Last news in Fakti

29 Септември, 2020 16:30 2 477 7

Вера Йоурова отговори на Виктор Орбан

  • ес-
  • виктор орбан-
  • вера йоурова

Тя няма да се оттегли

Вера Йоурова отговори на Виктор Орбан - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Заместник председателя на Европейската комисия не възнамерява да подаде оставка, съобщи France 24.

Решението беше обявено от говорителя на групата Дана Спинант. Задълженията си ще продължи да спазва Вера Йоурова.

По-рано нейното оттегляне беше поискано от унгарския премиер. Тя продължава да има подкрепата на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

По-рано европейският представител нарече унгарската държава болна демокрация. Това доведе до действия на унгарския премиер Виктор Орбан.

Той поиска нейната оставка с писмо до Фон дер Лайен. Предстои отговор от европейските представители.

Йорува критикува унгарското правителство. Представителят на ЕС смята, че демокрацията там е представена по неправилен начин.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    19 2 Отговор
    И тая да си оди пеша.
  • 2 Майна

    21 3 Отговор
    ТАЗИ ГОСПОЖА ПО-РАНО Е РАЗСЛЕДВАНА ЗА КОРУПЦИЯ В СТРАНАТА СИ... И ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕМ ЧЛЕНКА НА ЕС...???? ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ Е ЯСНО...
  • 3 Всичката е пунта мара.....

    10 2 Отговор
    Накрая някои го отнасят и в случая пак сме ние!Тиквун ще ни тормози до последното евро и последното кюлче което не са завлекли от престъпната групировка ХУНТАТА и сарайските хайдути....Когато са оглозгали всичко ще изчезнат от погледа ни за пет,шест години,като ни оставят на още по гладни бандити,за да може след това да станат легенди в очите на племето ОФЧО....
  • 4 въпросче

    11 2 Отговор
    А в Бългерията демокрацията по кой начин е представена и от кого? По правилния или неправилния? Заместник- председателКАТА на Европейската комисия Вера Йоурова, говорителКАТА на групата Дана Спинант, председателКАТА на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.
  • 5 ЕС ще се федерализира в ЕССР

    15 0 Отговор
    "Представителят на ЕС смята, че демокрацията там е представена по неправилен начин". Или държавите не са достатъчно демократични, или не са демократични по еди-кой си начин. Тия са мошеници и в частният сектор щяха да умрат път глад.
  • 6 Кои са умниците,

    14 1 Отговор
    Дето се надяват на ЕС,все още?
  • 7 Нона

    13 1 Отговор
    Отвратителни лицемери!Няма да просъществува дълго този ЕС!
Новини по държави: