Last news in Fakti

10 Октомври, 2020 09:11 1 659 5

Ураганът Делта достигна Луизиана

  • луизиана-
  • делта

Много жители на южния американски щат край Мексиканския залив, преживели ужаса на предишния ураган, побързаха панически да се евакуират

Ураганът Делта достигна Луизиана  - 1
Снимка: Shutterstock

Ураганът Делта достигна бреговете на американския щат Луизиана снощи около 19.00 ч местно време като буря от втора степен по 5-степенната скала, предаде Асошиейтед прес.

Епицентърът на урагана връхлетя брега край Креоле с ветрове от 155 км в час. Това е същият район, който още не се е справил с последствията от предишния ураган Лаура, причинил тежки разрушения в края на август и отнел живота на най-малко 27 души.

Много от повредените тогава домове още не са поправени, а по земята остават неразчистени разрушения.

Много жители на южния американски щат край Мексиканския залив, преживели ужаса на предишния ураган, побързаха панически да се евакуират в часовете преди нахлуването на Делта.

Това е 10-ата тропическа буря, достигаща бреговете на САЩ и получила наименование, за този сезон, което е рекорд за последните 100 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 .!.

    5 3 Отговор
    Ето товя е хубава новина.С пожелание за повече умрели.
  • 2 Сащ предизвиква Смях

    7 2 Отговор
    Гордите американски лйна бягат през глава от страх като плъхове.Защото СА плъхове.
  • 3 гжгж

    5 0 Отговор
    Да не им издави ковидчето, че "филанропът" бил ГЕЙтс ще пометне.
  • 4 Факт

    7 2 Отговор
    Колкото и да ни продават бклуците си като Ф16 и тн.Българите винаги ще мразим Америка не ни пука нито за Херо Мустафа нито за лакеите им а хора като Каракачанов и Борисов рано или късно ще бъдат вкарани в затвора за държавна измяна.България мрази Сащ така е било така и ще бъде.
  • 5 Хихихи

    0 0 Отговор
    В Щатите карат Ситроен Берлинго и Фолксваген Транспортер........