Last news in Fakti

13 Ноември, 2020 15:09 2 981 27

Русия няма диалог с Байдън

  • русия-
  • дмитрий песков-
  • сащ

Владимир Путин очаква преброяването на вота

Русия няма диалог с Байдън - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Към момента руското правителство не е разговаряло с екипа на избрания държавен глава на САЩ. Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Руският президент ще изпрати поздравления на победителя в САЩ. Очаква се да бъдат обявени финалните преброявания на изборите.

Към този момент не е имало контакти. Песков припомни, че избраният президент все още не е обявен официално.

Кандидатът на демократите Джо Байдън вече се обяви за победител. Действащият президент Доналд Тръмп все още не е признал изборите.

Той очаква проверка на вота в няколко щата. Руските представители не се интересуват от това кога ще бъдат признати изборите.

Песков обяви, че има варианти за работа с всеки кандидат.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    7 34 Отговор
    Няма и да има, Меца ще танцува на верижка

    Коментиран от #8

  • 2 пр Чуков

    6 19 Отговор
    да чакаш и да не чакаш лудия е аут форевър

    Коментиран от #5

  • 3 Путин

    10 5 Отговор
    Все още нямаме контакт с либералната кочина там има доста заразени с ковид 19 и все още са на белина а ние вече си имаме 5ваксини а може да излекуваме либерастите с някоя ваксина но те си предпочитат дезинфектанти
  • 4 Миленко Павлович

    15 0 Отговор
    Нормално е да чака в Сащ вота не е пряк зависи как гласуват електорите.
  • 5 Стрелата

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "пр Чуков":

    Филма тепърва започва ти я полу идиоти щте направят гражданска война.
  • 6 нагости у Иречека

    16 1 Отговор
    По слаб Сащ и ЕС по-добре за нормалните белокожи европеиди.
  • 7 Тръмп 2020

    10 0 Отговор
    Байдън разчита на електоралните плъхове и как са гласували костенурките нинджа в подземните градове
  • 8 И като как виждаш

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Меца да танцува на верижка? Със санкции? Дреме и от санкции.И оборски,и европейски! Само и помогнаха да развие точно отраслите ,с който пудела-ЕС полайва на Обора.Във военно- стратегически вариант? Ами Меца ще ги размята като заек.С една ръка? Със финанси? Че Руснака само за 2 г елегантно се отърва от техните прехвалени ДЦК ,и от 370 млрд,ги стопи на 37 млрд.А срещу хартията им изкупи над 1200 т физическо злато.Та покажи с какво ще ги води на верижка?

    Коментиран от #12, #21

  • 9 Путин

    10 1 Отговор
    Близки срещи от третия вид и извънземни не сме имали
  • 10 Stéphanie 🎲

    5 2 Отговор
    ........😉

  • 11 Путин

    12 1 Отговор
    Все още не сме се срещали с деменцията но дори и да имахме контакт надали Байдън ще си спомни
  • 12 Хи хи

    14 3 Отговор

    До коментар #8 от "И като как виждаш":

    Глей сега гиди евреите какво са измислили значи Русия е бъкана с ресурси а евреите са ги направили бедни като са решили че могат да купувят ресурсите които са реален физичен обект с физични и химипни свойства със измислени зелени хартиики неструвящи нищо.А още по-смешното е че има дбили които им вярвят.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Путин

    12 0 Отговор
    Жалко за моя човек Тръмп, достоен противник, сега тая деменция Байдън не искам да го виждам камоли да контактувам, по принцип мършите ги стъпквам
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Кarosel

    2 13 Отговор
    Току що отсвириха Оранжадата! Световните агенции предадоха, че американските власти, са казали, че по-честни избори в историята на САЩ няма.

    Коментиран от #17

  • 17 Stéphanie 🎲

    8 0 Отговор

    До коментар #16 от "Кarosel":

    Кой канал 👀????Не пиши глупости
  • 18 Някой си

    14 0 Отговор
    Още нестъпил в длъжност, Байдън започна да има претенции към Русия за Крим. Ясно е каква би била политиката му. Жалко, че не се заема на първо място със своята страна, не всичко е мед и масло там, уви.
  • 19 Gen Gurko

    8 1 Отговор
    Правилно. Още не е и може да не бъде изобщо президент.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 МРГ

    3 9 Отговор

    До коментар #8 от "И като как виждаш":

    Не само на верижка ,ами направо с шамари могат да ги бият руснаците и те няма какво да направят,защото са иномическо джудже и са джуджета във всяка сфера.Санкциите са на степени,като започнеш като най-лесното е да санкционираш определени лица без да страна народа ,а последния етап е да удариш цялата държава и всички да гният.САЩ могат да направят и едното и друго с подобно джудже като русия.Когато стана незаконното анексиране с Крим ,американците без да си дават зор бутнаха стойноста на оная тоалетна хартия рублата с 50%.Положението на русия на тоя етап е балансирано и устройва всички.САЩ нито ги закриват ,нито ги натискат много.Само им бият по някой друг шамар да ги държат на кайшка там в степния резерват и това е напълно устройващо.
  • 22 Саурон

    8 1 Отговор
    Байдън не е човешко същество а рептил.
  • 23 Генерал от НАТО

    3 3 Отговор
    Тръмп зaгуби, нo кaтo чиcт руcнaк нe ce прeдaвa! Китай поздрави Байдън, защото китайците са умна нация и знаят, че животът, икономиката, капитализмът продължава въпреки Русия и Тръмп! Русия не поздрави Байдън, защото руснаците не са умни, но са хитри и изпратиха в края на 70-те по програма на КГБ двойници, които да заместят известни личности в САЩ и други Велики държави! Това личи по Тръмп, който знае по-добре руски, отколкото английски...Важното е, че Русия е дълбоко изолирана и обградена отвсякъде...Не визирам невинният руски народ, а Кремъл и комунизма там разбира се...
  • 24 НАТО

    3 3 Отговор
    Умен човек с тъпанар не може да води диалог и руснаците го знаят прекрасно че номерата им няма да минават
  • 25 Диджей Жоро

    0 1 Отговор
    Не знам дали е направил Тръмп нещо добро за САЩ през мандата си, но знам че по прибира контингентите си по света както бе обещал.А то яБайдън дето убиваше Християни (макар сърби) през 1999 в центъра на Европа е егоцентричен милитарист и ще направи срашни бели на Човечеството, помнете ми думата -ако стане Президент, щото има СЪМНЕНИЕ ЗА ИЗБОРНИ ИЗМАМИ. ..абе тия ще се оправят а и Русия също но при нас в КВ. ДИВДЯДОВО Шумен втора седмица в неделя за цял ден спират тока...направо ме върнаха в младежките ми години,милите ...
  • 26 бай Ставри

    0 0 Отговор
    Продължавам да се чудя! Защо тоя балансиран вестник, (с лек русофилистичен уклон) събира толкова много читатели, с замъглено съзнание, вследствие на на удар с червена звезда. Не изглежда нормално, толкова много увредени мисловни апарати, да се събират с нормално разсъждаващи. Модернизаторе, положих големи усилия, да не ме изтриеш. Приеми подадената ръка и няма повече да благославям най-милите ти по женска линия. Привет нови приятелю
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания