Last news in Fakti

25 Юли, 2020 17:00 2 199 6

САЩ и Русия договарят мир в космоса

  • русия-
  • космос-
  • сащ

Предложения преди двустранната среща

САЩ и Русия договарят мир в космоса - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американски представители планират да обсъдят с руски дипломати варианти за гарантиране на мир в космоса, съобщи ТАСС.

Представители на двете държави ще се срещнат във Виена утре. Това обяви помощникът на държавният секретар Кристофър Форд.

Подготвени са предложения за стандарти за мир в космоса. Обсъдени ще бъдат и вариантите за норми в киберпространството.

Според американският представител космосът не бива да се разглежда като неуправляемо пространство. То може да се влияе от международното право.

Руските дипломати ще разгледат предложенията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монгола

    12 5 Отговор
    Това просто няма как да се случи, руснаците си сразположиха вече бойни звезди в орбита! 😁😁😁😁

    Коментиран от #3

  • 2 ЧекмеджеБанк

    11 2 Отговор
    Що за дивотия? Понеже в света в който живеем цари мир, та дай сега да се договаряме за космоса. Ние къде живеем? Къде от Адам и Ева се водят непрестанни военни действия и страданията човешки край нямат. В космоса или на планетата Земя? Световният мир и просперитет зависят основно от Русия и САЩ управлявана от евреи с американски паспорти. Лакомията съсипва всичко свято и красиво в този живот и свят. Кой ламти и иска и управлява всички най- значими централни банки? От Ицках, Равид, Шалев, Надав, Малах, Йосиф и прочие.
  • 3 Условието на задачата

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Монгола":

    Не е точно в това въпроса. И двете държави много добре се знаят кой на какво е способен . Целта е да бъде озаптен Китай , който къса тапети ,кърти плочки , и всякаква друга санитарна керамика , не се съобразява с никой , и не обича преговори , особено ,ако се объркат с тона. И САЩ ще не ще трябва да се опита да го направи чрез Русия. В света има 3 свръх сили , когато двете са в съюз третата е в упадък.

    Коментиран от #5

  • 4 Чекмедже Банка " Тулуп"

    11 5 Отговор
    Краварите направиха кафява диря в гащете, след последния експеримент на Савецкия Саюз - рашките вече праскат сателити в орбита със бойни сателити, технологията подобна на снаряд. Първо ги разкритикуваха а са искат мир лол. Джендарята се оцапаха от страх от бесните православни рашки :Р
  • 5 Чекмедже Банка " Тулуп"

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Условието на задачата":

    По принцип си прав - маймуна с картечница Тръмпи се изчерпа вече спрямо Китай като подход, и може би тва им е единственият ход. Но да не забравяме че рашките по скоро биха пили чай с дръпнатите, отколкото виски с краварите :Р
  • 6 САЩ подписват договор само с

    1 0 Отговор
    Равни или по-силни ! Защото са им "омекнали колената" !