Last news in Fakti

12 Ноември, 2020 09:22 6 096 5

Републиканците близо до голяма победа

  • сащ-
  • избори-
  • том тилис

Близо са до мнозинство

Републиканците близо до голяма победа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Представител на републиканците спечели сенаторско място в Северна Каролина, съобщи FOX News.

Успехът е за Том Тилис. Той има сериозна преднина при вече почти преброени бюлетини.

Победата му осигурява петдесет места на републиканците в Сената. Трябва им още едно място, за да си осигурят мнозинство.

Демократите все още се надяват да спечелят две места. Техният представител в щата Кал Кънингам се оттегли от надпреварата.

Предстоят балотажите в Джорджия. Там ще се определят две сенатски места.

При победа на демократите, балансът в Сената ще бъде изравнен и вицепрезидентът ще има решаващ глас.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Републикан

    30 2 Отговор
    Време е изметта да спре да си представя че са победители от изборите 😎🖕🏻
  • 3 Кирилов

    40 5 Отговор
    Супер! Важно е републиканците да спечелят, защото тяхните възгледи и приоритети са по-близки до моралните и християнските ценности!
  • 4 Любен

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Данъкоплатец":

    Това е истината! Българите не разбират какво значи обществен договор - Конституция! Докато не вдянат 80-тте%, че властта им принадлежи пряко по обществения договор и че овластяват с гласа си някои за да им служат, а не да ги крадат, ще умираме бавно и без надежда. Това трябва да се изучава и повтаря от детските ясли до смъртта.
    Второто е историята. Ако не вдянат 100% от българите, че заслужават да знаят миналото си такова каквото е, а на каквото разни "велики" чужденци им разправят, ще бъдат като македонците, объркани, побъркани, луди, психари без да знаят кои са, от къде са дошли и на къде отиват. Каквито са тия 80% нашенци сега....Поздрав!
  • 5 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ЕДИНСТВЕННИЯ ПРОБЛЕМ ЗА РЕШАВАНЕ ПРЕД СВЕТОВНАТА - ЦИОНИСТКА ФИНАНСОВА "ОБЩЕСТВЕННОСТ" Е - " СЕВЕРНИЯ МОРСКИ ПЪТ " И ЧИЯ СОБСТВИННОСТ ЩЕ БЪДЕ- " ИН ФЮДЖЪ " ?????