Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 09:32 2 671 7

Защо САЩ ще ни дават уроци по демокрация

  • венецуела-
  • николас мадуро-
  • сащ

Николас Мадуро коментира американските избори

Защо САЩ ще ни дават уроци по демокрация - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Венецуела Николас Мадуро коментира изборите в САЩ, съобщи ТАСС.

Президентът заяви, че ще приеме решението на гражданите на предстоящите парламентарни избори в страната. Думите му припомнят, че в кандидатите за президент на САЩ се готвят за съд.

Мадуро заяви, че изборните резултати в неговата страна са ясни още в деня на гласуването. Държавният глава посочи провеждането на вота в неговата страна като пример за прозрачен избор.

Предизборната кампания в страната вече започна. Мадуро се надява да върне контрола над парламента.

Опозицията обяви, че ще бойкотира изборите, защото се готви влияние над тях. Венецуелският президент разкритикува начина, по който американското правителство дава уроци по демокрация.

Той не възнамерява да взима отношение по американския вот.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    21 2 Отговор
    Защо стрижат овцете, но не и мечките?
  • 2 12345

    15 2 Отговор
    Тепърва всички ще започнат да наритват сащ по всички параграфи, мирише на кръв и царят е гол. На света му писна от великата америка, да свикнат че са просто една държава от 200 те общо. Следват богоизбраните... Настъпаха дракона по опашката, без да съобразят че с едно кихане ще ги събори от йерусалим
  • 3 Алеко КАН

    2 20 Отговор
    Ще ви дават и не само на вас , ЗАЩОТО те са доразвили демокрацията привнесена от Англия и Франция/ а те от древна Гърция и Рим/ до степен да станат най-силната държава в света която уважава и зачита правата на човеците в нея!!!

    Коментиран от #6

  • 4 ke da

    4 15 Отговор
    Нещастния Мадуро , нещастния Путин, нещастния Ким , нещастния Си - живи да ги ожалиш! Не умира тази идея за уважение към човека и зачитане правата на гражданите - пустата му пустиня - разваляща строгия ред и послушание в милите ни тоталитарийки!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Хасан

    18 2 Отговор

    До коментар #4 от "ke da":

    Ти пък ..уж са " нещастници " но нямат тежко въоръжени партийни активисти по време на избори както в САЩ
  • 6 А стига бе

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Алеко КАН":

    Ти май това направо от наръчника за НПО пропаганда ли го преписа???..защото ако наистина така мислиш ми става жал за теб
  • 7 Казуар

    2 5 Отговор
    Как да се тълкуват думите на диктатора Мадуро, след като милиони венецуелци напуснаха страната, а САЩ строят ограда по границата с Мексико за да спират милионите които напират към тях.