-7,а Г-8.Второ,вие олигофрени ли сте или с къса памет?
  • 11 Дух

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Ти от Карлуково ли с
    Кой ти дава копа бре?
  • 12 Ха-ха

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "Италианеца":

    Още еден COVID 19,-и аут тази икономика,брадчет!
  • 13 Беше

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Италианеца":

    Беше някога!
  • 14 В.В.

    11 1 Отговор
    Ако В В.Путун отиде на среща на Г7 ,и нещо се обърка,трябва да им показва на живо ,,Кинжала,,,През 2015 им показа ,,Калибъра,,,..Така епо... добре.Си и Путин знаят кво правят......
  • 15 Hhhhhhh

    2 2 Отговор
    Правилно.
  • 16 2020

    16 1 Отговор
    Русия не се нуждае от сащ и Европа.Те имат нужда от нея.Това личи по нервните подскоци на тези от Г-7.Никога няма да могат да направят нещо полезно докато не го съгласуват с Русия,а сега и с Китай.Политиката на Русия е известна още по времето на Петър Велики ,а и преди това.При руснаците има чест ,достойнство,гордост, преданост и вярност към родината.Тези качества притежаваше и България по време на Първото, Второто и Третото Царство.След 09.09.1944 г.нещата не бяха за много добре ,но поне имаше Армия,Медицина,Образование.От 1989 г.вече 30 години няма нищо.А с Бойко Борисов ,Екатерина Захариева и другата компания -Герб България потъна и стана за смях от последните събития-снимки на голия Борисов, пари ,злато лошо скълъпено оправдание.Къде е целуващата се мюсюлманка Херо Мустафа да въздаде справедливост?От цялата случка най-чист излезе Васил Божков приятел на Бойко Борисов.

    Коментиран от #20

  • 17 урунгел

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Италианеца":

    "Това е списък на страните в света, подредени по техния брутен вътрешен продукт (БВП), стойността на всички крайни стоки и услуги, реализирани в икономиката на страната за една година (в доларов еквивалент). Оценките на БВП са получени чрез преизчисляване на базата на паритета на покупателната способност. Последният е мярка колко стоки и услуги могат да се купят на вътрешния пазар. Списъкът е по версията на Международния валутен фонд, цифрите са в милиарди долари." По текста си намери в Уикито за БВП по паритет на покупателна способност и ще видиш, че Русия е четвърта а Италия дванадесета!

    Коментиран от #22

  • 18 Най правилната прогноза

    6 1 Отговор
    Няма да участва ще има нави съюзи и нав световен ред.
  • 19 Сладък лейтенант Грюбер от СС

    4 6 Отговор
    Путин не е желан никъде защото лъже много, а и другите от Г7 казаха, че няма да отидат ако Путин дойде.
  • 20 2020 експрес

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "2020":

    общо взето си е така . абе направо си е баш ТАКА!!!! пък нека да го лаят путинът ....
  • 21 456

    0 1 Отговор
    Правилно.Срещата е на най-развитите икономики,а не за недоразвити,фалирали,тоталитарни дупки.Да се събират с Венецуела,Иран,Северна Корея.
  • 22 Италианеца е непросветен...

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "урунгел":

    Абсолютно вярно..!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания