Last news in Fakti

27 Юни, 2020 10:41 4 032 40

Рейтингът на Тръмп се срина

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • рейтинг-
  • американски президент

Неодобрението му сред американските граждани е достигнало рекордните 58 процента

Рейтингът на Тръмп се срина - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Рейтингът на неодобрение на президента на САЩ Доналд Тръмп е достигнал рекордно високи стойности. Това сочат данните на последното социологическо проучване на NPR/PBS/Newshour/Marist, според които неодобрението му сред американските граждани е достигнало 58 процента, съобщават медиите зад Океана.

Освен това 49% от анкетираните са заявили, че "категорично не одобряват" Тръмп, което е рекорден процент за президент на САЩ в историята. Междувременно 40% са посочили, че одобряват управлението на Тръмп.

Според допитването, проведено между 22 и 24 юни, 51% от белите избиратели са казали, че не одобряват Тръмп, докато процентът на неодобряващите сред избирателите с различна раса от европеидната е 69 на сто. 

Сондажът е показал също така, че в сблъсък през ноември между Тръмп и неговия най-вероятен опонент от Демократическата партия, бившия вицепрезидент Джо Байдън, 44% са заявили, че ще гласуват за преизбирането на действащия президент, докато 52% са казали, че ще подкрепят Байдън.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец от варна

    32 22 Отговор
    Ами то ясно това.Той с тия циркаджилъци докъде да стигне?Краварска идиотия.

    Коментиран от #19, #35

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 8 Отговор
    светът се управлява от психопати

    Коментиран от #4

  • 3 JEFF

    61 10 Отговор
    Одобрението за Борисов е около 15 процента, но продължава цирка.
  • 4 кажи бе

    16 5 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Що те изфърлиха от блица?

    Коментиран от #6

  • 5 Иван

    26 10 Отговор
    Техния Боко също като нашия е пътник.
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 4 Отговор

    До коментар #4 от "кажи бе":

    заради критики срещу ппгерб

    Коментиран от #9

  • 7 Да беше

    8 4 Отговор
    Е беше време да се случи. Баба Ванга го беше казала в едно изречение! Някой ако се сети, нека го напише и аз ще допълня.
  • 8 Шайба

    35 5 Отговор
    Америка отдавна не е бяла държава,напълни се с цигани от кол и въже,където не искат да работят а само да паразитират на гърба на работещите американци,които вече и на 3 работи не могат да свържат двата края.Америка е свършила вече такава каквато я познаваме,оказа се че американската мечта за по-голямата част от цветнокожото население и не само то(тук визирам и белите имигранти,дошли с голямата кошница) е да си разиграват коня както си искат без да се съобразяват с никого и когато такива хора станаха критична маса и американската мечта закономерно рухна,оттук нататък Америка ще върви само надолу,защото който и да дойде на власт вече оправия няма.
  • 9 те и оттука

    10 6 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ше те изметат с глупостите ти.
  • 10 Да бе да

    27 4 Отговор
    Много им се иска на демократите да е така:) Държат всички медии от където се оплюва Тръмп, и въпреки това рейтинга на Тръмп остава висок.
  • 11 В.В.П.

    28 2 Отговор
    Тромп е по добър вариант от Джо...За доброто на американския народ...
  • 12 Йордан

    26 1 Отговор
    Чичко Шорош и соросоидната партия на демократите с Джоузеф Байдън ще загубят президентските избори със сигурност и после по веригата ще стигнат до Гл.мутра,Пе-вски,Дог-н,Цвъки и др.от шайката. Демократите изпукаха патроните/метежи на афроамериканците,руски следи,фалшифицирани избори,вербуване на профсъюзни водачи и т.н. Мончо П-си и той ще се изпокрие в Мароко.
  • 13 Хе Хе

    13 1 Отговор
    Важното е на КОЙ бай Дончо вика ШЕФЕ. В САЩ изборите не са спрямо процентите а спрямо щатите даващи право на глас с брой електори. Там бай Дончо ще ги разбие.
  • 14 гост

    5 6 Отговор
    А на Боко рейтинга расте като на младо момче оная му работа.
  • 15 фен

    22 2 Отговор
    Не бързайте да отписвате Тръмп.Бяла америка ще гласува за него.Анархията и протестите работят в полза на Тръмп защото белите избиратели се обединяват и ще гласуват срещу Байдън.А демократите подкрепят протеста.

    Коментиран от #16

  • 16 Шайба

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "фен":

    Въпросът е дали ще стигнат като бройка белите хора в Америка за да изберат отново Тръмп.Та имаше един виц по случая,където педалите драскали в мъжката тоалетна"Ще видите вие кой е обратен,когато станем повече от вас!"

    Коментиран от #21, #24

  • 17 нали

    6 1 Отговор
    Сринаха се лъжите ви.
    ХА ХА
  • 18 ares

    3 3 Отговор
    На хората им умръзна от простотия.Даже и на американците.
  • 19 Паница с боб

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Дръж си езика зад зъбите че ще ти се завие свят стия коментари,ясно ли ти е

    Коментиран от #26, #36

  • 20 234

    11 0 Отговор
    Според тяхната система, стига му да спечели в тдва три от важните щати, а те са бе - ли
  • 21 фен

    13 0 Отговор

    До коментар #16 от "Шайба":

    Мисля че ще стигнат.Говоря за всички работещи бели латиноси и черни.На тях им омръзна да хранят мързеливци който само протестират че правата им били нарушени и мародерстват по магазините.
  • 22 Хан Кахан

    3 16 Отговор
    Тъпите американци чак сега се осъзнаха, че е руски продажник, който скоро ще седне на електрическия стол и не е добре психически, защото ако беше добре нямаше да посмее да го направи!

    Коментиран от #38

  • 23 волен сидеров

    9 1 Отговор
    НЕ Е ВЯРНО,ТОЙ ЩЕ Е НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ.МНОГО УМНО ПОСТЪПВА КАТО ГИ ОСТАВЯ ДА СЕ НАВЪРЛУВАТ И САМИ ДА СЕ ИЗДАДАТ ТЪМНИТЕ СИЛИ .КОИТО ЗАЕДНО С КИТАЙ СЪСИПАХА СВЕТА.ХОРА БЪДЕТЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ И НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИ И АГРЕСИЯ.ДОБРОТО ПРЕСТОИ.САМО ОТ НАС ЗАВИСИ КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ИМА ТЪМНИНА И ЩОМ СЕ ПРОМЕНИМ КЪМ ДОБРО С ЛЮБОВ И ТЕ ЩЕ СВЪРШАТ С МАНИПУЛАЦИИТЕ СИ КЪМ НАС....БЪДЕТЕ ДОБРИ И ИЗПЪЛНЕНИ С ЛЮБОВ
  • 24 радев

    15 0 Отговор

    До коментар #16 от "Шайба":

    Обратните не могат да станат повече от нас защото няма как да се размножават.Затова са създадени два пола- мъж и жена.Сега се опитват да ни пробутват трети пол ама няма да стане.

    Коментиран от #25, #27

  • 25 Шайка

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "радев":

    В Билбията е описан механизмът по който се рамножават обратните(Римляни 1:24,25,26,27).Те са продукт на упадъка и Западната "култура" сама си ги създава с тенденцията да стават все повече и повече.Откъде мислиш се пръкнаха толкоз много от тях напоследък.

    Коментиран от #30

  • 26 габровец от варна

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Паница с боб":

    ??????

    Коментиран от #37

  • 27 Шайба

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "радев":

    Размножават се чрез обръщане на ценностната система(Отвръщане от Бог) а оттам и промяна в сексуалната ориентация.Извършва се чрез възхваляване на безчестието и превръщането му в норма чрез мощна пропаганда още от люлката,дето се вика,защото малките деца са най-уязвими на влияние.Не случайно разните му там организации за "равноправие на половете" искат така неистово свободен достъп до детски градини и училища,за да развращават младежта разбира се прикрити зад благородната маска за защита на жените и подобни каузи,които са чисто лицемерие от тяхна страна,прикриващо истинските им цели.

    Коментиран от #29

  • 28 смок

    1 2 Отговор
    " Рейтингът на Тръмп се срина." И какво да направим по тоя щекотлив въпрос? Да го натопи в руската поп група "Виа Гра" и ще се вдигне. Ма,да!
  • 29 Господ ще те накаже

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Шайба":

    В библията ясно е казано 'не съди ближния', но лицемерните 'вярващи' го правят от сутрин до вечер. Най големите педофили са точно 'божиите служители'. Майката природа постоянно ражда хомосексуални хора и не е въпрос на 'развращаване' или 'възпитание'. Това че не го разбират разни първобитни съзнания си е техен проблем.

    Коментиран от #31, #32

  • 30 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Шайка":

    Затова, според страстите на сърцата им, Бог и ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, -
    те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.
    Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено.
    Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. (Римляни 1: 24-27)
    Разбира се, това е за онези, които вярват в Бог и да избрали да се стремят да живеят според Неговите инструкции. Въпрос на свободна воля, която Бог е дал на всеки човек. Та е добре, преди да направи избор, човек да си направи труда да прочете Библията (Божието Слово) към хората, вместо да се доверява на " прогресивни
    новатори".
  • 31 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Господ ще те накаже":

    Чел ли си поне Новият завет? И ако си чел какво си разбрал? Цитираш "Не съди ближния си" удобно без да правиш разлика какво е съдене и каква е разликата да говориш ИСТИНАТА от Божието Слово. "Майката" природа НЕ РАЖДА хомосексуални хора. Раждат се поради ГРЕХА в които живеят много хора. Бог НЕ Е ПРОМЕНИЛ ПРИНЦИПИТЕ СИ от СЪТВОРЕНИЕТО ! СЪЗДАДЕ МЪЖКИ И ЖЕНСКИ ПОЛ ! Прочети книгата Битие глава 2 ( Библията).
  • 32 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Господ ще те накаже":

    И не си служи със заплахи, че Господ ще накаже, а се погрижи за себе си, за да не срамуваш в съдния ден.
  • 33 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ЕДИНСТВЕННО ВАЖНО Е--- ДАЛИ Е ЕВРЕЙСКО ?????
  • 34 Gen Gurko

    5 1 Отговор
    Той , рейтингът де, на сънливия, сенилен Джо сигурно е по-висок.
    Стискам палци за победа на Тръмп. Ако не, стягайте се за още мигранти, джендъризъм, безконечни малцинствени права без задължения и накрая най-обикновена педерастия.
  • 35 Варненец от Габрово

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Я па ти, откога стана специалист по идеологиите, кога слезна от 🌴 кога стана от 🐵 ➡️👹
  • 36 Санитар

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Паница с боб":

    Той отдавна не е добре човека с 🤕, не му обръщай внимание, завалийката Господ да го пази, Пу, пу да не е уроки 🤞
  • 37 Боб в паница

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "габровец от варна":

    !!!!!!!
  • 38 БПФ

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Хан Кахан":

    Дори назначеният от "демократите" специален прокурор не можа да докаже, че Тръмп е руски или какъвто и да е друг продажник. Може би ти имаш доказателства за това, палячо?
  • 39 БПФ

    0 0 Отговор
    Елементарен въпрос: доколко може да се вярва на подобно проучване, щом първо тия, дето го извършват не са безпристрастни и второ - в държавата, където се провежда свободата на словото е брутално отнета? Защото това е тъжната действителност в САЩ - ако дори само покажеш неодобрение срещу т.нар. "протести" и срещу бруталният расизъм, насочен срещу белите, най-малкото можеш да си загубиш работата !!! Четох как утвърден професор по счетоводство, е уволнен от университета, защото отказал да пише на чeрните студенти оценки даром - без да ги изпитва !!! Същото - ако кажеш нещо срещу сексyалните извратенци... защото според либерастите, ти имаш "свобода на словото" само когато подкрепяш безумията им - не и ако си на различно мнение. Хората просто се СТРАХУВАТ да изразят своите истински убеждения.
  • 40 БПФ

    0 0 Отговор
    То е дори абсурдно като твърдение - кой нормален човек ще гласува за тия, дето подкрепят бандитите и мародерите?