Last news in Fakti

18 Октомври, 2020 13:35 3 832 18

Огромна активност на изборите в САЩ - Октомври 2020

  • сащ-
  • гласоподаватели-
  • избори

Рекорден брой подадени бюлетини

Огромна активност на изборите в САЩ - Октомври 2020 - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ обявиха рекореден брой гласоподаватели, подали гласа си предварително, съобщи Индипендънт.

Огромен е интересът към бюлетините по пощата. Пред бюрата за гласуване има опашки.

Подадени са много повече бюлетини в сравнение със същия период на предхоните избори. Гласували до този момент са 25 млн. граждани.

Демократите са доста по-активни в предварителното гласуване. Те са разпратили близо да пъти повече бюлетини от републиканците.

Много щати разрешиха широко дистанционно гласуване. Американската администрация призовава своите избиратели да изчакат изборния ден.

Американският държавен глава Доналд Тръмп отново заяви, че не е уверен в дистанционното гласуване. Предстои и дълго действие по преброяването на бюлетините.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванга съм

    40 10 Отговор
    Тръмп ще има втори мандат !!!

    Коментиран от #2, #9, #15

  • 2 сто процента,

    7 25 Отговор

    До коментар #1 от "Ванга съм":

    даже няколко последователни.......
    В затвора за укривани на данъци, измама, обслужване на чужди(Руски) интереси и т.н.
    Нека изчакаме, ще видим кой е бил прав.
    Историята така или иначе ще бъде написана

    Коментиран от #4

  • 3 no name no face no number

    19 6 Отговор
    сащ империята на злото.
  • 4 Тръмпон

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "сто процента,":

    Не су принципен.Байдън обслужва китайски интереси.Сега ако предпочиташ китай пред Русия ди е твое виждане но в основата и двете са предателство.
  • 5 bobi

    7 1 Отговор
    Да се надяваме ,че след тези протести и българите ще се осъзнаят че техния глас е важен за бъдещето на България и българите ще постигнем висока избирателна активност,което ще покаже че на българина му пука за бъдещето и е активен в политиката и няма да създава илюзия в никой депутат, че каквито и глупости да направят ,че българина ще му тегли една но няма да си направи труда да го изконтролира, защото го мързи дори да гласува.Затова депутатите трябва да разберат ,че българина вече го мързи нито да гласува ,нито да контролира тяхната работа .

    Коментиран от #8

  • 6 Рап

    9 4 Отговор
    Ние собствената си кочина не можем да оправим,но сме седнали да коментираме изборите в Щатите. Там няма значение кой е републиканец или демократ все си гледат работата!

    Коментиран от #13

  • 7 Перо

    5 1 Отговор
    Демократите-тиквенисти,винаги са активни,когато няма машинно гласуване и да ударят кьоравото,като тиквата. Коронавируса дойде поръчково,като мана небесна!
  • 8 Перо

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "bobi":

    Тиквата е на мнение,че не е важно кой и как гласува,важното е кой брои гласовете! Така че не ми говори за активност на изборите,защото при мутренския режим и неговия закон е като по бай-тошево време,активност 95%,избрани 94% от предложените. Даже имаше съревнование,коя секция ще свърши по-рано! Без промяна на изборния кодекс,машинно и дистанционно гласуване,не е нужно,даже корумпетата от ГРОБ да гласуват. Резултати са предизвестени от платените социологични агенции,съгласно заданието.
  • 9 Калоян

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ванга съм":

    От твойте уста във божиите уши ! Единственият американски президент от десетилетия насам,който мисли за добруването на американският народ ,както и на цялото човечество ! Гледайте филма ,,падането на световният канал" за да разберете за какво става на въпрос !

    Коментиран от #10

  • 10 Калоян

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Калоян":

    Световният кабал исках да кажа
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 101

    4 0 Отговор
    Ще бъде Тръм, го Лонг ;)
  • 13 Калоян

    12 1 Отговор

    До коментар #6 от "Рап":

    Точно от великите сили каквато е Америка ,Русия ,и Китай, определят посоката на световната политика ,която ни засяга пряко и нас както и всички държави по света ! ДОНАЛД ТРЪМП е много важно да спечели за да се даде старт на един мега радостно начинание каквото е падането на световният кабал ,от който сме жертва всички ми е под синьото небе ,без изключения ! #знанието е враг на невежеството !

    Коментиран от #16

  • 14 Мето

    1 4 Отговор
    Нас това не ни интересува. Какво от това, че много гласували. Тук сме в БГ.
  • 15 Недей

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ванга съм":

    Да свениш името на баба Ванга. Тя го е казала точно. Ако искаш прочети.
  • 16 провинциалист от провинция Тракия

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Калоян":

    Според изявен наш анализатор остане ли Тръмп, остава и наш Тиквун.
  • 17 Не религиозен

    2 2 Отговор
    Какво значи да "свениш" името на баба Ванга ? Ванга е запитвач на мъртвите", което е мерзост пред Бог и Той е предупредил хората за това. А ти как мислиш, не оскверняваш ли Божието име като се доверяваш на подобни "пророци".
  • 18 123

    0 0 Отговор
    Да избират друг, щото прецакаха Huawei телефоните. Не искам Apple, не може ли да го разберат? Другата алтернатива Самсунг от години не са върхът. Искаме Huawei! Със google!