Last news in Fakti

8 Септември, 2020 14:05 1 671 4

Изборите в САЩ ще са различни

  • сащ-
  • избори-
  • гласуване

Различни варианти за гласуване

Изборите в САЩ ще са различни - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Изборите в САЩ ще са малко по-различни, съобщи FOX News.

Различни щати обмислят варианти за гласуване. Възможно е да се организират избирателни секции на стадиони или в магазини.

Гласоподавателите ще имат различни варианти за вот. Възможно е да се организира гласуване от автомобила, без да се налага слизане от него.

Вече беше дадена широка подкрепа за гласуването по пощата. Много губернатори обявиха, че ще дадат възможност за дистанционно гласуване по избор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 0 Отговор
    Изборите ще са под строй, задължителни и като за последно.
  • 2 Иван

    10 1 Отговор
    Братът на Джордж Буш беше шеф на охраната на Кулите Блиэнаци и иэключваше камерите эа наблюдение,когато влиэаха и иэлиэаха агентите на Моссад.
  • 3 Гого

    5 0 Отговор
    Пак ли руснаците ще им се мешат в изборите ?? Смешници..
  • 4 въпросче

    5 2 Отговор
    Възможно е да се организира гласуване от автомобила, без да се налага слизане от него. АМИ ТЕ В АВТОМОБИЛА СИ ЖИВЕЯТ,ЗАЩО ДА СЛИЗАТ ОТ НЕГО?