Last news in Fakti

11 Август, 2020 09:50 1 521 6

Тръмп предлага среща на Г7 след изборите

  • сащ-
  • г7-
  • доналд тръмп

Възможно е още страни да участват в нея

Тръмп предлага среща на Г7 след изборите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент обяви намерение да проведе срещата на водещите икономики след изборите в страната, съобщи FOX News.

Срещата трябва да се проведе в САЩ. Различни са мненията дали трябва да е присъствена.

Доналд Тръмп настоява да събере световните лидери. Първоначалния план беше събирането да е през следващия месец.

Държавният глава поиска и разширяване на формата. Той обяви, че ще изпрати покани на Русия, Южна Корея, Австралия и Индия.

Възможно е събитието да се състои чрез телефонна конференция. Вече са проведени разговори с водещите страни.

Възможно е руският президент Владимир Путин, както и други представители, които не са част от формата, да са част от разговорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАБЛЮДАТЕЛ

    0 6 Отговор
    Путин няма място в цивилизованият свят.

    Коментиран от #2

  • 2 Файър

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    Ти ли "цивилизованият"свят?
    Ама филийките със свинска мас?
    Ама ъндърграунд по цяла държава?
    5829
  • 3 Всеки ден едно и също

    3 0 Отговор
    Сега Г8,След обяд китайците са виновни,довечера руснаците нападат!Сутринта изтрезняване и истината : Държавата се тресе от стачки и положението вече е нетърпимо.Българския посланик предупреди не ходете в Чикаго там гори огън крадът и разбиват магазини,после пак пиене отчаяние и утре пак същото!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 невероятно но факт

    2 0 Отговор
    Като става дума за това дали трябва да бъде поканен Путин на срещата ,считам ,че той няма какво да прави в клуб-организация Г/ей -7!Би могло да се каже също така ,че това е група на големите длъжници ,а Русия има твърде малко дългове!?
  • 6 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    КОЯ ИНСТИТУЦИЯ ОПРЕДЕЛЯ -КОИ СА "САДЕМТЕ" ВОДЕЩИ ИКОНОМИКИ /ДЪРЖАВИ / В СВЕТА ??? КОЙ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНИТЕ НА ПРОИЗВЕДЕНОТО В "СЕДЕМТЕ " ИКОНОМИКИ ??? АМИ - ЕВРЕИТЕ-СЕМИТИ - ЦИОНИСТИ -ВЛАДЕЕЩИ БАНКИТЕ -ПАРИТЕ -ЧАСТНОТО БАНКИРАНЕ СТОЙНОСТИТЕ МЕЖДУ ВАЛУТИТЕ !!!!! УБИЙТЕ ДОЛАРА И СВЕТЪТ ЩЕ Е СВОБОДЕН , А ЕВРЕИТЕ -КЪДЕТО ИМ МЯСТОТО !!!!!!