Last news in Fakti

25 Юни, 2020 15:40 1 849 14

Европа трудно ще се справи без САЩ

  • германия-
  • ес-
  • сащ

Германия ще защитава международния ред

Европа трудно ще се справи без САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Важно е да бъдат положени всички усилия за защита на глобалния ред. Това заяви председателят на германския парламент Волфганг Шойбле, цитиран от Ди Велт.

Представителят на Германия заяви, че страната трудно ще постигне напредък без подкрепата на ЕС.  Мнението му е, че в тези обстоятелства е важна и подкрепата на САЩ.

Той напомни, че американските ценности са по-близки на страната му от тези руската и китайската страна. Според него световният ред, основан на правила, е в риск.

Германското правителство ще работи въз основа на баланса между промени и тяхното сдържане. Към този момент много важна е интеграцията на Германия в ЕС и НАТО.

Шойбле заявява, че в бъдеще европейците няма да могат да напреднат без американците. Той призова германското правителство да убеди гражданите да защитят свободата.

Германия ще продължи да подкрепя ЕС и неговите идеи.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разбира се че ще е трудно

    20 3 Отговор
    Америка ще подкрепи финансово и с оръжие всички врагове на Европа, за да и покаже че трябва да слуша!
  • 2 да де

    24 3 Отговор
    Ако европейците в лицето на ЕС си гонят собствения интерес спокойно могат да се разберат с всеки при условие, че не коленичат пред никой.
  • 3 ****

    16 2 Отговор
    Той обора се разкапва,а този Д...ИЛ очаква помощ и ам. ценности. Кави цености може да има страна агресор която си служи със сила и заплахи,да ограбва ресурсите на останалите страни,та били те и партньори?
  • 4 милиционер

    16 3 Отговор
    без САЩ Европа щеше да е още в 20-ти век и щеше да се живее много по приятно и спокойно. всички беди идват оттам. да си бяха останали прости кукурузници и кравари !

    Коментиран от #6, #11

  • 5 Активист на БКП

    6 2 Отговор
    Да,бе ! Краварите много се справиха с афроамериканците,та ще помагат на Юръп...
  • 6 Сашо

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "милиционер":

    Много правилно ! САЩ е слуга на еврейският елит квото кажат това става.
  • 7 ПЕНКО

    5 3 Отговор
    ЧИЙ ГЛОБАЛЕН РЕД - СЪЗДАДЕН ОТ КОГО - НЕЩО НА ХИТЛЕР МИ ПРИЛИЧА !?!?!? СЪЗДАЛИ СВЕТОВЕН РЕД ЕС И САЩ И МАЛКО БРИТАНЦИ - АЙДЕ 1 МИЛИАРД !!! АМИ ДРУГИТЕ 6 МИЛИАРДА -КАКВО -ДА СЕ "НА ДУ ПЯТ" ИЛИ ДА СЕ ПУПЯТ НА ВЕЛИКИТЕ САМОЛЕТОНОСАЧИ !?!?!? УМРЕ ТАЯ ...СКОРО ЩЕ НАСТЪПИ ДОЛАРОВ ХОЛО ХОЛО КОСТ И ВСЕКИ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ТЕРОР НАД ДРУГИ НАРОДИ !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #12

  • 8 Ха-ха-ха

    6 1 Отговор
    Да обобщим - без САЩ слънцето няма да изгрее!
  • 9 Сандо

    3 1 Отговор
    Ей затова ЕС няма бъдеще - те дори не се замислят да направят нещо за себе си без САЩ.Абе вземете седнете на една маса с Путин,поговорете,сигурно ще се разберете някакси,и след това информирайте Щатите,че вече нямате нужда от тях и техните войски и да си ходят.Обаче времето на силните и бойки европейци явно е отминало.
  • 10 Всичко руско е скрап

    1 3 Отговор
    Sina (Китай): Ако м/у Русия и САЩ избухне война руската армия няма да удържи и 7 дена , нас ни заблуждават

    Коментиран от #13

  • 11 правилно

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "милиционер":

    да бяха я оставил на хитлер европата той щеше да я оправи че и руснаците даже почти беше оправил...тъпи американци ще и помагат
  • 12 куцото магаре

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "ПЕНКО":

    ти пък нали си има БРИКС там колко са 2 или 3 000 000 000?
    да си направят една обща валута и готово, кой ги спира? ЕС или САЩ ?
  • 13 На дедо ви дедо му

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Всичко руско е скрап":

    А на теб какъв ти е проблема? Имат си кочина - живеят си в нея!Военната им техника е скрап. Великите американци могат да ги набия,т ако решат за ден два. И тогава какво сте ревнали - заплахата идва от Русия, страшно е! Великите поляци и те реват - искаме още американци, щото сме велики, ама пъзливи!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: