Last news in Fakti

14 Август, 2020 10:27 2 877 10

Тръмп победи с помощта на Русия

  • сащ-
  • майкъл коен-
  • доналд тръмп

Майкъл Коен с книга за президента

Тръмп победи с помощта на Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Адвокатът на американския президент Доналд Тръмп обяви, че издава книга за неговата предизборна кампания, съобщи Axios.

Произведението е на Майкъл Коен. Очаква се тя да излезе през септември.

Коен беше адвокат на президента по време на неговата кампания. В своята книга той обяви, че ще разкрие подробности за сътрудничеството на държавния глава с руското правителство.

Той твърди, че президентът е получил руска помощ, за да заблуди избирателите. В същото време оправдава разследването на специалния прокурор Робърт Мълър за руската роля във вота.

В момента авторът излежава тригодишна присъда за финансови нарушения и е под домашен арест.

Очаква се книгата да разкрие подробности за действията на Тръмп. Коен обяви, че избирателите ще придобият ясна представа за неговите действия.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ганьо

    24 3 Отговор
    И да питам:Кой им чете книгите на тия жалки смешници?Куцо, кьораво и сакато вече пише книги и масово се правят на интересни!!!!
  • 2 ТаУмВзе

    16 1 Отговор
    Бе хубаво краварите халюцинират руснаци, но не отразяват, че са в цветна гражданска война.
  • 3 Тъп гласоподавател

    6 2 Отговор
    Защо някой не напише, как и кой политик е избран по честен начин? Освен такива да липсват, не се сещам за друго.
  • 4 ха-ха

    12 1 Отговор
    Този е изключителен глупак. Поне ще препечели някой шекел...
  • 5 иванов

    10 1 Отговор
    Защо досега е мълчал?
  • 6 Рошко

    4 3 Отговор
    Аз мисля че винету е виновен че клоуна стана президент
  • 7 Путин

    6 0 Отговор
    Ей, писна ми от вашите щуротии! Няма да ви назначавам повече президенти да видим к*ви ще ги измътите!
  • 8 не може да бъде

    4 0 Отговор
    За мен това е много смешно твърдение!Ако Тръмп пак спечели,Русия ли ще бъде виновна за възрастта и старческата деменция на Байдън!?И за това ,че бъдещата/хипотетично/ вицепрезидентка Харис е известна с прякора "хоризонталната прокурорка"!?
  • 9 Дааа,яко са " помагали"

    3 0 Отговор
    руснаците.При население от стотици милиони, различни етноси,социални групи руснаците са ходили от къща на къща." Гласувайте единствено и само за Бай Дончо ". Ето ви по хилядарка зелено на ръка". Бах,ти смешкото.Днешния Обор няма грам общо със щатите от80-90 години.Те реално сами си направиха сепуку,като разбиха Соцлагера.Внушиха си че цялата планета е на къс повод в ръцете им.Точно това поведение ще им изяде главата.Вместо да използват ситуацията със Русия- да търсят равнопоставеност,търговия,размяна на учени,технологии,те ръгнаха да " демократизират( разбирай: да заграбват наред). Използваха и Дракона- ние ще ви дадем технологии и производство, но Вие ще играете контра на руснака! Е,какво стана? Дракона им превзе икономика,технологии,- всичко.А руснака неусетно ги прати векове назад,със напредък във военните технологии.От прекомерна надменност( г,л,у,пци на квадрат) насила набутаха Поднебесната в съюз с Мечката.Това е конгломерат от взаимно пречещи се структури а не- могъща държава. Крепи ги единствено печатницата за зелени тапети.Но и тя ще спре! Въпрос на максимум 2-3 г.Поднебесната ако реши да хвърли щатските ДЦК на борсата от раз( над 1,3 трилиона) и тапета ще се срине дест пъти.Ефекта на доминото! Подобен развой изобщо не е фантастика.Ще загубят виртуални нули и единици,но юана ще стане номер едно! Подкрепен от златен актив,А Дракона разполага с хиляди тонове.Но те срамежливо крият истинския си златен резерв.Военен конфликт по стереотип- ВСВс един
  • 10 факт

    0 0 Отговор
    ФАМИЛИЯТА КАЗВА ДОСТАТЪЧНО!