Last news in Fakti

5 Декември, 2020 17:51 1 817 14

Окончателна забрана за протест в Бремен срещу COVID мерките

  • германия-
  • коронавирус

Миналия месец в Берлин германската полиция прибегна до употребата на водни оръдия и лютив спрей, за да разпръсне хилядите демонстранти, недоволни от ограничителните мерки

Окончателна забрана за протест в Бремен срещу COVID мерките  - 1
Снимка: Shutterstock

Германският върховен съд потвърди забраната за демонстрация в северния град Бремен, организирана от противници на ограничителните мерки срещу коронавируса, предаде Ройтерс.

На по-ниска инстанция съдилища вече забраниха акцията.

Протестът трябваше да се състои този следобед, а организаторите изчислиха, че ще се съберат около 20 000 души.

Миналия месец в Берлин германската полиция прибегна до употребата на водни оръдия и лютив спрей, за да разпръсне хилядите демонстранти, недоволни от ограничителните мерки.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отечествен Фронт

    46 1 Отговор
    Алоо фашаги оставете хората да протестират записано е в хартата зaправара на човека! И Адолф не им позволяваше да протестират 1933 г

    Коментиран от #4

  • 2 абг

    43 0 Отговор
    Когато манипулацията вече не върви се прибягва към диктатура. Чудя се колко малко умни са полицаите по света, че работят против народите си и против самите себе си.

    Коментиран от #10

  • 3 Колт

    29 0 Отговор
    Само робът няма оръжие.
  • 4 реалистъ

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Отечествен Фронт":

    Немците си искат Хитлер, това е. 30 милиона гласуваха за него, сега го мразят, но само защото загуби войната. Те са свикнали така да бъдат управлявани - фюрера нарежда и се изпълнява.

    Коментиран от #6

  • 5 00000014

    36 0 Отговор
    Диктатурата настъпва. Всички привилегии, които работници и служители бяха получили на запад 1930-1960-та ( покрай страха от влиянието на СССР) сега ще бъдат отнети.
  • 6 Факт!

    21 1 Отговор

    До коментар #4 от "реалистъ":

    Те немците си искат ама 2 млн сириици 4 мон турци и незнаен брой африканци си искат Шериат
  • 7 Centurion

    23 0 Отговор
    Сега остава недоволните,да делигитимират съда,да обявят решението му за тенденциозно и в разрез и нарушаване на демократичните ценности и идеали!!!Както вървим,Третият Райх ще се окаже по демократичен от днешна Европа!!!
  • 8 Hoho Boho

    26 0 Отговор
    Новата демокрация:
    Ако си недоволен, нямаш право да протестираш...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Политолог

    3 7 Отговор

    До коментар #2 от "абг":

    Забранили са ги, щото са ги чули да скандират "Да живее Мангъров"😂
  • 11 ПРОТЕСТАНТ

    1 10 Отговор
    ЛЕЛЕ МАЛЕ КАК ЩЕ СЕ ИЗЛЕЖАВАМЕ ЛЯТОТО НА ПЛОЩАДА.....КАК ЩЕ СИ ПИЕМ БИРАТА И ДА ОПИКАВАМЕ ГРАДИНКИТЕ НА ОРЛОВ МОСТ......КАК ЩЕ СИ РОЛУЧИМ РУШВЕТА ОТ ЧЕРЕПА БЕ......КАК ЩЕ ОТИДЕМ НА МОРЕ БЕ.....
  • 12 no name no face no number

    7 0 Отговор
    Май демокрацията си отива и ще остане само голям капиталистически ........
  • 13 стоян георгиев

    0 5 Отговор
    евала на немците.няма как шепа популисти да манипулират и заплашват обществото веднъж със заразяване втори път с лъжлива информация.има си отговорни и квалифицирани лица и структури познаващи вече добре пандемията,те трябва да са основния водач на деиствията в дадена страна ,а не пияните малоумници дето не носят отговорност за нищо!
  • 14 Фюрерката ще излезе по твърда от....

    4 0 Отговор
    От чичо Алф....Както е тръгнало,демокрацията си отива..идва демонизацията ..Света се управлява чрез Сатанински съюз от слугите на дявола!