Last news in Fakti

10 Октомври, 2020 08:20 1 546 1

Последно! Дебати между Тръмп и Байдън на 15-ти октомври няма да има

  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Комисията по президентските дебати обяви, че отмяната е заради несъгласия с формата на събитието

Последно! Дебати между Тръмп и Байдън на 15-ти октомври няма да има  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Дебатите между президента Доналд Тръмп и кандидатът на демократите Джо Байдън, планирани за следващата седмица в Маями, няма да се състоят. Комисията по президентските дебати обяви, че отмяната е заради несъгласия с формата на събитието.

Двамата кандидати се подготвят за други предизборни събития. В четвъртък форматът на дебатите беше променен на виртуален, след като миналата седмица Тръмп заяви, че е заразен с Covid-19. Президентът не се съгласи с промяната и сега се стига до тази стъпка, по-малко от месец преди изборите. Единствената дискусия, която ще се проведе преди гласуването, ще бъде на 22-ри октомври в Нешвил.

Междувременно Байдън отбеляза значителна преднина както в национални допитвания, така и в такива от ключови щати с неясни предпочитания, но за демократа тази преднина не е достатъчна. В Лас Вегас Байдън призова да се гласува като каза:

"Не можем просто да спечелим, трябва да спечелим непреодолимо, така че той да не е в позиция да се възползва от фалшивите предизвикателства, за които говори."

Тръмп продължава с изказванията си за опасност от измами по време на вота и отказва да гарантира, че ще приеме изхода от вота, ако не е победител.

Законодатели усърдно разглеждат варианти при оспорвани резултати от изборите, което може да вкара страната в смутни времена и да изисква намеса на Конгреса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сливи за смет

    4 0 Отговор
    Май на дъртото байдън не може повече да дават стимуланти. Няма да му издържи амперажът.