Last news in Fakti

12 Ноември, 2020 09:40 2 168 13

Първи голям избор в администрацията на Байдън

  • сащ-
  • рон клейн-
  • джо байдън

Рон Клейн оглавява кабинета

Първи голям избор в администрацията на Байдън - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Избраният президент на САЩ обяви избора за началник на своя кабинет, съобщи Вашингтон Пост.

Постът получава Рон Клейн. Неговото назначение е първото в кабинета на Джо Байдън.

За него се знае, че е опитен съветник. Байдън го определя като близък до него човек, който е доказал уменията си в работата с големи групи.

Той оглавяваше неговия кабинет и докато беше вицепрезидент. Клейн по професия е адвокат.

Има богат опит в президентската администрация. Очаква се нови назначения да бъдат обявени скоро.

Различните групи в демократическата партия настояват за своите представители.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирилов

    16 2 Отговор
    Пилците се броят наесен - така че Бай-Дън не бързай с определянето на хора за твоя кабинет, за да не станеш после за смях!

    Коментиран от #5

  • 2 Бесен Язовец

    7 2 Отговор
    3 буквени имена Рон, Джо има време за Рик, Рич,Мич, Пит, Мик, Кро, Гог...

    Коментиран от #13

  • 3 7659

    9 2 Отговор
    какви назначения? Трампе президент.
  • 4 3,14К

    8 2 Отговор
    И Ал Гор беше обявен за президент, но повторното преброяване показа друг резултат. Голяма е вероятността това да се повтори.

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 стоян георгиев

    0 6 Отговор

    До коментар #4 от "3,14К":

    тук ситуацията няма нищо общо.при ал гор имаше много близки резултати и се наложи да се брои на ръка за да се докаже че няма грешки.при баидън резултата е с огромно мнозинство.разликата минава вече пет милиона гласа.колкото и да плачкате феновете на путин руската подлога изчезва от белия дом и никога няма да се върне в него.американците бяха измамени веднъж ,но се мобилизираха и пометоха рижия лъжец!

    Коментиран от #8

  • 8 Иван

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    Огромното мнозинство не е толкова огромно. Гласовете в някои може би ще се преброят наново, въпреки, че процедурата е сложна,ако разликата е над 1 процент. Но ако се докаже, че наистина в някой щат са гласували десетки хиляди мъртъвци и то над 100 години, то тогава новите резултати може и да натъжат демократите. А ако съдиите разплетат и мистериозна случка как в два щата по едно и също време над 120 000 преброени гласове са били само за Байден,съвсем ще стане неприятно за демократите.

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    2 7 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    огромното мнозинство е с над 7% разлика !тръмп има около 70 милиона гласа баидън около 75!тва с умрелите гласували е толкова смешно и жалко че нормален човек не би го споменавал.тръмп ги твърди тия тъпотии за да лови наи тъпата част от американските избиратели.друг няма как да се върже на това.особено като се вижда че всичко е на база смехотворни лъжи.няма ни един читав човек да твърди за въпросните машинации,а и те не са възможни в тия обеми за които твърди рижавия лъжец.и не на последно място ми е чудно как вярвате на един човек дето лъже постоянно?целия живот на тръмп е една зле прикрита лъжа!няма в щатите ни един читав човек които да е имал работа с тоя рижав глупак и да е казал нещо добро за него.та ми е чудно ти и такива като теб от къв зор му вярвате?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Моше лихваря

    0 1 Отговор
    Няма лошо Рон Клайн звучи като наше момче.
  • 12 Га4е

    1 0 Отговор
    Колкото до Президента Вл. Путин, дядото Байдън ще се съобразява с него и още как.Всички се съобразяват с Русия още от нейното създаване.Никога сащ не са били световна сила.Но да нападат страни и да водят войни ,тава го могат.Разбира се винаги се провалят и са победени:войната в Корея, войната във Виетнам,с използване на НАПАЛМ/т нар.гръцки огън/който дори Хитлер не си позволи да използва;унищожените светски държави -Ливан ,Либия, Сирия,Иран.Още ближат рани от Виетнамската война ,с хиляди нещастни американски войници с променена психика.Добре ,че бяха руснаците ,които помогнаха във Виетнам и сащ претърпя поражение.Сега Русия помага да се възстановят Либия, Сирия, Иран Ливан.Винаги ще остане /Русия/най-силната страна в света ,за каквото се сетите.Проверете документи и тогава пишете.Но ,въпросът е къде е България?!Помислете и си отговорете честно и без да извъртате истината.Ами ,никъде.Кой е виновен-от мошеника Иван Костов през НДСВ, до Герб,ОП, ВМРО ,осъденият В. Марешки/на 4 години ефективно/ и предателите /независими депутати/.
  • 13 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Мао Цзе Дун,Бай Дън Сяо Пин-учат се от китайците.Ежедневно.