Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 19:12 2 176 18

Кога САЩ и Русия ще се разберат

  • сащ-
  • стивън бигън-
  • русия

Стивън Бигън обясни диалога

Кога САЩ и Русия ще се разберат - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Мястото за подобрението на отношенията между руската и американската държава не е голямо. Това заяви американският заместник – държавен секретар Стивън Бигън, цитиран от РИА Новости.

Според него руският въпрос е много експлоатиран в САЩ. Отношенията с Русия се определят като много устойчиви.

Въпреки това те се определят като негативни. Бигън заяви, че темата се използва от различни кръгове в страната.

Това и не е позволило на американската администрация да тръгне към реално сътрудничество. Реално добри отношения ще бъдат възможни, ако в САЩ има реални настроения за това и Русия започне да се съобразява с международното право.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ърп

    25 2 Отговор
    Когато САЩ ,подобно на СССР се разпаднат и всеки щат стане независим от Федералния резерв.
  • 2 Къна

    29 5 Отговор
    Никога няма да се разберат.САЩ искат ресурсите на необятната Руска федерация а те пък не си ги дават.И някои други нюанси.
  • 3 ПРАВИЛЕН ОТГОВОР

    18 0 Отговор
    ТОЧНО НИКОГА! !!
  • 4 Когато

    18 0 Отговор
    Македония признаят, че са българи 😂
  • 5 тнт

    21 2 Отговор
    Та значи ,ако САЩ имали настроение щели да им се подобрят отношенията! РФ да спазвали международното право?! Що за наглост? Цял свят знае кой спазва правото и кой не!?! А за настроенията им да вървят да се прескачат! Това да не им са 90- те!?
  • 6 Истинският

    10 2 Отговор
    противник на САЩ е Китай. Здравият разум изисква американците да бъдат съюзници с Русия !

    Коментиран от #10, #11

  • 7 111

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Кога САЩ и Русия ще се разберат

    Когато дойде Антихриста.
  • 8 Няма начин

    2 15 Отговор
    Америка е стабилна и процъфтява когато целия останал свят е нестабилен. Цар Долар трябва да бъде световна валута. Иначе лошо.
  • 9 Миро

    15 1 Отговор
    Европа и САЩ са се вторачили в Русия и така и не виждат с кокошата си слепота как Китай ще им го сложи отзад. Когато го поемат ще е твърде късно да мръднат. Ще могат само да се връткат насам натам и приключват. Процеса е в ход и се развива по бързо отколкото бяха прогнозите . Не става дума вече за 20-30 години а за няколко китайски петилетки. Плановете на китайската ком партия се реализират за разлика от плановете ако изобщо ги има на запада. Най голямата грешка на запада е че не се разбра с Русия и сега късно е либе за китка.
  • 10 СМЕРШ

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Истинският":

    Русия + ФРГ и тогава, ще прикачат и китайци и американци! Та затова ги насъскват постоянно един срещу друг ! ПСВ и ВСВ!

    Коментиран от #12

  • 11 Миро

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Истинският":

    Написах същото и аз. Путин каза нещата в германския Бундестаг. Но не бе чут или чут и подценен. САЩ са бита карта. Европа заложи на куц кон . Сега е наред Африка. Ще видим кой колко ще заграби там. Китай налива много пари. Европа не прави нищо. Сащ се занимават със себе си. Заспали старчоци и загубеняци .
  • 12 Миро

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "СМЕРШ":

    Този шанс Германия го пропусна. Интересно е Франция какво ще направи по въпроса. Европа с тези политици я чакат тежки времена за съжаление.
  • 13 Русия голямая и гладна

    3 13 Отговор
    когато русия стане с реална демокрация и реална икономика
  • 14 един от многото

    4 1 Отговор
    В същия ден и час когато Радев и Борисов се разберат.
  • 15 Левски

    2 2 Отговор
    Глупави политици със слаб 2 по история! Проблемите на запад тръгнаха тогава когато започна да се конфронтира с Русия! Европа ще плати скъпо за това че позволява на политиците и да я тласкат към конфликт с Русия!

    Коментиран от #18

  • 16 Само СДС

    6 2 Отговор
    Оттук натам става страшно за Русия защото нейният човек падна с гръм и трясък и бутафорните санкции ще станат тотално икономическо ембарго, като това което унищожи СССР! Тръмп е полуграмотен, червенокож индианец, комунист протеже на Кремъл и не в затвора, а е възможно и на електрическият стол да поседне, но със сигурност не е добре психически и може да му се размине с доживотен затвор за държавна измяна! Но имаме еволюция на Дондуков 2! Радев поздрави Байдън! Брaвo нa Рaдeв! Тoвa e първoтo и eдинcтвeнo рaзумнo изявлeниe дoceгa нa Рaдeв! ПOЗДРAВЯВA НAШИЯТ ЧOВEК В CAЩ ДEМOКРAТA БAЙДЪН И E РEШИЛ ДA CТAВA CEДECAР! Брaвo и нa фрoнтмeнa му Кaрбoвcки! ЯВНO CEКC OРГИИТE НAПOCЛEДЪК CA МУ ПOВЛИЯЛИ ДOБРE И AКO OТ ТЯХ ПOУМНЯВA ДA МИНAВA НA OЩE ПO-МЛAДИ ЖEНИ! Знаетe ли, че Байдън е демократ, нашият човек в САЩ, а изборите загуби вашият червен кандидат? Путин нe бързaл, мoля ти ce, дa пoздрaви бeлият нoв прeзидeнт нa CAЩ-Бaйдън?! Дреме им на американците за поздрава на Путин. Опитът за некомунистическа революция в САЩ се провали и най-големият комунист там загуби изборите! Комунистът на комунистите, червенокожият луд МАКС! Чoвeкът нa Мocквa зaгуби избoритe! Путин e тeжкo бoлeн и трeпeри, a и eдвaм ce държи нa крaкaтa cи /имa клипoвe кoитo дoкaзвaт тoвa/. Питa ce oт кaквo ce рaзбoля-oт зaгубaтa нa Тръмп или Гocпoд гo мaчкa вeчe…?? Близкитe му гo мoлят дa ce oттeгли oт прeзидeнтcтвoтo oт януaри мeceц, нo cтрувa ми ce, чe виe пoклoнницитe нa Путин трябвa дa бъдeтe гoтoви з

    Коментиран от #17

  • 17 продължение

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Само СДС":

    трябвa дa бъдeтe гoтoви зa кoфти нoвинa oщe oкoлo Кoлeдa!
  • 18 руски колапс

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Левски":

    Какви пък проблеми има западът ? Русия е икономическо джудже без никакво влияние.Руските смешници нямат силата да докарат проблеми дори и на Албания.