Last news in Fakti

24 Юни, 2020 20:20 2 964 8

Голяма победа за Доналд Тръмп

  • сащ-
  • майкъл флин-
  • доналд тръмп

Оправдаха Майкъл Флин

Голяма победа за Доналд Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Апелативният съд в САЩ постанови сваляне на обвиненията срещу бившия съветник на президента по национална сигурност, съобщи FOX News.

Съдебното решение се счита за победа за държавния глава Доналд Тръмп. Преди самият той заяви, че е готов да оправдае Майкъл Флин.

Той беше изправен пред обвинения за подвеждащи изявления. Казусът беше основен по въпроса за руската роля в президентските избори в САЩ.

Решението на по-ниска съдебна инстанция беше отменено. Главният прокурор Уилям Бар вече вдигна обвиненията, като решението му беше потвърдено.

Оказва се, че в разследването на ФБР не е имало правна основа. Тръмп коментира решението, като заяви, че в крайна сметка са били свалени подвеждащи обвинения срещу неговия съветник.

Към момента Флин вече е оправдан.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    19 7 Отговор
    Леле ,ужас ,демокрацията е в опасност ,рубладжии на всякъде ,сега и в Апелативният съд на САЩ
  • 2 ббб

    39 1 Отговор
    То от самото начало се знаеше, че е обвинен несправедливо. Флин знаеше много добре игрите на Обама и доста от корупционните системи на предишното управлениеи и само като чуха, че Тръмп ще го назначава за съветник и им се изправиха косите. Много добре предишния шеф на ФБР му "подля вода" за да го разкарат и да не е близо до Тръмп. Хубаво е, че го оправдаха, но всичките мъки по съдилища и стотици хиляди (може би милиони) долари за адвокати и уронване на престижа... Това са демократите. Подли и корумпирани до дъното на мозъка си. Всичко биха направили за да унищожат всеки около Тръмп и всичко свързано с Тръмп. Сега се очертава и малка гражданска война да му спретнат. Гадни либерали, джендъри, глобалисти!
  • 3 Давид

    13 4 Отговор
    Всички либерали , педофили и подобни екскременти се подкрепят и налагат от няколко секти с влияние от Ватикана . Но Тръмп успешно им прилага тактиката - не говорете лъжи за мен да не изказвам истини за вас . Римската империя , хитлеризма и всички империи от време оно са създадени да омаловажат истинската българска такава . Командирите са на луната и от там получаваме божата промисъл . Не ми се говори повече .
  • 4 Аз пък

    11 0 Отговор
    Чета, гледам, и не вярвам на ушите си... Тук пише за голяма победа на Тръмп. Е, новината е стара, но е радост за очите.
  • 5 irobot

    1 21 Отговор
    Дончо тъпото е бита карта,колкото и да квичат русофилите в Ноември му свършва мандата и след това всичко си идва на място

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Атина Палада

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "irobot":

    Ха ха ха ,мечтай си;)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.