Last news in Fakti

28 Август, 2020 16:47 2 342 2

Доналд Тръмп промени Вашингтон

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • иванка тръмп

Иванка Тръмп с реч пред републиканците

Доналд Тръмп промени Вашингтон - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Стилът на комуникация на президентът Доналд Тръмп не се харесва на всеки, защото е твърде директен. Това заяви дъщерята на американския държавен глава Иванка Тръмп, цитирана от ТАСС.

Тя се счита за един от водещите съветници на държавния глава. На срещата на републиканците тя говори в подкрепа на неговата номинация.

Според нея той има силни убеждения. Факт е и това, че дори и някой да не харесва какви са те, то винаги се открояват.

Според нея неговите изяви в социалните мрежи може и да звучат твърде директно. Въпреки това видимо те дават резултат.

Тя е убедена, че Доналд Тръмп е променил Вашингтон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Права е

    13 0 Отговор
    Доналд е първият политик който си казва какво мисли и действа. За лицемерните "демократи" това е непостижимо - те винаги са по заети как да лъжат избирателите и замазват следите на задкулисните им игрички. Затова Доналд беше избран и ще бъде преизбран през Ноември.
  • 2 rаи

    6 1 Отговор
    Доналд Тръмп е политик от миналото. Човек, който на първо място слага страната си, а не личния или на партията интерес. Такива вече няма. Глобализма притопи всички политици, а най-умните от тях станаха диктатори в собствените си държави. Силно се надявам да има повече такива личности като лидери, но съм наясно, че това вече е загубена кауза. И да го изберат за още 4 години, все тая. Светът е тръгнал към нечовешки либерализъм и спасение няма. Средната и по-ниска класа ще стават все по-манипулирани и все по-овчи.